GOTT NYTT ÅR!

 
Önskar en glad tjej, som älskar sin klänning, men hatar att en himla tavla kom i vägen, och inte har tid att fixa det, för snart kommer polers och ska äta så jävla god mat och nu avslutar årets kanske längsta men också sista mening i den här bloggen!
 

Titta på mitt gulligull!

 
Idag har jag som sagt varit tillsammans med den här killen i fyra år. Fint alltså. Vi har precis kommit hem efter en mysig, billig och väldigt god tapas-middag och är sååååååå jävla mätta. Ska väl säkert se på nåt kul nu och sen försöka somna ganska tidigt, för måste ju va pigg imorgon när det är nyårsafton! Jag älskar nyårsafton. Vi ska jobba halva dagen och på kvällen ha middag och fest här först och sen ut och dricka champange och dansa. Hörzzzzz. Gott nytt år, vettja!
 

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åh gud ja! Började jobba som säljare, satt i häkte, jobbade som telefonförsäljare, drack whisky och gillade det. Bland annat.

 

Har du några nyårslöften?
Göra mer saker! Ha mer kul! Njuta av de sista månaderna på Grankan!

 

Bästa köpet?
Helt klart klänningen jag köpte förra helgen! Hade kostat 32 euro, det stod 30%, betalade 3 euro i kassan. TRE! Jag blev megachockad och hon i kassan ba: ”yeeees, it’s real!”. TITTA!

 

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Min kusin Hännibänni! Såååååå mysigt, men det suger att jag inte ens träffat ungen än. Nästa år däremot blir mer babyboom. En vän här nere ska ha barn, likaså bästis Julia, två av Deas kusiner, två av Åsas barn, vår hyresvärds tjej och säkert nån mer. Hur ska man hinna gosa med alla, undrar jag?

 

Vilka länder besökte du?
HATAR detta mest med hela året. Har bara varit i Sverige, Norge och på Gran Canaria, Spanien. Måste göra en resa snart, annars får jag panik!

 

Vad önskar du att du gjort mindre?
Finns säkert mycket som man egentligen ”borde” gjort mindre eller mer, men tycker faktiskt inte att det är värt att gå runt och grunna över sånt. Ser framåt istället.

 

Bästa minnet från 2013?
Kanske Bråvalla. Och veckan i somras när Julia och Henri var här, det var så fint!

 

 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Megamassa saker! Uppskattar nog mest att jag och Dea har varit kära och lyckliga i ännu ett år. FYRA på måndag. Stört.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har nog varit extremt mycket upp och ner, mer än vanligt. Men glädjen överväger, som alltid!

 

Favoritprogram på TV?
Ser ju inte så mycket på TV, men följer en massa serier på annat vis. Tror Breaking Bad var min favorit i år.

 

Är det något du kommer sakna från 2013?
Om ett år eller så, när jag kanske gör nåt annat och bor nån annanstans, kommer jag såklart sakna hela Gran Canaria och alla fantastiska människor jag lärt känna här.

 

Vad ser du mest fram emot med år 2014?
SÅ MYCKET! Alla förändringar. Flytta till ett nytt ställe, göra nåt nytt, kanske nytt jobb, kanske plugga, lära mig nya saker, träffa nya människor. Och så ser jag fram emot att träffa min familj och mina vänner i Sverige lite mer, slippa sakna alla så mycket.

 


Pasta pasta!

 
Idag var jag vrölhungrig när jag kom hem från jobbet, så slängde ihop lite pasta med grönsaker och tonfisk. Snart har jag smält färdigt maten och ska ut å wänna lite. Ny vecka imorgon med 4-årsjubileum, nyårsafton och annat kul. Peppppppppppp.
 

Lördagsmyz

 
Var ute med dom här kvinnorna igår! Mycket kuuuuuul! Orkar inte säga mer än så idag. Ska se film tills jag somnar nu tänkte jag. Ciao!
 

Annandag som känns som måndag fast det är torsdag

 
Jag vaknar och är supertrött, men blir ganska pigg så fort jag kommer till jobbet. Kramar om kollegor och pratar om hur julen var, sitter i solen och värmer upp mig efter den kalla scooterturen. Klockan 11 får jag börja jobba och träffar en jättehärlig familj från Växjö, som efter några timmar bestämmer sig för att börja resa med oss. Vid halv sex är jag hemma, trött men glad, och ger mig ut på en löptur. 42 minuter, 6.7 kilometer senare är jag ännu tröttare och ännu gladare. Skypar med mamma och Edvin samtidigt som jag stretchar och äter sedan fläskfilé med min kille och ser på Snabba Cash 3. Ganska dålig film, men det var mysigt ändå. Nu sover gubben och jag ska krypa ner under täcket och läsa.
 
Det har varit en helt vanlig, men så himla fin dag. Imorgon kommer jag säkert också vakna och vara väldigt trött, men sedan har jag ingen aning om hur dagen kommer bli, vilka människor jag kommer träffa, vilka historier jag kommer höra. Det är det som är så fint med livet, tycker jag. Att man inte alltid vet. 

Verkligen kul-afton!

Min söta söta kille i sin julklappströja. Jag fick en plånbok och massageolja och blev superglad!
 
Efter glöggmys och sånt hemma kånkade vi med oss massa mat på bussen till Vecindario och firade med Sofie, Malin och Marlene. Maten var sååååååå god och vi slutade aldrig att äta. Såklart. 
 
Efter några timmar åkte vi hem igen, svidde om och satt och skrattade hos Nathalie och Andreas i några timmar. Sedan gick vi ut och tog en (kanske två..) julaftonsöl och somnade så himla nöjda klockan 04. 
 
Idag har jag varit superpigg, men ändå tagit det rätt lugnt. Nu ska vi se på film och äta rester till middag!
 

¡FELIZ NAVIDAD!

 
Det blev ljus i granen istället, insåg att det ju inte alls var mysigt utan. Och titta så fint! Hade 100% julkänsla igår kväll, när vi satt här och drack öl, åt choklad och somnade i soffan till Ensam Hemma. Sovmorgon, skinkmacka, risgrynsgröt, rim och julkalendern på det och jag älskar redan den här dagen. Och solen skiner och det är typ 20 grader varmt. Det är konstigt.
 
Det är också konstigt att inte vara i Vimmerby, inte träffa mamma, pappa eller bruschan, inte träffa farmor och farfar, kusiner och annan släkt, för första gången på 22 jular. Megakonstigt och såklart tråkigt, för jag saknar alla jättemycket! Men det är också superskönt att vara här, utan stress, press, stök, hit och dit och allt sånt jobbigt. Jag har min fina kille och vi har fina vänner här och det räcker faktiskt ibland. Känns ändå som att jag har med mig alla andra lite i tanken och hjärtat och så. God jul, allihopa, jag älskar er!
 
 

Dan före dan!

Titta här va! Jag bara önskar att ni kunde förstå vilken fantastisk arbetsplats vi har. Skulle kunna fira jul med alla där för resten av livet, så mycket familj är vi (sköningarna på bilden plus massa fler)! Men nu ska vi vara lediga ett par dagar och istället fira jul med Marlene och Sofie, och på kvällen här hemma med Nathalie och Andreas med flera. Ska bli så myyyyyyyyys. 
 
Och om man vänder sig om och tittar åt andra hållet på jobbet, så ser man detta ungefär varje dag klockan halv sju. Fffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffint. Nu har vi kylen full med julmat, kåldolmar i ugnen och gubben sitter här bredvid med gitarren och sjunger julsånger. GOD JUL, FELIZ NAVIDAD, MERRY CHRISTMAS!
 

Nu är det minsann jul i vårt hus!

 
TITTA PÅ VÅR GRAN! Den är så liten och fin och söt och våååååår alldeles egna julgran.Det blev lite fail med glittret bara, vi hade en förpackning som tydligen bara var typ en meter lång, så får köpa lite mer imorgon. Nu är det i alla fall supermegamysjulstämmning här och jag är nöjd. Mycket nöjd. 
 
För övrig svinbra dag på jobbet. Igen. Sedan en löptur på det, köttsoppa till middag, glögg, pepparkakor, julkalender, osv. BRA DAG.
 

Färdig med julshoppingen rå!

 
Fick mersmak på musslor efter lunchen igår, så vi köpte ett gäng och lagade idag, med egen aioli och bröd. Det var ju skitenkelt och blev supergott!
 
Idag tog jag och Nathalie bussen till Vecindario, där vi handlade julklappar och lite annat. Det är helt sjuuuuuuuuukt skönt att helt plötsligt bara ha en person att köpa juklapp till, noll stress liksom. Jag hittade det jag skulle till Pröppen, god MÖRK öl, en jättefin KLÄNNING för 3 euro, ett nytt nagellack med min älskade rödvinsfärg, och lite annat smått. Så nöjd! 
 

Marknad, båtar och mat

 
Lite fler bilder från den härliga dagen igår. 
 

Så nära perfektion man kan komma

 
Jag har haft en så himla perfekt dag med min fina kille. Vi började med frukost på jobbet med nya kunder, sedan hämtade vi ut lite lön, innan vi körde vidare mot Puerto Mogan. Strosade runt på marknaden, åt glass, såg på folk.. På hemvägen åt vi megagod lunch på en fiskrestaurang i El Pajar och nu ska vi ta med vin och ost bort till grannarna och fortsätta myset. ÄLSKAR livet (lite mer än vanligt) idag!
 

Alltså, hör så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint!

 
 
Mina två drömkillar och en av Sveriges bästa sångerskor. I samma låt. Live. Skriven av killarna. John och Ossi. Som jag för evigt kommer att älska. 

HELG!

 
Igår när vi körde hem från jobbet, så var månen så himla fin. Jättestor och gul, och den var väldigt låg, så när vi kom i den här backen bestämde jag att jag bara skulle hämta kameran hemma och sedan dra upp och fota. Det tog typ fem minuter, sedan var jag tillbaka, men då var månen så här vit och vanlig igen. Så stört och så himla tråkigt. 
 
Sedan såg vi i alla fall äntligen på The Hunger Games! Hade inte sett den megahypade filmen än, men ffffffffffffffffffffffffffy fan så bra. Ikväll dricker vi öl, för imorgon är vi lediga och då ska vi på utflykt och jag ska fota massor. Pusshaj!
 

Klagar INTE på solen....

 
...men kan verkligen inte låta bli att längta lite till mysig vinter med snö. Speciellt när det närmar sig jul. En vecka kvar, alltså, det är ju stört. STÖRT!
 
Fin dag på jobbet både igår och idag, pengar rullar in. Nu ska jag ut och springa! Heja!
 
 
 

Tredje advent helt plötsligt

 
Gick en promenad med Nathalie igår kväll, innan Dea och jag begravde oss i soffan med hamburgare, film och choklad. Sedan somnade jag typ halv elva. KUL. Jobbat idag och nu precis ätit gött kött. Ska väl typ se på film och kanske äta en pepparkaka. 
 

JULMAAAAAAAAAAAAAT!

Så här mysigpysigt hade vi det igår! Norskarna hade gjort nån kålgrej och pinnekött och alltså, det vaaaaaaaaaaaaaar så gott. Och köttbullar, spansk korv, lax, potatisgratäng.... Ja, ni fattar. Sjukt värt att vänta till klockan 22:30 med middag. Är typ fortfarande mätt. 
 
 
Sedan skulle Maria fota och hahahha, alltså hon visste inte var hon skulle titta i kameran? Lite för avancerat med systemkamera för en trönder kanske.. Blev ju helt okej ändå. 
 

Efter regn kommer faktiskt solskeeeeeeeeeeeen!

 
Vädret är som det ska igen. Fått lite lön idag. Vin i magen. Glad i själen. Snart kommer Maria och Steffen hit och äter julmiddag med oss. Lediga imorgon. Ska chillllllllllllllllllllllla.
 

Köttsmulor och musikhjälpen

 
Som vanligt när jag ska göra köttbullar, så blir det mest smulor i början, men sedan blev dom fina minsann! Och goda!  
 
 
Musikhjälpen började ju i måndags, och jag hoppas att alla tittar på det och bidrar till att alla kvinnor i världen kan få föda barn tryggt!

Och så var det dåliga vädret tillbaka igen...

 
Tråkigt för jobbet, eftersom att vårt kontor är en terrass, men ganska mysigt annars. När man kan vara inne. På Teneriffa har det varit megastorm och här massa regn och inatt var det nog den värsta åskan jag någonsin varit med om, höll nog på i typ 12 timmar. Det gick väl över runt klockan 7 imorse, och sedan dess har det bara pissregnat och därmed blev vi hemskickade från jobbet efter tio minuter. Men imorgon SKA det bli fint, hoppasssssss det, vill ju jobba!
 
Nu ska jag ta vara på min lediga dag och laga köttbullar! Tolv dagar till julafton, wooohh!

Dagens middag

 
Idag gjorde jag kyckling i ugnen och couscous till middag. Och så slängde jag ihop någon slags tomatröra av tomater, lök, olivolja, vitlök och perslija. Men alltså jag hatar att fota mat, i alla fall på kvällen. Det är mörkt, vi har dåliga lampor, det blir bajs (eller ja, inte riktigt bajs då, men det ser ut som bajs, alltså fult) om man tar med blixt osv...... MEN detta får duga och det var SÅ gott. Hoppas ni ser det. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
 

Hedenhös uppfinner julen

 
 
Alltså jag älskar julkalendern i år! Har varit väldigt dåligt på att hänga med på det där senaste åren, sett lite men inte riktigt fastnat för någon. Men Hedenhösarna är ju fantastiskt kul! Älskar ju i princip allt Sissela Benn och Björn Gustafsson gör. Det enda jag saknar är Hårfager, varför får inte han vara med? Annars SUPERBRA.

Med sockar på Gran Canaria


Så här trött är jag nu. Och typ alla andra dagar när jag kommer hem från jobbet.

Så här känner jag för vädret idag. SVINKALLT! Ka faaan lissom?!
 
Känns tyvärr lite svårt att göra den här bloggen intressant just nu, när jag jobbar mycket, länge och hårt för det mesta. Har liksom ingen energi kvar till att tänka när jag kommer hem. Men jag gör mitt bästa. Kom precis hem från jobbet och det är som sagt kallt och blåsigt ute. Nu ska jag lägga mig i soffan, lyssna på typ Tallest man on earth och spela candy crush. Sedan ska jag försöka ta mig ut på en promenad i alla fall. Blir ju lite piggare av sånt. Och soppa till middag! Pusshej!
 

Jag lever!

"Haaaaar inte Linnea gjort något sedan hon åt körv i onsdags eller?" Tänker jag att ni tänker nu. Men jag har faktiskt gjort massa saker! Jobbat och druckit öl med kompisar i torsdags, solat och badat och varit på julfest på jobbet i fredags och sovit och sett film igår. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Har tyvärr bara två bilder från den här helgen? En på två söta bossar och en på en partydansk. Det har varit megaroliga dagar och därför är jag fortfarande lite sliten, men lyckades ändå jobba OCH tjäna pengar idag. Så. Najs. 

Jag har varit hemma i drygt en timme och hunnit städa, ordna med tvätt, fixa mat och andra-advents-mysa till det. Nu är det bara gobben som saknas!

 

Körv

 
Detta åt jag till middag idag. Såååååååååå hääääääääääär god korv! Sedan gick jag och drack lite öl och snackade skit med Marlene i några timmar. Megamys! Bara imorgon kvar, sedan har jag heeeeeeeeeeeeeeelg!
 

Tröttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

 
Det är ju helt sjukt vad kroppen blir störd när man är van vid något, som helt plötsligt ändras. De senaste dagarna har jag varit så fruktansvärt trött och den enda förklaringen jag kan komma på är vädret. Jag vet att en veckas moln och regn inte är speciellt konstigt egentligen, men för mig är det tydligen det nu för tiden. Tror det ska bli fint efter imorgon i alla fall, så hoppas att jag mår bättre då. Nu ska vi se på Alien. Ciao!
 

Soleeeen, var tog du vägeeeen?



Halla! Nu har det varit dåligt väder sedan typ torsdags, jättekonstigt men ganska mysigt också. Idag har det regnat nästan hela dagen, vilket inte är så trevligt när man åker scooter hem från jobbet. Vi värmde upp oss med soppa till middag och sedan har vi bara sett på film. 
 

Första advent

 
Ikväll äter vi mysmiddag med gott kött, tänder adventljus, lyssnar på julmusik, går promenad och äter pepparkakor. Kanske till och med unnar oss lite glögg!
 

RSS 2.0