VI HAR INTERNET I VÅRT HEM OCH DET ÄR SNABBT

create a gif here
 
 
Ja, det är sant och det är underbart. Ikväll, för ungefär en halvtimme sedan kom vår lilla, söta, gamla, italienske granne in här med ett lösenord till hans Wifi. Det är så sjukt att en sådan liten grej kan göra oss så lyckliga! Men i tre månader har vi behövt gå bort till receptionen varenda gång vi ska göra minsta lilla sak som kräver internet. Därför är det alltså helt fantastiskt att inte ens behöva lyfta på röven för att blogga, till exempel. Just blogga är den sak jag tror och hoppas att jag kommer göra mer, tack vare denna välsignelse. Det har blivit så himla oregelbunden uppdatering på grund av internetsituationen, men nu jävlar ska det bli regelbundet och i massor!
 
I övrigt är det mycket jobb denna vecka. Äntligen kan Timmy och Liza flytta in alla sina egna möbler och byta ut all ful skit. Denna process har försenats av en himla massa problem, nu senast sjukdom. Denna vecka hoppas vi dock få ordning på det mesta, vilket kommer bli väldigt skönt för alla.
 
En annan nyhet som jag kan meddela är att min kära sambo ska åka till Sverige på affärsresa nästa vecka. De har en massa kläder kvar i Borgholm som tydligen ska räknas eller något. Då ska jag bo själv i fem dagar, för första gången på väldigt länge. Det kommer nog bli lite konstigt, men också skönt för mig som egentligen älskar att vara själv. Nog om mig. Nu ska vi se sista avsnittet på andra säsongen av....... DEXTER!

En helg av barn

 
Lite grand så här såg vår helg ut från klockan 12 i lördags tills klockan 15 igår söndag. Vendela och Cody kom till oss och skakade liv i vår lilla bungalow och det var väldigt kul, mysigt och ja, ansträngande. Grannbarnen kom och hälsade på ett tag också, så för en stund hade vi fyra barn.....................
 
Efter denna helg kom jag och min sambo i alla fall fram till
1. Vi ska inte skaffa barn än på några år
2. Vi ska inte ha fler än två barn
3. Vi ska uppfostra våra barn precis så som vi har blivit uppfostrade, så att det blir lika fantastiska och perfekta som oss! Typ.
 
Nu är det ju inte ens säkert (men jag hoppas och tror) att jag och Dea kommer ha barn tillsammans, men dessa principer gäller vem jag än väljer att skaffa barn med. Och jag längtar faktiskt till det är dags. Ibland.
 
Nog om barn. Imorse SPRANG jag! Jesus Kristus vad det var skönt. Jag kommer inte ihåg när jag sprang senast, vilket betyder att det var alldeles för länge sedan. Imorgon börjar jag också vid 10, så jag ska ta en löptur då också. Finns liksom inget bättre sätt att starta dagen på, enligt mig.
 
Angående internet (som ju är bland det viktigaste vi har), vilket vi fortfarande har irriterande dålig tillgång till, så kommer det snart att bli bättre. Till helgen kommer vi nog hyra in oss på trådlöst från vår italienske granne en tid framöver. Skulle vara så jävla skönt. Jag försöker blogga från mobilen ibland, men 3G-nätet är så fruktansvärt långsamt precis hemma hos oss, att det oftast inte funkar alls. Det var det hele! Hej!

¡Vamos a fiesta!



Ikväll är det kalas för en tjej i Vendelas klass, så jag ska jobba sent. Igen. Har dock fått börja klockan 10 istället för 8 både idag och igår, så jag är inte helt slut. Bara lite. När jag kommer hem ska jag belöna mig med rödvin och choklad i soffan. Imorgon ska jag och Dea ta över Vendela och Cody hela dagen och natten, vilket nog kommer bli allt från kul och mysigt, till utmattade och högljutt.

¡Bon weekend, amigos!

Tid och sånt

 
 
create a gif
Jag kan inte säga det nog - men fy farao vad tiden går FORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag låg i en solstol och bloggade, och så helt plötsligt är det torsdag kväll. Jag börjar faktiskt få lite panik över det här med tiden, blir liksom rädd att jag inte hinner göra allt som jag vill. Nu har vi bott här i snart tre månader och jag har knappt haft en vettig konversation på spanska. Inte heller jag har träffat mer än en person som jag umgås med på fritiden, och henne träffar jag nästan bara när jag festar. Jag har alltså lite ångest över att jag inte lärt mig bättre spanska och att jag inte har några vänner här. Det ska jag försöka lösa så gott jag kan! Om en månad är det jul. Hur stört är inte det då? En månad! Eftersom att det är så himla varmt här än, så känns det fortfarande som augusti. Samtidigt som tiden går fort så står den still på nåt vis.
 
Denna vecka har jag äntligen friskförklarat mig själv! Inget snor, ingen smärta, ingen hosta. Jag är frisk! Liza och Julia börjar också bli friska nu och alla är glada och pigga, vilket känns otroligt skönt. Ikväll har vi spelat tennis och imorgon ska jag ta mig fan springa. Ja, livet är rätt bra ändå, trots ångest och sånt.
 
Nu ska jag gå och duscha, äta nåt och dra med snubben till soffan så vi kan se på Dexter. Vi såg första säsongen på några dagar, så nu ska vi börja på den andra. Jag älskar att den killen jag älskar älskar en serie som jag älskar. Vet ni mer vem som älskar den serien som jag älskar? Min bästis Paulina som jag älskar. Hon är på Nya Zeeland nu. Stört.

Dagens i-landsproblem



Det är för ljust ute för att kunna ligga vid poolen och läsa bloggar på mobilen. Ser inte bilderna alls. Plus att alla flugor i hela Europa (minst tio iallafall) cirkulerar runt min kropp. Och flugor, hörrni ni, det är bland det värsta jag vet. Speciellt när de är på mig. Därför ger jag nu upp och går och lägger mig i soffan istället. Måste börja tänka på mat också. Inte laga än, bara tänka på vad vi ska laga.

Klockan 19 ska jag förresten på något slags sminkparty. Ja, ni läste rätt! Jag, Linnea Ericsson ska på sminkparty. Kolla på smink, dricka cava, äta cupcakes och snacka skit. Allt som jag älskar! Jag tänkte gå dit mest för att jag vill komma ut i civilisationen och träffa människor utan min man. Och kanske att jag köper mig något smink också. Trevligt blir det nog iallafall!

Popkonst

 
Skulle kolla bank och telefon en snabbis och tog Pröppens dator, så jag passade på att besöka Photo Booth. Popkonst heter den här effekten. Coolt....................
 
Nu ska jag lägga mig på en solstol och läsa. Hur har ni det i Sverige?????????????????

Bebismys



Idag ville Julia ha det lite extra mysigt under tuppluren, då inget annat dög än min famn. Men det är hon värd, tänker jag (och har kramp i armen!). Vi ska snart åka till sjukhuset för kontroll. Jag skrev ett inlägg igår kväll om sjukdomar och skit, men det lyckades jag visst inte publicera. Nu är det iallafall helg snart och jag ska satsa 100% på att bli frisk!

Moppekille och tv-serier



Så här cool är min kille på sin scooter. Där bak brukar jag sitta och krama honom väldigt hårt och skratta/skrika, beroende på om jag är rädd eller inte. Men oftast är det roligt och en vacker dag kanske jag vågar köra lite också.

För någon månad sen började vi se på Sons of Anarchy, en serie som handlar om ett motorcykelgäng. Nu har vi snart sett färdigt fjärde säsongen och det är sjukt bra. Nu kan jag sätta mig in i det lite bättre, känns mer verkligt nu när jag bor med en som kör moppe liksom.......

How I met your mother började vi ju också se när vi kom ner hit, det är fan den bästa serien jag vet! Har sett allt som finns för tillfället, åttonde säsongen går nu. Efter Sons ska vi börja se mitt älskade underbara bästa Dexter från början.

Ehm ja. Det var vad jag ville säga idag. Hasta la vista!

Grattis i efterskott, jag!





Igår var det alltså min födelsedag och den var fin, men vi firade som sagt mest i lördags. Jag öppnade paket från bror och mor och shoppade lite för pengar jag fått av pappa. Massa MARABOU-choklad, två armband, shortsen ovan, en stickad lila tröja och fyra par trosor rikare, åt Dea och jag lite halvfärdig tårta innan vi somnade i soffan. Det var en bra dag och jag älskar fortfarande att fylla år! Dock är det alltid lite extra fint att kunna fira med hela familjen också, vilket jag inte gjort på två år. Saknade alla lite extra igår..

Men nu är det en ny dag och jag är inne på mitt 22:a år i livet. Det känns bra! Nu ska jag lätta på trycket i urinblåsan och sedan hitta något att göra här i huset. Julia och Liza är båda sjuka, så de sover mest. Puss och hej!

Mi casa es su casa

 
Här har ni det! Vårt hem i bilder. Och JA, vi har precis storstädat supernoga och jag insåg att det var ett bra tillfälle att dokumentera vår kära bungalow. Vi älskar den så himla mycket och har bara några småsaker vi vill fixa till. Men i allmänhet kan det inte bil bättre.
 
Denna helg har varit så fruktansvärt bra och väldigt social. Barnkalaset i fredags var jättekul och lyckat och när vi kom hem fastnade vi på uteplatsen med två grannar och satt och pratade i några timmar. Igår fick jag ta del av en för tidig födelsedagspresent! Min kära Dea tog med mig på superlyxrestaurang och vi åt stört god mat och drack finvin. När vi kom hem fastade vi hos en annan granne, som även följde med oss ut en sväng. Megabra och perfekt helg.
 
Ikväll är jag lite pirrig i magen, för imorgon är det min födelsedag! Förra året vid den här tiden bodde jag i Oslo och fyra av mina bästisar kom dit och firade med mig. Sjukt. Tiden går fort och snart är jag 21 år.

Steker fläsk och tar helg



Här ligger jag och bresar med mina håriga ben i solen. Det är naaaaajssss. Tvätten är struken, golvet damsuget och disken diskad, så jag tog mig en liten paus. Jag tror faktiskt jag förklarar helg nu också. Helg! Så. Jag ska bara hämta två barn och en tårta, sedan är det kalas för en nybliven 5-åring. Nämligen denna.



Imorgon ska vi nog dricka lite för mycket vin och gå ut och dansa för första gången på några helger. I övrigt vill jag bada i havet och brumma iväg på en liten tur med moppen. Min hals är faktiskt bättre nu, så min kropp kräver att jag springer. Ska bli underbart.

Öm i stjärten

 
Ovan ser ni min kära cykel. Den har gjort mig förbannad ett antal mornar, då kedjan har både hoppat ur och gått av, men nu börjar jag förstå den lite bättre och vi är bästisar. En fin hjälm har jag också skaffat mig, så att jag överlever eventuella olyckor.
 
Apropå olyckor, så råkade jag och Liza ut för en mini-krock idag med bilen. Sjävla olyckan var det inte så mycket problem med, men det blev massa missförstånd med polisen och de kunde inte se i papperna att bilen var försäkrad. Så för ett litet ögonblick hade de tänkt ta bilen och sätta mig i häkte tills vi kunde bevisa försäkringen och betala en jävla massa pengar. Tror jag. Allt var så himla rörigt och jag var allmänt uppstressad, men det löste sig till slut i alla fall. Och jag sitter alltså INTE i häkte :)))))))))
 
Nu har vi precis kommit hem efter en liten tur på Deas SCOOTER, som är vår nya familjemedlem sedan igår. Jag har aldrig befunnit mig på något sådant fordon innan, så jag tycker fortfarande att det är lite läskigt. Men kul. Blir så himla öm i röva av allt detta åkande och cyklande bara. I skrivande stund sitter jag på en stentrappa och plågas. Jag ska därför förflytta min smärtande bakdel till den mjuka soffan istället. Imorgon är det FREDAG. Adios!

Fyra dagar

På måndag, den 12 november, fyller jag 21 år (men det räknar jag med att ALLA redan antecknat och lagt på minnet!!). Och för alla er fans som ska skicka iväg paket imorgon, kommer här min ÖNSKELISTA:

Sadelmuff
Ryggsäck
Våffeljärn
Ugn
Pengah
Linser (till ögonen alltså)
BRA (och därmed antagligen dyra) solglasögon

Oändligt med kramar från alla jag gillar och massa snö till jul!

Tack på förhand, det blir tårta (som pröppen får baka) hos oss på måndag :))))))) Puss hej!

Tillbaka till vardagen

 
Lite så här har det sett ut denna vecka. Vi har ätit massa god mat, låtit oss bli bortskämda av fadern min och igår gick vi bland annat på en liten vandring bland bergen. Helt underbart. Hela veckan har varit underbar, älskar att min pappa, Åsa och Maja har varit här. Men nu har våra första besökare lämnat ön och Dea och jag är åter ensamma. Nej, det är vi ju inte, men det känns väldigt tomt..
 
Och jag har SVINONT i halsen. Har förträngt det i några dagar nu, men snart går det inte längre, vågar knappt svälja.. Är inte snorig och har inte ont någon annanstans. Bara en smärtsam och svullen hals? Orkar inte det. Hoppas att det går över av sig självt, för jag kan inte göra mer än att vara stilla och äta/dricka honung.
 
Nu ska jag göra ett desperat försök att steka min kropp!

Palmitos Park

Idag är de båda små barnen lediga från skolan och minibarnet är på äventyr med sin mamma och pappa. Så jag tog med Vendela och Cody och mina gäster till Palmitos Park, megakul faktiskt! Har sett massa djur såklart, delfinshow och fågelshow. Nu har Pröppen tagit över lekandet och jag vilar ut så gott det går. Så fort Timmy och Liza kommer hem drar vi på middag med paps och co.



Denna bild säger väl ganska mycket. Vendela var obotlig lycklig, Cody glad men vimsig och jag gick runt med två väskor på axeln och såg allmänt rörig ut. Men roligt var det!

RSS 2.0