Arinaga

Färgglada gamla hus.
 

Söt kille på en pir.


Jag var trött, bakfull och jätteflummig, men lyckades visst se ganska normal ut ändå.


Njuter lite av det dåliga vädret i min älskade jacka.

Vi hade det så himla mysigt och bara strosade runt, lika fnittriga båda två.
 
Och åt fisk!
 
Och bläckfisk! "Fffffy faan vad gott!" säger han här. Sedan shoppade vi lite också, innan vi åkte hem. FIN DAG.
 

Torsdag, fredag, lördag

Torsdag kväll regnade det som sagt massor! Men inte i Las Palmas, där vi myste runt i gamla delen med Ruben och Vanessa. Det är någon torsdagsgrej då massa små barer har en tapas och en öl för typ 2 euro, så vi gick runt och åt lite här och där. Middag för två, typ 20 euro. Ganska gött. Några minuter efter att denna bild togs fick Dea fågelbajs i håret. HAHA!
 
Igår fick jag deal och jobbade ganska sent, men efter det drog jag till Maria. Vi åt allt detta supergoda till middag, drack vin och champange, såg på film och skrattade och pratade halva natten.
 
 
Idag var jag tvungen att gå upp lite fööööör tidigt och ta bussen hem, för vi skulle åka och besiktiga scootern 45 minuter härifrån. Det gick bra och vi fick även se mer av superfina Arinaga, ska visa massa bilder sen! Nu är jag superslut och vi tänkte äta och se film resten av kvällen.

Här sitter jag och stretchar...

 
Eller satt, faktiskt. Nu sitter jag i soffan, färdigstretchad. Jag hade ju megaträningsvärk idag, såklart. Men så kom jag hem tidigt från jobbet och hade ätit sen lunch, så jag tänkte att vafan, kan väl va skönt att springa idag med! Det var det. I typ en kvart. Sedan hade jag superont och nästan kramp i låren sista halvan. NU däremot, känns det skönt! 
 
Annars då.. Det regnar ute, vilket är lite mysigt. Och ikväll ska vi på middag i Las Palmas med Ruben och Vanessa, vilket är ännu mysigare! Imorgon ska jag ha tjejkväll med bästa Maria, och det kan inte bli annat än mysigt. Fina dagar, med fina människor. 
 

Nu ska jag springa för livet!

 
Idag har jag sprungit. Det var fem veckor sedan sist. FEM VECKOR! Jag tror aldrig att jag har haft så långt uppehåll, men detta har berott på en massa olika saker. Jag har varit förkyld, haft borrelia, haft besök, jobbat sent, varit lat, varit trött, och så vidare.
 
Men idag sprang jag alltså, och hade inga större förväntningar på mig själv. Men jag klarade i alla fall nästan 5 kilometer och är supernöjd! Det var så underbart och jag log i princip hela vägen. Extra gött var det eftersom att jag har nya träningskläder och nya löpskor. Är så laddad på att träna järnet nu! HEJA HEJA!
 

Linnea <3 Späckhuggare

 
 
Har precis sett den här dokumentären, och satt typ helt mållös i 1 timme och 20 minuter. Jag älskar ju havet och alla dess varelser. Jag älskar hajar, valar och speciellt späckhuggare. Jag är så himla fascinerad av dessa djur, de är ju fruktansvärt smarta! Och vackra. Jag hade dock ingen aning om det vidriga som den här filmen handlar om, jag fick en helt annan syn på allt och vill typ aldrig mer besöka en djurpark. 
 
S E    D E N !

Kan aldrig klaga på utsikten i alla fall

 
Tänk att jag får se den här vacka vyn VARJE dag, på JOBBET! Glömmer ibland hur jävla bra jag har det..
 
Igår och idag har jag mest varit frustrerad på jobbet, blir lätt så när man jobbar med människor. Lika lärorikt, spännande, utmanande och faktiskt kul varje dag. Men man blir ju psykiskt superslut. Imorgon är jag välbehövligt ledig och har faktiskt nästan ingenting tråkigt att styra med, för en gång skull! Bara tvätta och dra till verkstaden med moppen.... Nu ska vi mysa med carbonara, vin och film hela kvällen! Hasta mañana!
 

Wutiner som jag ska bli bättre på

  • TRÄNA! Springa, cykla, gå, gymma, spela tennis.
  • LÄSA! Helst lite varje kväll, men absolut mer än bara i solstolen på helgerna.
  • UMGÅS! Träffa fölk i veckorna, efter jobbet, fika en timme, gå en sväng, åka till en affär, sitta i en soffa. Ta vara på de vännerna jag har här och umgås med någon annan är min sambo (OBS! inget fel på honom)
  • FIXA! Jag påverkas nog mer än vad jag tror av oreda och allmänt rörig omgivning. Jag mår bättre om det är städat, diskat, tvättat och i ordning. Så är det bara.
  • JOBBA! En rutin som är svår att undvika såklart, men jag ska verkligen satsa mer på att ta vara på jobbet, kämpa stenhårt varje dag, ha så kul som möjligt och sedan gå därifrån och göra något annat. Släppa det.
  • FOTA! Ett av mina största intressen som jag egentligen är sämst på att verkligen göra. Måste ta tag i det, komma ut ur huset och bara ta bilder. Ska väl inte va så svårt?!
Okej, det här var mest för min egen skull, men nu vet ni också!
 
 
FÖR ÖVRIGT! Om en månad är det julafton och jag kommer garanterat INTE få någon snö då. Känns konstigt. Men ska absolut se till att ha mysig stämning här ändå!
 

Måste ha rutinerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 
Papsen är tillbaka i Sverige. Förkylningen är över. Antibiotikakuren är slut. Borrelian borta. Mensvärken färdig. Jag har nya träningskläder. Nya löparskor. Och definitivt en massa motivation, ork och lust. Nu MÅSTE jag hitta tillbaka till träningen, annars kommer jag bli totalt störd. Har en massa andra rutiner jag måste komma tillbaka till, småsaker som gör vardagen till vardag. Rutiner, ÄLSKAR rutiner! Tydligen. Inser nog inte det förrän jag tappar dem.. Imorgon startar ett nytt liv, som jag haft förut, men bara kommit ur lite i några veckor!
 

KLÄDER

Monki, Zara, Bershka, Weekday, Pull and Bear
 
 

Trött tjej i soffan hälsar

Ett par bilder till från i onsdags.
 
Idag har vi varit på stranden tills det blev molnigt, då åkte vi en sväng till Mogan. Nu är vi hemma i soffan och siestar och laddar för sista myskvällen. Imorgon bitti åker pappa och Åsa hem. Tiden går för fort....
 

Denna ö alltså..


Igår åkte vi först till Telde, där vi återigen försökte få någon ordning i papprena till scootern. Passade även på att strosa runt i stan lite, som vi av någon anledning aldrig varit inne i?! Supermysigt i alla fall, med massa gamla, färgglada hus blandat med nya, moderna byggnader. Skulle kunna gå runt där i timmar och bara fota och beundra...


Sedan åkte vi uppåt, till en liten bergstopp där man såg ner över en krater och typ resten av hela ön. Så fint! Och kallt....

Sista stoppet var på en vinodling där de också hade en restaurang, vi åt jättegod svamprisotto och tittade lite på vintunnorna. Väldigt härlig dag och jag slutar aldrig förundras över hur mycket fint det faktiskt finns att se på den här ön!
 

Ledig daaag idaaaaag

 
Idag har Pröppen och jag varit lediga, så vi tog med turisterna på utflykt, Telde, upp i bergen och lite runt. Har massa fina bilder att visa, men hinner inte det nu. Ciao!
 

Titta vad mysigt!

 
Älskar det här. Älskar också att jag valde att sova istället för att jobba idag, mår mycket bättre. Så därför tänkte jag sova ännu mer och se till att kunna jobba imorgon! Godnatt!
 

Fläskfilé!

 
Vi var i köttbutiken häromdagen och fyllde på lagret lite grand. Hittade bland annat superbillig fläskfilé, som också visade sig vara supergod. Jag kan inte komma ihåg att vi har köpt fläskfilé sedan vi flyttade hit, och jag fattar heller inte varför? Det är ju så gott! Men igår kväll när jag var sjuk och ängslig, lagade min fina kille denna fantastiska middag som man ville skulle vara för evigt. 
 

Skål!

 
Med honungste och snor, wooooh! Vaknade med ont i halsen igår, blev bara sämre under dagen och klockan nio trodde jag att jag för en sekund att jag kanske skulle dö. Men jag somnade och överlevde natten, men imorse kunde jag verkligen inte ta mig till jobbet. Försökte, men höll på att, återigen, dö. Så idag ligger jag här hemma och tycker synd om mig själv.. Sover, spelar candy crush, bloggar, nyser och fryser. 
 
 
Men så ibland, blir jag glad, och det är när jag inser att ikväll klockan 20:00 är min PAPPA på ön. Och Åsa! Och de ska vara här i en vecka, och bo granne med oss. Är. Så. Lycklig. För. Det. Så nu ska jag fortsätta kurera mig, kanske med glass, så jag i alla fall orkar laga middag till gästerna. Vore ju trevligt.
 
 
 
 

Så här kul var det!

 
Framåt småtimmarna spillde jag öl och sedan gick vi ut en sväng. Så himla fin kväll! 
 

Igår hade vi fääääst

 
Och det var så himla underbart. Visste knappt att jag kände så många fina människor här nere. Nu måste jag städa och fixa en massa tråkiga saker.. Återkommer med fler sexiga bilder från igår.
 
IMORGON KOMMER PAPPA OCH ÅSA!!
 

Från padden

 
Har precis avslutat skypesession med först Paulina och sedan pappa (som kommer hit på söndag!!!) och ligger nu och göttar mig lite i soffan med Pröppens iPad. Hittade lite fina bilder, bland annat den ovan. Nu ska jag spela candy crush. Hej!
 

Då har man fått borrelia då rå... eller?

I somras när jag var i Sverige fick jag en fästing på låret och sedan dess har det varit rött runt omkring, till och från, hela tiden. Jag har googlat massa och har absolut inga symptom på någonting, förutom trötthet kanske.. Därför har jag dragit mig för att kolla upp det, men nu fick jag (och Dea (och mamma)) lite granna nog och IDAG var dagen jag gick till sjukhuset.
 
"Det kan vara borrelia" sa läkaren, skrev lite på ett papper, gav mig ett recept på antibiotika och sedan fick jag en spruta på skinkan. Och svimmade. Hade dödsångestpanik i cirka två sekunder, sedan lugnade cirka fem sköterskor ner mig och sa att det var en normal reaktion. Vet inte ens vad det var för spruta jag fick?

Nu mår jag bra i alla fall och blir väl antagligen av med borrelian, om jag nu har det. Typiskt Spanien att chansa lite..

 
Det här med sjukhuset tog ju typ halva dagen, så sedan blev det inte så mycket mer gjort på denna lediga dag. Kom på att det var aslänge sedan vi åt en fin köttbit, så hade entrecot och sallad med lite bönor (som också var för länge sedan?) till middag. Najs dag!
 

Min tjugoandra födelsedag


Vaknade av en fantastisk skönsång och paket (halsband, brickor, morgonrock) och frukost. Sedan åkte jag till jobbet och fick champange!


Efter ett par öls på jöbbe gick vi ut och åt middag! GREKISKT! Feta, bröd, lamm och Mythos. Så. Jävla. Gott. 

TITTA DÅ! Sedan gick vi till Saloon och jag fick min mojito. Det var en megabra och superfin födelsedag! På fredag ska vi fira ännu mer med alla polers här hemma. 
 

Snart vuxen!

 
Typ. Närmare vuxen än barn kanske. Om några timmar är jag alltså 22 år! Woooohh! Älskar att fylla år och kommer alltid att göra. Blogg.se fuckar up ikväll så kunde bara lägga in en bild på en 16-årig liten tjej på Öland. Hej!
 
 
 

Perfektaste superhelgen

Åååhhhh vilken himla härlig helg jag har haft! Tyvärr är den väldigt snart slut, men har noll söndagsångest för det. Här kommer ett gäng mobilbilder från dagarna:



Fick deal i fredags igen och vi kom iväg sent från jobbet och passade på att unna oss en liten kinabuffé.


Igår hyrde vi bil för att göra ärenden i Telde och Las Palmas och tog med oss Erik och Maria. Var på Ikea och köpte bland annat pepparkakor och prinskorv. (Vi ska ju fira jul HÄR, jag och Dea, vilket kommer vara superkonstigt men megamysigt.) Köpte andra nödvändiga saker, åt lunch och strosade lite här och där. Var iväg nästan hela dagen, och på kvällen låg vi alla i vår soffa och såg på film och drack vin.


Och idag var det som sagt stranden som gällde, lika härligt som vanligt. Vad jag är glad att jag har så här fina människor runt mig hela tiden, länge sedan jag skrattade så här mycket på en helg. Och imorgon ses vi på jobbet igen!

Godnatt Sverige och Gran Canaria och resten av världen!
 

Fullplanerad helg



Idag har vi varit på roadtrip med Maria och Erik, som kommer hit snart igen för vin och sånt. Så länge myser vi med ost och annat gött. Imorgon är det strandsöndag! Hörz.
 

Myrorna förstör mitt liv

 
Denna dag började på sämsta möjliga sätt. När jag skulle äta frukost var hela min kära müsli invaderad av myror och jag fick slänga allt! Var SÅ HÄR nära att börja gråta. Är så känslig på morgonen, speciellt innan jag ätit. Dessa små jävla vidriga myror är överallt och de försvinner aldrig. Allt som går att äta måste vara i kylskåpet eller megainstängt i burkar. Ganska jobbigt.
 
Efter detta trauma kunde ju dagen bara bli bättre och nu känner jag mig riktigt nöjd. Har haft det lugnt på jobbet, ätit kyckling och quionasallad till middag, skrattat med min kille, tränat på GYM och ätit äggmacka. Godnatt!
 

Dagen som jag aldrig trodde skulle komma...

 
Har kommit. Jag har köpt kattmat. Gillar ju egentligen inte katter alls, och vill fortfarande inte ha dom inne eller röra dom, men den här bara så söt och ängslig och ensam och oemotståndlig. Och nu har vi hört att den måste få ordentligt med mat och till slut fångas och vaccineras och sånt, så vi ska försöka få den lite mer tam.
 
Och idag fick jag deal! Woooooh!
 

Ännu en vecka

 
Idag är en sån där måndag när jag bara längtar till helg igen. Trött och seg och halvbra dag på jobbet. Men jag var väldigt nära deal två gånger idag, så imorgon ska jag jobba ännu hårdare!
 

Lite från helgizen


Köpte julgran igår! En liten söt en för 5 euro, som vi ska pynta och mysa med till jul! Vi hamnade på en jättemysig marknad, där vi strosade runt och drack lite öl.


Sedan drack vi vin och sangria natten lång, gick ut, spelade lite biljard osv.

Och så har vi fått en liten kattkompis. Oftast så skrämmer vi bort katterna när dom kommer hit, men den här var så liten och söt och antagligen hemlös, så vi matade den med lite skinka och vatten. Men den är fortfarande superrädd och springer iväg så fort man närmar sig.
 
Nu ska vi se på Star Wars och äta fläskpannkaka! Typisk söndag.
 
 

En polis, en militär, en hippie och Andreas

 
Det var så himla kuuuuuuuul på halloween. Vi var inte speciellt läskigt utklädda, men det fanns tillräckligt med zombies ändå. Seriöst, en del var så jävla vidriga att jag blev rädd. Och jag har ju allmän fobi för masker, vilket gör allt ännu värre såklart........ Var i Marias nya lägenhet först som sagt, sedan ut i Puetro Rico och dansdansdans, McDonalds och väldigt lite sömn. 
 

Fröleverans

 
Det är lite brist på frön i butikerna här, tycker jag. Så förutom Marabou-choklad, fick Dea köpa med sig quinoa, linfrön och pumpakärnor. Quinoa har man ju till mat, men de andra två gjorde att jag nu kunde slänga ihop min egen müsli. Havregryn, russin, tranbär och så lite frön. ASGOTT.
 
I och med Halloween-fest i torsdags (bilder kommer sen), fyra timmars sömn och en lång dag på jobbet, somnade vi runt kl 23 i soffan igår. Idag var mannen i huset uppe klockan 8 och började laga risgrynsgröt, medans jag sov några timmar till, höhö. Men nu ska vi dra igång den här lördagen med en brakfrukost, wooohh!
 

RSS 2.0