Tengo que aprender MAS!

 
I väntan på att det ska dra igång på jobbet, så hade jag ännu en dag att fylla med meningsfulla saker. Började lite lugnt med att spela candy crush, men efter en stund fick jag panik och var tvungen att göra nåt vettigt, så jag började träna lite spanska.
 
Jag gör ju det ibland, men säkert alldeles för sällan. Det finns lite poddar med spanskalektioner och en app som heter Babbel, som är svinbra. Sedan fick jag ett annat bra tips, som ni kan se på bilden ovan. Det är alltså post-it-lappar med spanska ord, som alltså beskriver den saken som lappen sitter på. Tänker att det borde fastna lite i huvudet efter ett tag. Problemet är bara att nu, efter cirka två timmar, så börjar alla lappar ramla ner. Finns det någon sorts superduperpostit som ALDRIG lossnar eller måste man tejpa? Dagens stora fråga. 

Molnig söndag

 
Idag är det molnigt och allt känns lite segt och tråkigt, en typisk söndag. Jag vill typ jobba? Göra något vettigt och tjäna pengar. Men får väl försöka njuta av lugna helger medans de finns. Vi har i alla fall åkt en tur med moppen, ätit glass och ska nog fortsätta chilla med film och carbonara nu. 
 

Men det var ju KUL igår

 
Tog mest bilder på när vi hetsade snittar, men det var inte riktigt allt vi gjorde. Kvällen gick lite för fort, men som tur är får jag träffa allt härligt folk varje dag snart. 
 
NU har min mensvärk gått över helt, förresten, efter mer än 12 timmars plåga. Kul.

Ett litet tips

 
Gå INTE på fest på jobbet med fri bar, där de sagt att man ska få mat, men serverar SNITTAR, på tom mage. Få sen heller inte din mens dagen efter, med tillhörande värsta mensvärken någonsin, så att du vaknar med kvinhugg både i magen och i huvudet. Gör inte det. Det gör ont.
 
Jag har fortfarande ont i magen för övrigt. Har haft svinont HELA dagen. Nu hoppas jag verkligen att det går över snart, så jag kan försöka ha det lite mysigt ikväll i alla fall. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 

Fredagspepp

 
 
 
 
NU SKA VI PÅ FEST! HEJ!
 

Kanonkalkon!

 
Idag gjorde vi kalkonfilé med inmosad krämost, vitlök och andra kryddor och lite stekta grönsaker och potatis. Det är andra gången vi lagar kalkon och det blir bara godare. Väldigt likt kyckling, men saftigare och mindre fett (tror jag?), om man nu bryr sig om det. Superdupermegagott i alla fall. Nu funderar jag på att bränna bort en del av middagen och löpa en sväng.............
 

Sånt som hänt genom mobilen

I fredags gick vi ut och åt gött kött i månljuset vid strandpromenaden
 

Tog en liten (läs: stor) öl på Saloon också


Och i lördags var vi på Aqualand! Det var första gången, men nu vet vi absolut hur himla värt det är, det var så KUL!


Sedan fortsatte festligheterna natten lång, vi gick ut och dansade och så, men då var inte den här gubben med


Drack öls


I måndags var Therese och jag på Amadores <3


Och på kvällen åkte vi och shoppade! Jag lyckades tygla mig själv och köpte bara världens snyggaste jacka megabilligt!
 

Perfekt onsdagkväll

 
 
Blev en enkel, men fantastiskt god middag idag. Jag glömmer bort hur gott det är med spagetti (eller skabetti som jag sa när jag var liten) och köttfärssås ibland, vilket ju är synd. Sedan Therese åkte idag har jag storstädat hemmet, sprungit och blivit slut. Så nu ska jag bara ligga ner i soffan och titta ikapp lite serier tills jag somnar. God natt.

Två gifs

www.picasion.com
 
picasion

Therese när hon hoppar ut för ett sandstup och Therese när hon krälar upp för sandstupet.

Sista dagen

 
Idag gick vi till sanddynerna, vandrade och fotade lite. Nu på eftermiddagen har vi bara chillat vid poolen och ikväll ska vi nog bara mysa, för sista gången. Imorgon åker Therese hem till Sverige igen, vilket är supertråkigt såklart, och då blir allt lite mer som vanligt igen.
 

Avslutar en superhelg i......... SOFFAN!

 
Åh herregud, har hon blivit galen, kanske ni tänker nu!? Det har jag inte. Hade superkul igår bara och är trött idag. Vi har solat och badat och chillat och sånt. Nu ska vi se på film tills vi somnar. Och vet ni vad det bästa är? Förutom leksaker från BR. Jag. Jobbar. Inte. Imorgon.
 

A little party never killed nobody


Pröppen fick äran


2,45 euro
 

Det var gott


Fick en fläta av Thassen


Dricker lite mums


Jag tittar på..

..på Pröppen som är uppgiven över sina dator problem, men det löser sig ju!
 
Nu ska vi äta på restaurang!

JAG ÄR FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Det blev en superkort "jobbdag" idag. Åkte i princip bara till Arguineguin och vände, för det fanns inget att göra och jag behövde inte stanna om jag inte ville. Och det ville jag ju. Inte. Så jag köpte champange på Spar, åkte hem till min lilla familj, tog en powernap i soffan och sedan har vi hängt vid poolen och så. Nu lyssnar jag på till exempel sån här glad musik och dansar runt i eufori hela tiden.
 
 
 
 
 
 

Tapas och dragshow

 
Igår gick jag och Thassen (Pröppen hade ont i magen och stannade hemma) ut på restaurang och åt tapas, och det var så himla gotttt! Och jag blev typ kär i gubben som jobbade där, världens sötaste <3 Sedan gick vi runt på Yumbo bland alla gayklubbar och satte oss till slut och såg på dragshow. Kul, mysigt, trevligt, gott, bra, najs. Sedan blev vi superslut och gick hem och sov.
 
Idag har jag varit ännu mer superslut. Höll på att somna efter en halvtimme på jobbet. Imorgon är det de sista timmarna där och jag tror egentligen inte att någon kan förstå HUR GLAD jag är. Ska poppa champange så fort jag kommer hem. Tror jag kommer börja tjuta! Återkommer med resultat. Hasta la vista, babys!

Alltså, vilken daaaaaaaaag!



Jag strosade runt med Therese på marknaden i Arguineguin på förmiddagen och det var så himla mysigt. Blir så avslappnad av att bara gå runt så där, titta på fina saker, ta på smycken och kläder och känna alla härliga dofter. Tittade på klockan då och då, men någon ångest inför jobbet finns verkligen inte när man har det så fint.
 
Sedan gick vi upp en sväng till min gamla och blivande arbetsplats och jag fick underbara nyheter av cheferna. Jag har onsdag, torsdag och troligen en ganska kort fredag kvar av min lärorika men plågsamma karrär som telefonförsäljare! Sedan har jag lite semester och den 2 oktober ska jag tillbaka till hotellet och försöka sälja resor igen. Känns. Så. Fantastiskt. 
 
Slängde i oss världens godaste korv stroganoff när jag kom hem från jobbet och sedan åkte vi på utomhusbio och såg The Great Gatsby. Superbra film! Och nu avslutar jag den här fina dagen på golvet med min dator. Sedan ska jag krama Thassen och Dea och somna. God natt!
 

Maspalomas by night


Med Thassen Hasselkvist. Tyvärr blir det ju lätt lite suddigt och så när man fotar på kvällen, men jag tycker inte det gör så mycket. Det blir så mycket fina ljus istället. Nu sitter vi i soffan med trötta ben. Imorgon ska vi på marknad. Kul. Hej!

Förändring på terassen och lite annat



Igår var Therese och jag på stranden och på kvällen hade vi tacomys och det såg ut så här ungefär. Och vi har möblerat om på terassen! Blev skitbra tycker vi! Det är typ det enda stället vi kan möblera om på, så får väl passa på, för det är ju lite kul med förändring ibland. Idag har vi också varit på stranden och ikväll ska vi bara chilla med film. Fint.
 

Dagen är kommen

Och så var det fredag igen. Och jag är lika underbart lycklig som vanligt. Har ju en extra person att fredagsmysa med ikväll också! Therese börjar nog bli frisk nu, hoppas jag, men istället har vädret svikit lite. Både igår och idag har det regnat, lika märkligt som alltid. Men i helgen ska vi nog kunna sola och bada, tror jag.

Nu ska jag se om det är någon annan i det här huset som vill vakna och äta frukost.. Ha en megabra fredag vettja!

 
 

Världens godaste carbonara



Har jag i min mage nu. Det är min kära sambo som lagat egen pasta och denna fantastiska sås. Godaste i hela världen. Synd bara att vårt lilla besök Therese inte kunde smaka, hon ligger just nu i sängen och återhämtar sig efter sjuk mage. Så himla typiskt. Vi ser på Sons of Anarchy (som började igår!!!!) så länge och hoppas hon mår bättre snart.. 
 

Den 9 mars drar vi!

 
Vi har länge pratat och funderat över när vi ska flytta från den här ön och nu har vi helt plötsligt bokat flygbiljetter! Det var så himla billigt och det känns skönt att ha ett slutdatum på den här tiden. Så den 9 mars 2014 flyger vi till Malmö, Sweden. Då är planen först och främst att jag ska till Eslöv och träffa min bästisar. Sen hem till Vimmerby och få lite ordning på livet. Efter det blir det nog lite jobb, lite plugg och lite allt möjligt. Vill ju resa någonstans också. Vi får se. Det är ju ganska långt kvar och jag ska försöka fokusera på nutiden. 
 
Men jag har tänkt mycket på framtiden på sistone. Vad jag vill göra, vart jag vill åka, var jag vill bo, när, hur, varför och så vidare i all oändlighet. Ibland är det jobbiga tankar, men oftast känner jag bara att det är så fantastiskt hur mycket möjligheter jag har just nu. Att jag kan göra precis vad som helst. På ett sånt där spännande vis ÄLSKAR jag att inte ha en aning om hur livet ser ut om ett halvår. Eller ett år. Eller tio år. Jag vet inte alls hur det kommer bli när jag flyttar härifrån, men jag vet ungefär vad jag vill göra och det räcker.

Bara för att..

Jag är egentligen lite tom på ord, så jag vet inte vad jag ska skriva. Det har varit en bra dag. Vann på tennisen förut. Har ätit mango, banan och russin. Maria är fortfarande kvar på ön. Imorgon kommer Therese. Nu ska jag lyssna på pod och spela candy crush tills jag somnar. 

 

Att hata sitt jobb är tröttsamt

Jag glömde lite granna bort att jag hade en dator igår. Och så var jag så himla slut och mådde lite konstigt. Jag vet inte om jag bara har konstant ångest över att gå till jobbet eller om jag håller på att bli sjuk, alltså fysiskt sjuk. Nu har jag i alla fall sovit massa timmar och bestämt mig för att ha KUL på jobbet idag. Borde ju inte vara sååååå svårt. OM det faktiskt är det får jag bara bita ihop jävligt hårt och stå ut i ett par veckor till.

Har inte så mycket bilder att komma med idag, så det får bli lite från Instagram. 


En vanlig fredagkväll där vi spelar yatzy och dricker vin


Efter ett av många morgonlöp


Min bästa hundvän Stig är tillbaka! Våra grannar mitt emot kom för nån vecka sedan och hade med sig en helt plötsligt stor hund. Han var ju typ bara en korv sist jag såg honom. Nu är han en gris. Och jag är inte rädd för honom! Helt sjukt. Men kul. 


Mannen styrde med nåt..


Förutom en söt grishund så har våra grannar massa växter. Lite för många, så vi fick två! Nu gäller det att vi tar hand om dom, som vi är så bra på......................
 

En liten söndagspromenad

 

Alltså, har glömt hur skönt det är med en "vanlig" lördagskväll



Igår skulle det väl egentligen ha blivit fest, men det blev inställt så vi bara myste ner oss hemma istället. Det gjorde faktiskt ingenting alls, eftersom att det blev ganska mycket fest i fredags och det ju är fruktansvärt skönt att bara vara i soffan. Har tyvärr lite grand glömt det, hur tragiskt det än låter. Även om vi inte festar loss varje helg, så sitter vi ju oftast ute och dricker vin, spelar yatzy och pratar tills vi somnar och sedan vaknar med ont i huvudet. Det är ju såklart också superkul, men det var väldigt skönt att bara ligga i soffan, se på film, dricka cola, äta choklad. Och sedan somna och vakna aspigg klockan 9. 
 
Det allra (och kanske enda) tråkigaste i mitt liv just nu är att min älskade vän Maria ska flytta från Gran Canaria. På tisdag. Mitt hjärta sprack lite när hon sa det i fredags, för hon är verkligen den finaste och närmsta vännen jag har här. Men bara jag får hänga med henne på stranden lite idag, så ska jag förhoppningsvis klara mig ett tag. Sedan får jag hälsa på henne i Alicante!

Längar efter skivsläpp

 



 
 
Älskade Lasse och Icona Pop släpper båda nya skivor nu i september och det ska bli så himla gött! Tills dess lyssnar jag på dom här megabra låtarna.
 
Lyssnar också asmycket på den här låten, kan verkligen inte få nog. Så jävla bra?
 
  

Jag saknar att fota!

Nu för tiden fotar jag inte så mycket, inte så mycket som jag faktiskt vill. Och det stör mig. Jag saknar tiden i skolan när vi alltid hade massa saker att fota och uppgifter att göra, då kom det liksom automatiskt. Nu måste jag själv ge mig ut och ta tag i det, om det ska bli bilder på annat än mat och typ sånt som finns hemma. Men jag intalar mig själv hela tiden att jag ska bli bättre, att jag ska fota mer och att jag verkligen ska ta tag i det. Vi får väl se hur det går.. Så länge ser jag tillbaka lite foton från gymnasietiden.


Spelning på Rookie-festivalen

Therese

Barcelona, faktiskt utsikten bakom Camp Nou, från högst upp på läktaren
Pelle och Monark X
Ina

Qrill

Nån reklam-grej
Nåt mun-projekt jag hade

Lars Winnerbäck

Praktik på SVT med Lennart Persson

Dansuppvisning
Min kära i ett iskallt Nossen
 

Kycklingfredag

 
Efter en evighetsdag på jobbet, möttes jag av friterad kyckling och rödvin när jag kom hem. Det. Var. Gott. Nu är det bara rödvin kvar. Är så fruktansvärt tacksam för den här helgen att jag nog inte ens kan beskriva det. Nu ska jag njuta så mycket jag kan gånger en miljard!

Breaking Bad-humor

 
Jag vet inte hur många av er som ser på Breaking Bad egentligen, men jag tycker nog att alla BORDE göra det. För er som sett det, KUL eller hur? Om ni inte sett det, se några avsnitt och titta sen på det här igen så är det jättekul. 
 
OCH! För första gången på flera dagar kan jag lägga upp vilka bilder jag vill och hur många som helst. Ett tecken på att det vänder nu kanske? Ska passa på att göra detta till en svinbra dag, och se till att det vänder, helt enkelt.
 

Dagens middag

 
Idag möttes jag av det här när jag kom hem. Spenatsoppa. Vitlöksbröd. Ägg. Så sjukt gott! Det blir ofta så att Dea får laga mat nu, eftersom jag jobbar till klockan sju, och han jobbar hemifrån. Jag både älskar att komma hem till färdig mat och saknar att laga mat själv, men jag får ta igen det i helgen. 

Världens godaste frukt

 
Åt jag ju som sagt igår. Det var fint. 
 
Har fortfarande lite problem med att ladda upp bilder och fattar verkligen inte varför? Kanske lyckas jag lösa det eller kanske får ni bara se bilder på mango från och med nu. Vi får se..
 

Orkar inte mer probleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Alltså. Nu får det snart vara nog. Små problem. Stora problem. Allt händer. Allt stör mig. Ingenting går riktigt som jag vill. Ingenting är riktigt kul. Sitta häkte. Inte få lön. Inte ha jobb. Har inga pengar. Vi lånar ut pengar vi inte får tillbaka. Dator går sönder. Moppe går sönder. Får jobb. Hatar jobbet. Skattepengar kommer inte in. Bilder från hela sommaren är borta från min dator. Mitt bankkort fungerar inte, måste vänta en vecka. Får parkeringsböter. Har inga pengar. Cykeln går sönder. Tre (av fyra) vinglas går sönder på två veckor. Dator går sönder ännu mer. Ikväll funkar det inte att ladda upp bilder på bloggen. En sån liten sak irriterar mig till tusen. Bara för att jag redan har haft en miljard såna små problem den sedaste månaden. 
 
Jag vet att detta låter sjukt bittert, men ibland orkar jag inte vara positiv när så mycket går så fel på så kort tid. Men, som alla andra dagar, så tänker jag att det nog vänder snart. 
 
Och fokuserar lite på saker som gör mig glad i allt detta:
- Big Bang Theory och andra saker på tv som får mig att skratta
- Att jag är kär i en kille som är kär i mig och att vi bor tillsammans
- Solen som skiner varje dag
- Att jag faktiskt HAR ett jobb och att jag FÅR
- Alla människor som jag saknar, som saknar mig och som jag i sinom tid får träffa
- Alla vänner som jag har här på Grankan
- En mogen mago som nu ätassssssssssssssssssssssssss

Värdelösa timmar

Jag har varit vaken sedan klockan 8 och verkligen inte gjort något vettigt. Typ läst bloggar? Hatar lite när det blir så, fast ibland kan jag tycka att det är okej. Speciellt en gång i månaden, när man krigar mot sina egna äggstockar. Nu ligger jag i soffan och kvider och måste snart dra till jobbet. Kul. 

 
Har i alla fall lyckats hitta ett normalt webcam-program, så nu har jag nog allt jag behöver på den här datorn, igen. Har inte utforskat det så mycket än, men verkar ju kul. Nu ska jag kvida i 40 minuter till :))))))))))))))))))))))))
 

Om man bara hade haft lite pengah..

 

Resultatet!

 
Så underbart fantastiskt gott! Och enkelt. Nu bidrog ju inte jag någonting, men när jag låg på soffan och halvsov, såg det väldigt enkelt ut. Och det gick fort, jag trodde att det var en lång och komplicerad process att göra pasta. Men icke! 

Rapport från soffan

 
Lite bildos från igår. Det var superkul, vi träffade många fina människor, drack lagom mycket öl och somnade precis perfekt tid. Och idag har vi varit precis lagom härligt trötta. Gråtit en skvätt till Notting Hill för hundrade gången och snart blir det mer film. Och min man ställde sig precis och började laga egen pasta. Märklig grej att göra så där på bakfyllan när man känner sig hungrig kan jag tycka, men jag ska inte klaga, för det lär ju bli rätt gott. Imorgon är det jobb igen, vilket känns ganska bra den här gången faktiskt. Gött.
 

RSS 2.0