Är så GLAD! Och TRÖTT!

 
 
Jag har verkligen kommit igång med löpningen nu, det är roligare än någonsin och jag är supermotiverad! Men jag har ännu inte sprungit så långt, har hållt mig lite till 5-6 km, för att jag kanske har varit lite feg och rädd för att bli jättetrött och inte orka längre.
 
Idag bara körde jag på och efter 5 km kände jag mig knappt trött, så jag sprang 5 till. I princip samma tempo hela tiden! Det var så underbart att jag fick rysningar ibland pga välbehag. När runkeeper-kvinnan sa att det hade gått 60 minuter och 10 km, stannade jag och nästan grät av både glädje och utmattning. Sista två kilometrarna var det ganska tungt, men annars gick det ju svinbra! Så det här kan man väl göra lite oftare, kanske?!

Från en annan kamera

Jag hade visst lämnat min sladd till telefonen i Vimmerby, men nu har den hittat hit, så här kommer ett gäng bilder från mobilen!



När det var öltält i Vimmerby gick vi först dit på eftermiddagen och tog ett par öl med pappa. Alltid lika mysigt såklart.

Sedan gick Dea och jag hem och lagade moussaka, som vi skulle äta med mamma, Lasse och bruschan.
 
Ja, sen var det fest dårå..
 
Dagen efter tog min lill-kusin Martin studenten! Inte så liten längre alltså.. (1.94 lång också...)
 
Den här blev ju lite sne, men orkar inte fixa det nu. Men vi hoppar hoppkudde! På Öland! SÅ kul!
 
Fixifix..
 
När vi åt den härliga grekiska middagen.
 
Fyra av oss tog en liten drink efter det också.
 
En ledig dag åkte jag till Lund med Julia och Elias och var shoppingstöd.
 
En annan dag hade vi lördagsmys med pizza och vin och gos.
 
När pappa och Åsa var här åkte vi en sväng till Landskrona. Rätt mysig liten stad faktiskt.
 
Och så kom Pröppen! Här tar han hand om pappas keps, som han glömde här.
 
Vi har cyklat väldigt mycket i helgen! Det är kanske bland det bästa med sommaren.
 
Vi träffade Worm en sväng i fredags, en norrman som vi jobbat med på grankan. Han var i Eslöv, av alla ställen, och skulle byta tänder. Trevligt!
 
Ett av mina fynd på Monki - 40 kronor!
 

Kärlekshelg

När jag slutade jobbet i fredags var Dea i Eslöv! Det var tre veckor sedan vi sågs och såklart helt underbart att krama honom igen. 
 
Glaaaad!
 
Vi gick en promenad på eftermiddagen och pratade, skojade och pussades ifatt. Sedan myste vi med vin, tacos, brie hela kvällen.
 
Igår åkte vi in till Malmö och strosade runt lite överallt, och jag fyndade på Monki. Åt asiatisk buffé gjorde vi också.
 
Mätt och glad! (måste klippa mig.....)
 
På kvällen åkte vi hem till Paulina och Jocke, där vi såg på lite fotboll och åt en massa gött.
 
Det blev ganska mörkt och kallt, men vi satt ute i tofflor och filtar och hade det härligt, tills vi tog sista tåget hem. Så himla bra kväll! Den också.
 
Helt plötsligt började det smällas fyverkerier en bit bort. Festligt!
 
 
 
Alltså ååååhhhh, vad jag behövde den här helgen! Har fått SÅ mycket kärlek, skratt, sömn, kramar och energi! Nu sitter bubben på tåget hem och jag ska äta fruktsallad och se sista OITNB..................................
 
 

Ny favoritlåt

 
 
 
 
Så jävla bra låt! Och vilken bra video! Med snygg kille! Wooh!
 
 

Vad jag gör när jag inte jobbar eller springer

 
Har bara två avsnitt kvar av andra säsongen. Hatar livet.
 
 

Ellinge, Skarhult och Lund

Efter frukost igår gick vi direkt ut i solen.
 

Vi gick till Ellinge slott, som ligger några kilometer härifrån.

Tyvärr kan man inte gå in någonstans, men det var fint och mysigt ändå.
 
Sedan gick vi hem, packade om lite och åkte till Skarhult slott. Där kunde man inte heller gå in (de öppnar idag, typiskt), men vi strosade lite grand i trädgården runtomkring.
 
Efter det åkte vi till Lund! Här sitter gulle-pappa och väntar på....
 
...salami -och brielunch <3
 
Vi gick in en sväng på Konsthallen i Lund, där det var en väldigt häftig utställning, av någon polsk kvinna som gjort superstora och fina gobelänger.
 
Vi gick vidare till den botaniska trädgården. Där var det grönt och luktade väldigt gott, såklart.
 
Alltså, LUND älskar jag bara mer och mer för varje gång! Det är nog en av de mysigaste svenska städerna, som jag varit i i alla fall. Kan lätt tänka mig att bo där!
 
Precis när vi åkte ut från Lund började ovädret, så vi hängde i soffan ett tag medans regn, åska, hagel och sånt höll på. Sen åt vi pizza och såg på fotboll, och det var den fina dagen. Tack pappa! Tack Åsa! Tack Skåne! 
 

Underbart är kort



Har varit lite upptagen med att bli bortskämd av de häringa, sedan igår eftermiddag. Och så mycket vi har hunnit med! Känns som att jag har varit ledig superlänge, fast det bara är en dag. Det blev massa mys och mat och promenad, och både Landskrona och Lund, och lite Eslöv såklart. Imorgon ska jag jobba igen och pappa och Åsa åker hem. 

Kul jobb och fina besök

Nu har första arbetsveckan gått och jag är 100% nöjd med att jobba i hemvården. Det är kul. Det är viktigt. Det är givande. Det är varierande. Det passar mig. Jag får betalt. Eftersom att mitt jobb det senaste året annars gått ut på att sälja, och inte få betalt alls annars, så är det vääääldigt skönt att jag får betalt bara jag kommer till jobbet, i princip. Ingen press. Och det är verkligen så himla roligt och jag får träffa så himla många härliga (och sjuka :((((() människor varje dag, och människor är ju bland det bästa som finns att jobba med. Tycker jag.
 
Jag är GLAD alltså. Kommer bli en asbra sommar. Vet ni mer vad jag är glad för? Imorgon kommer min PAPPA (och Åsa!!) hit. Och på fredag kommer DEA hit. Wooooooohhh!
 
Bläckfisk och kanariska potatisar, för övrigt, i mitt <3333333333333333333333333333333
 

Midsommarhistoria

Här sitter jag i min ensamhet och ser tillbaka på midsommaraftnar.


Okej, jag är 99% säker på att detta är från midsommar, i så fall år 2006. Jag och min kusin Hanna satt hemma hos henne och tog bilder i en webcam och åkte sedan (tror jag) till en fest i Frödinge. 


Sedan är det ett litet glapp, kan man säga, och minns inte alls vad jag gjorde (=har inga bilder på det) fram tills 2009, då vi var hemma hos Ina. Jag jobbade hela helgen och det var ingen direkt fest, men mysigt ändå. Vi grillade i regnet, spelade säkert spel och bakade säkert nåt. Sjukt hur viktigt det egentligen är att FOTA, annars kommer man ju inte ihåg det? 


2010 var första året på Skrabben, eftersom att jag hade blivit tillsammans med Dea ett halvår tidigare. Det var första gången jag träffade de flesta i det gänget, vi kände oss väldigt unga och försiktiga, men ooohhhh så kul ändå! Sedan var man ju famlij efter några timmar <3 


Har varit mycket jobb runt midsommar, känner jag nu, men det blir ju ofta så när man sommarjobbar. 2011 hade jag dock ett riktigt jobb, men i Oslo, och kunde inte åka hem. Mamma kom till mig och på midsommarafton åt vi sushi med min familj där och dagen efter (på mammas födelsedag) åkte vi till Prekestolen. Rätt fint det också.

2012 var jag tillbaka på Skrabben, men utan Dea, som var i Borgholm och jobbade. Det var superkul ändå, såklart och nog nästan inget regn alls?
 
Förra året började väldigt regnigt och Dea mådde skit. Men vi lyckades peppa till oss och det blev en supersolig och megarolig kväll! Det allra bästa med midsommar på Skrabben är nästan dagen efter, när vi spelar fotboll och bara äter en massa och sedan kanske har lite fest igen.
 

I år sitter jag ensam i min soffa i Skåne, åter förhindrad av jobb fredag, lördag och söndag. Imorse klockan 06 var jag så trött att jag slängde gurkan i soporna istället för att lägga den i kylskåpet, märkte det när jag kom hem förut. Imorgon ska jag upp lika tidigt och jag har ingen fest att gå till heller för den delen, så jag tänker att jag lika gärna kan ligga här och äta choklad. 

Detta har jag ätit till middag i alla fall! Mummig kycklingfilé och matvete, sparris, bönor och lite sånt.

SP07A Media + Qrill

Jag hittade precis lite gamla bilder från gymnasiet, när vi hade någon slags lussevaka tror jag, och sov över på skolan. Det är mer än fyra år sedan nu och jag saknar fortfarande den här tiden så HIMLA mycket. Det trodde man ju kanske inte att man skulle göra, när man satt där med 5 inlämningar, 3 prov och en miljard ångest på en vecka. Jag är i alla fall så underbart glad och tacksam för den här tiden, klassen och alla jobbiga och roliga saker vi gjorde. Var ju det som formade mig, typ. 

Jag undrar också var ni gööööööör NU, allihopa?! Har ju bara kontakt med typ 5 stycken.... 


 

Min kille ska bli redigerareeeeeeeee!

 
Jag kan tänka mig att han kände typ så här idag, när det ringde en snubbe från Medieinstitutet i Stockholm och sa att HAN HAR KOMMIT IN på redigerarutbildningen! Är SÅ stolt alltså! Min lilla Dea har varit på intervjuer och tester till två olika skolor och den här var den han allra mest ville komma in på, och de skulle ge besked innan midsommar, så vi har varit liiiiiiite nervösa. Men idag släppte alltså den stora stenen från våra hjärtan och i augusti bor vi bara 10 mil ifrån varandra och PLUGGAR!
 
Förutom att jag efter klockan 12:37 (då ringde Pröpps) har varit superduperlättad, har jag jobbat, hängt runt i Lund med Julia och Elias, handlat tomater och i en vidrig vrålhunger slängt ihop en tomatsoppa. Slängde nog lite för snabbt, för helt plötsligt tuggade jag på buljong, som inte hade lösts upp. Inte gott. Annars blev soppan megabra! Tog lite grädde istället för vatten, och det blev inte lika mycket tomatsmak men ooohhhh så krämigt. 
 
Nu ska jag ut och promenera bort min träningsvärk!

Nu jävlar ska det springas!

Your image is loading...
 
Idag sprang jag för första gången på nästan två veckor, eftersom att jag har försökt bli av med snoret i min näsa. Det har absolut inte hjälp att inte träna, så nu skiter jag i det och kör på. Var ganska slut (och VARM!) idag, men orkade i alla fall 5 km och är glad ändå! Nu har jag mättat mig med korvstroganoff och måste nog fylla på med vattennnnnn för har. ont. i huvudet. Och Orange is the new black! Hjälper mot allt, tycker jag. 

Instagramz


Från en av många promenader här omkring.


Från Byxelkrok hamn.


MYTHOS!


En solnedgång.


När Inis Finis och jag badade skrapade jag mig på något och det verkligen forsade blod. Från detta lilla?!


Idag var ju min första dag på jobbet och jag var SVINslut när jag kom hem, var till och med tvungen att sova en stund.. Men tvingade mig sedan ut på en promenad i kvällssolen, och stötte på detta? Ett ben? Från ett djur? Blä.

 

Sol, vind, vatten, vin, mat, skratt, prat, godis, spel, dans osv


Ja, den här helgen har nog innehållit det mesta, tycker jag. I fredags åkte vi i wegn å wusk från Eslöv till Kalmar, där vi handlade och mötte upp dom andra brudsen, för att sedan dra vidare till Byxelkrok och typ världens mysigaste lägenhetshotell! Åt finmiddag, spelade spel, pratade ifatt och skrattade tills vi somnade. 


Godmorgon!

Alltså ser ni?! SÅ MYZ!
 
Det var väldigt blåsigt och oskönt väder igår, men vi åkte runt lite, köpte godis och tittade på Böda Strand. 
 
Och åt KROPPKAKOR till lunch <33333333333333
 

Och så lite spel och chill igen.

Sedan blåste alla moln bort och SOLEN kom fram och vi blev helt galna.
 
Strosade runt lite.
 
Sedan drack vi lite vin, spelade lite kubb och åt grekisk middag. Dessa två livsnjutare ovan badade även runt klockan 01, med Cicci som stöd och dj, för att sedan dansa i bikini på vägen utanför hotellet....... Skönt att inte behöva växa upp än, tycker jag.
 
 
Idag var det superväder och Linkan och jag chillade lite i solen innan vi påbörjade världens längsta resa hem till Skåne igen. Var. Så. Trött. 
 
IMORGON BÖRJAR JAG JOBBA! Är svinglad och nervös på samma gång. Ska upp klockan 6, så nu ska jag fan sova snart. Gnatt!
 

Fredagspepp

 
 
 



 
 
 
 
Och sist, men inte minst, ÖSREGN! Det smattrar som fan på mitt lilla tak här och det finns ju faktiskt inget som gör en mer pepp på att bara sitta inne och mysa en hel helg med fem tjejkompisar, lite mat och lite vin. Det är ju fortfarande "arbetsmarknadskonflikt" i tågbolagen, så Paulinkan och jag kräver våra pengah tillbaka och cruisar istället med bil till Kalmar, där vi ska möta upp dom andra. Älskar att åka bil med min bög! Trävli hälg, hörrni!

Linneas lax

 
(obs! rubriken är ett internskämt mellan mig och alla som sett en buss på Gran Canaria, då det står Lineas Salmon på en massa bussar, kuuuuuuul, hiiiiihiiiii)
 
Den maten, förutom blodpudding, som jag har saknat mest är LAX. På GC finns bara svindyr "färsk" lax, men i detta fantastiska land kan man ju köpa såna här härliga frysta filéer som smakar mumma i munnen. Ikväll åt jag det (och blodpudding till lunch förresten - vilken daaag) med quinoa och massa massa sallad. 
 

REUNION!

 
Waaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh! IMORGON får jag träffa nästan alla dom här (tyvärr är Thassen på Rhodos..men du ska va med oss i tankarna)! SAMTIDIGT! Och vi ska vara tillsammans i en lägenhet vid havet på Öland hela helgen! Har varit så fokuserad på tågstrejk och hur Paulina och jag ska komma dit, att jag knappt har fattat hur underbart det här ska bli. Händer inte allt för ofta, om man säger så. Ska bli myz. 
 
Tänk så mycket som har hänt sedan de här bilderna togs, när vi träffade varandra VARJE dag. Flera av oss har både hus och bil och hund och en ska snart ha BARN. Jag älskar i alla fall att oavsett vad, så ses vi, och då är det precis som vanligt. Nu ska jag PACKA!
 
 
Glömde förresten typ den bästa skivan igår! Kent ju! Tigerdrottningen!
 
 

Det är bara juni och redan så många bra skivsläpp!

 
 
First Aid Kit - Stay Gold

Jag vill JOBBA

Your image is loading...
 
JOBBA! Är så himla suger på att jobba röven av mig, använda min kropp och mitt huvud, vårda människor och hjälpa dom! Kan bero på att jag inte har jobbat på typ två(!!!) månader och då sålde resor till turister. Det var nog inte riktigt tänkt att jag skulle vara mellan jobb så här länge, men det blev visst så. Det märks både på mig och mitt bankkonto, heh... MEN på måndag börjar mitt schema och SOM jag ska jobba sen! Har schema ända fram tills den 17 augusti och ska ta så mycket extrapass jag bara orkar med. Och jag tror att det kommer bli superkul och framför allt så jävla givande. 
 
Men tills dess ligger jag väl i soffan och tittar på serier.......

Sommartider HEJ HEJ!

Jaaaa, nu är det ju faktiskt sommar, hörrni! Kul ju! Det här året är jag inte lika lyrisk över det, eftersom att jag levt i sommarvärme de senaste två åren nästan. MEN det är fortfarande asnice och Skåne levererar vädermässigt än så länge. Just nu sitter jag och kollar massa bilder och tänker tillbaka på förra sommaren. Hur såg det ut DÅ? Men, kul att ni frågar ju. Jag kan visa!
 
Juni började med att vi hade fiesta med de här i vårt lilla hem. Vi gick ut och spelade biljard och dansade och kramades hej då....
 

..för dagen efter åkte jag till NORGE och MAMMA! Då bodde hon ju där, jättemysigt och precis vid havet.
 

Vi gick på tur och sånt.


Sedan hängde jag rätt mycket ute i Ryggåsen och hade semester med min kille. Det regnade, såklart.


Therese hade examensfest och det var kul och dansigt!


Jag åt blodpudding med min bästis <3


Hälsade på älgarna i Virum såklart.

Försökte umgås så mycket som möjligt, med så många som möjligt i Vimmerby. Här har vi mysig picknick och HERREGUD, en del av mina bästa tjejer har jag inte träffat sedan då! Och på fredag ska jag till Öööööland med dom!!!!
 


Vi firade midsommar (såklart) på Skrabben (såklart) och lekte massa lekar och dansade (såklart) (i år jobbar jag dock hela midsommar och vill skjuta mig lite i huvudet för att jag inte kan åka hem till skogen:((((()


Sen åkte jag till BRÅVALLA med Paulina och hade det såååå jääääävla bra i leran. 

Efter det hängde jag i Eslöv i några dagar innan semestern var slut och vi flög hem till Grankan igen.
 

Och mamma kom dit!


Sedan satt vi i häkte en stund och samma dag som vi kom ut, kom Julia och Henri till oss, vilket jag tror var räddningen för att jag inte skulle få psykbryt just då.

Vi fick en ny säng! Här säger vi farväl till den gamla, tydligen.
 
SÅ rolig bild, hahaha <3
 

Det var mycket strul med jobbet under den tiden, såklart, och framtiden var väldigt oviss. Jag jobbade på ett vidrigt callcenter och hade ångest varje dag. En hemsk period i mitt liv, som jag är glad att jag tog mig igenom.

Men juli tog slut och den 25 augusti firade Dea och jag ett år med Gran Canaria, med att ha picknick i öknen. Det mesta började ordna upp sig och vi visste att vi skulle klara vad fan som helst för skit som kunde komma in i våra liv! Och det har vi ju gjort, hitills. 
 
Sedan var väl sommaren slut i teorin, men som sagt, har haft samma väder hela vintern. Men trots det är jag otroligt pepp på svensk sommar och allt som hör till, för det något helt annat.
 
 
 

Slut helg, slut tjej

 
Jag har haft en så bra helg att jag inte ens har hunnit blogga = JÄTTEBRA! Men väldigt intensiv = jag är TRÖTT. Jag har fått tillbaka min smarta telefon, men har NOLL aning om var sladden är till den, så kan inte lägga in fler bilder. Men i fredags var det till exempel fest och vi drack vin och dansade. I lördags tog kusin Martin studenten(!!!!) och vi drack kanske lite vin då också, och åt massa gött. Igår var jag till exempel jättetrött och ville bara kramas och se på "Vem vet mest" med Dea i soffan. Det gjorde vi ganska länge, tills vi tränade och sedan åt hos farmor och farfar. 
 
Idag lämnade jag Vimmerby vid ett och gjorde inte så mycket innan dess. Hånglade i förebyggande syfte och så. Nu är jag hemma (åh, har så många hem hela tiden, men ja, nu är Eslöv hem) i soffan igen, har ätit nudlar till middag och ska gå en promenad i SOLEN. 
 

Jag kom fram!!!!!

 
 
Klockan nio igår kväll möttes jag av det här gullet och vi myste halva natten med mamma och Lasse och champange och rödvin och brie och whisky.... Nu ska vi snart hänga med pappsen ett tag och sen kommer bruschan också till stan. Ikväll ska vi äta moussaka och jag ska dansaaaaaaaaaaaa i ett öltält. / gladtjej^^91
 
 

Idag har jag...

  • börjat se på säsong 3 av New Girl, SÅÅÅÅÅ bra!
  • varit på introduktion på hemvården (gick bredvid förra veckan och snaaaart får jag börja JOBBA)
  • pratat ifatt lite med Julia och gosat med Elias
  • visat Paulina mitt nya hem
  • fått sms om att ett av mina tåg imorgon är iställt, och inte ersätts, pga strejk (ska till Vimmerby i helgen)
  • VARIT SÅ JÄVLA ARG PÅ TÅG!!!!!!!!!!!!!!!!
  • i denna frustration försökt hitta ett sätt att ta mig till Nässjö imorgon efter kl 15 (har delegeringsutbildning först), men innan kl 19 (gå går nästa tåg vidare)
  • hittat ett tåg, som förhoppningsvis inte ska strejka loss, slängt pengar på det och bett om mina pengar tillbaka från det inställda (kommer efter minst en vecka :))))))))))))))))
  • lugnat ner mig lite, lagat och ätit fantastisk lasagne, snackat skit och oskit med Paulina
Sitter nu utmattad i min soffa och är smått irriterad på internet också, för att det funkar så dåligt, och fasar lite inför vilken lång jävla dag det kommer bli imorgon. Tur att världens bästa kille är målet och gör allt så himla värt. Ska krama sönder honom. Nu ska jag gråta lite och sedan muntra upp mig med mer New Girl. 
 
 

Blir så STÖRD av sånt här




Läste den här artikeln på DN nyss. Alltså, jag slutar aldrig förundras över universum och blir så störd i huvudet när jag ser sånt här, kan liksom inte fatta hur jävla STORT det är. Och att vår galax bara är en liten liten liten pyttedel av hela universum, och jorden en ännu mindre del. JAG är ju typ ingenting! Och när jag tänker på det, så känns det som att det MÅSTE finnas något typ av liv någon annanstans, när det är så oändligt stort. Men det kommer vi ju antagligen aldrig att hitta. ÅÅÅHHHHHH MINDFUCK!!!!!
 
 

Web-TV woooh!

Nu när jag har så bra internet att jag kan sitta i soffan med datorn har jag börjat utforska web-tv-världen igen. Finns så himla mycket bra att se juuuuu! Och så upptäckte jag att det går att se ALLT juuuuuu! Från utlandet var det väldigt många program som inte alls gick att se. Men nu är möjligheterna oändliga...... Får nästan bestlutsångest varje gång jag ska titta på något.

Här kommer lite bra grejer, till exempel!


 
På jakt med Lotta och Leif Jag älskar Lotta Lundgren. Jag älskar Leif GW Persson. Har noll relation till jakt. Spännande tänker jag! 
 
 
 
Naturfilmer och dokumentärer Har inte gått att se alls utanför Sverige, vilket har gjort mig lite frustrerad ibland, när jag ser något superspännande på SVT Play och så ba "du har inte tillgång till den här videon". Nu har jag fan ALL tillgång, woooh!
 
Partiprogrammet går på Aftonbladet TV och är skitbra tycker jag! Avslappnat, roligt, intressant och ganska enkelt om politik. Inte så mycket hetsiga debatter och livemusik ibland. 
 
 
 
Pluras Kök var på Sicilien den här gången och lika himla bra som vanligt såklart!

Mamma

 
Tyckte jag fick så fina bilder på mamma när vi var i Nossen, att de förtjänade ett helt eget inlägg. Min älskade lilla mamma är inte så lätt att få bra på bild, för hon skrattar och pratar hela tiden och när hon ska se allvarlig ut blir det bara konstigt. Men ibland får hon till det! Åh, vad jag saknar henne nu! Ringer ikväll, mamma! Puss <3
 

Förra fredagen

Alltså den 23 maj (nu är det JUNI - waaaahhh!!). Jag ligger lite efter, men bättre sent än aldrig JU! Den kvällen var vi i alla fall ute i Nossen och grillade med mamma, Lasse och hans familj. Supermysigt vare!



Dea tyckte det var kul, aaa det gjorde han!


Gott gott gott gott!

Mys mys mys mys. Vi spelade minigolf och drack rödvin tills det blev mörkt och kallt. 
 

Jag har internet i min lägenhet!

Woooh! Det är dock megasegt just nu, men hoppas att vi kanske kan fixa det lite. Det tog nog typ en timme att lägga in bilderna i det här inlägget... Har under den här veckan verkligen insett hur beroende jag är av internet och vet inte om det är bra eller dåligt. Känner mig på nåt vis så himla lycklig nu när det funkar, allt blir ju så mycket lättare...

Men vad har jag gjort då, utan internet?


Läst och lyssnat på radio. 
 

Promenerat och sprungit runt i den härliga omgivningen.


Vissa stunder har jag sjunkit så lågt att jag har spelat harpan! HARPAN! Tragiskt. Men rätt kul faktiskt..... 

Lagat mat. Men det måste man ju alltid göra, med eller utan internet. Här improviserade jag ihop någon slags chili con carne, kanske? Asgott i alla fall. Älskar att bara slänga ihop saker och det blir lite så varje dag nu när jag bor själv. 
 
Och så har jag hängt lite med mina bästisar, sovit ganska mycket och snytit mig. Är. Så. Snorig. Har varit det i typ två veckor nu, allergitabletter hjälper inte men känns heller inte som förkylning. Inatt kunde jag nästan inte andas, varken genom munnen eller näsan. Jobbigt. 
 
Nu ska jag läsa ifatt typ 100 blogginlägg och sedan laga stark soppa i hopp om att rensa ut något ur min kropp!
 
 
 

RSS 2.0