En typisk lördag

Alarmet ringer klockan 8, men sover till halv 10. Äter lyxfrukost (ägg och bacon) och lyssnar på P3. Klär inte på mig förrän efter 11. "Går på stan", där jag handlar lördagsmys (Loka och mörk choklad) och strosar på Erikshjälpen. Snart ska jag ut och springa och sedan ska jag väl lördagsmysa dårå.
 
Just nu sitter jag hos mina hyresvärdar och lånar internet, för det är ännu inte riktigt fixat inne hos mig. Men så länge kan jag visa lite hur jag har det ju! Jag bor alltså i en liten, fin lägenhet i ett garage strax utanför Eslöv. Men det tar bara en kvart att cykla in, perfekt ju!
 

Här är Julia och Elias i min soffa


Har varit väldigt fint väder än så länge faktiskt, lite blåsigt bara, men så äre ju i Skåne


Jag är typ omringad av hundar, katter, hästar åkrar och grusvägar. Ovant, men så himla mysigt!


Mycket hästbajs också..


En häst
 
 
Springa vare! Haj!
 

Har inget internettttttttttttttt

Inte hemma i alla fall, men det löser sig förhoppningsvis snart. Nu är jag hos min bögvän. Men allt är bra! Jag är glad! Har varit på jobbet första dagen idag! Kommer bli bra! Måste bara få in en massa saker i huvudet! Tjoho!
 
Random bild!
 
 
 
 
 

Hej då Vimmerby!

 
Ses snart, Eslöv!
 
 
 
 

Två veckor i Suecia

 
Alltså, vad varmt det är hörrni?! Ibland vet jag inte om jag är på Gran Canaria eller i Sverige? Härligt ju. Men snart kommer väl regnet, och då behöver jag inte fundera så mycket på var jag är. 
 
Annars då. Mamma har en ny soffa som behöver mjukas upp, så jag har tagit på mig ansvaret för det, och hängt ganska mycket här. Skönt. Är allergisk, trött och snorig hela tiden. Oskönt. Imorgon flyttar jag till ESLÖV!? Sjukt. Kommer sakna min kille. Tråkigt. Ska GRILLA ikväll. Gott. Hej!
 

Frukost, lunch, middag


Idag är min dator lite mer samarbetsvillig, skönt. Det jag tänkte visa var vad jag åt igår, för av en slump råkade jag fota alla mina måltider, och jag antar att ALLA vill veta!!!!??? Här är frukosten dårå, som ni kanske ser. Gott.


En macka med makrill och en med ägg till lönch.


Och efter ett träningpass med mor, köpte vi sallad på Bakfickan och drack rosévin till middag. Myzpyz. Som ni kanske ser.
 

Om det är någon som har lite pengah över, ge mig en dator vettjaaaaaaaaa

Här skulle det vara lite bilder från min kamera, förstår ni. Men sedan en ganska lång tid tillbaka fungerar inte min minneskortsläsare på datorjäveln, så jag måste därför alltid använda sladden som går in i usb-hålen på datorjäveln. Men nu funkar inte någon av de två usb-hål-skits-helvetena heller :)))))))))))))))))))))))))))))))
 
KUL JU! Och jag har noll tålamod, så ger upp nu och skriver ett gnälligt inlägg med fula ord i, i hopp om att det ska hjälpa. 
 
Mmmmmm.... Nu känns det bättre *njuter av att vara en bitterfitta*

Festivals



Alltså. Nu sitter jag här med festivalabstinens igen, som jag brukar göra några gånger om året, men framför allt i maj. Men. Jag. Har. Ingen. Biljett. Till någon festival alls! Har noll aning om hur och när jag ska jobba i sommar och har därför inte kunnat boka in något. Men får sitta här och drömma tills jag fått nåt slags schema och hittar någon kompis att åka med någonstans. Siesta har återuppstått till exempel.



Bråvalla är lika svinbra som förra året! 

 
Och This Is Hultsfred har faktiskt lite härliga små bokningar och kostar ju nästan ingenting. Men det är nästa helg, så lutar inte åt den, tyvärr. 
 
 
OCH EMMABODA! Har längtat efter Emmabodafestivalen sedan juli 2010, när jag var där sist. I år skulle jag ju vilja se Hästpojken! Movits! Billie the vision and the dancers! Syster Sol! The Royal Concept! Parken! Och dansa störddans till trance klockan 06!
 
Sedan är det ju Malmöfestivalen, som skulle vara rätt nära och helt gratis ju, meeeeeen det är samma vecka som jag börjar skolan, waaaaaaaaaaaaah! 
 

Och så gulle-dopet...


Här är lilla Elias (som inte är så liten längre!) med sin mamma, pappa och gudfar.


Älskar den här killen så himla mycket redan och ååååhhh vad jag ska mysa med honom i sommar.


Svårt att inte älska, i och för sig.


I princip hela tjocka släkten var där, vilket ju alltid är kul. Här är farfar och bruschan. Himla fint ljus i kyrkor alltså, där borde man alltid fota!


Magnus


Och Jens. Sedan var det mat och fika och mys, men då var jag så himla trött att jag inte orkade ta mer kort. Fin dag och fint dop, men fult väder var det i alla fall!
 

Fantastisk superhelg del 2


I lördags vaknade vi hos Lotta, lagom trötta, åt brakfrukost och gick ut i SOLEN så fort vi bara orkade. Här är hudterapeut Emelie igång och klämmer.


Daniel


Dea


Och så kom det lite fler fölk och vi spelade krocket och boule. Alltså sånt här väder i Sverige, är ju faktiskt bland det härligaste som finns! Och gräs!


Tommy var domare.


När vi började bli hungriga bar det av hem till Lotta igen, med pizzor och kebabrullar.


Matkoma.


Emelie hade i läxa att sminka, jag var på, såklart!!


Dea också tydligen. 


Och så var det fest igen!


Christian kom ju också!


Gulliga killar alltså.


Allvarliga tydligen. Kommer inte ihåg varför...


Vi spelade beer-pong!


Erik och ANTON, som kom och överraskade helt plötsligt!


Superkul ju!


Snygg-Emelie


Snygg-Emma


Och snygg-Elina



Sedan gick vi ut en sväng igen, innan jag, Edvin och Dea gick hem för att sova några timmar innan vi skulle åka till Eslöv på dop................

Fantastisk superhelg del 1


I fredags hämtade vi upp Tommy T och åkte alltså till Linköping för festhelg!


Det var ju såååå länge sedan jag träffade alla härliga i det här gänget, så jag var bara megaglad hela tiden. Vi började med tacos hos Emma och Daniel.


Sedan gick vi ut för att spela krocket och då kom LOTTA!


Och EMELIE!


Dea och Emma


Och Arwid var där!


GIRLPOWAH!


När det blev mörkt och kallt gick vi in igen och fortsatte paryt.


Alfred var ju där också såklart, det lilla gullet. Sedan gick vi ut och dansade natten lång!

 
Ah och här kommer två till bilder från krocketen, dom hamnade lite fel och jag orkar inte flytta dom. Det var fredagen!
 
Fortsättning följer.................
 

Jag som skulle springa idag...



(är inte så här glad och hoppig i solen just nu)
Jag nös cirka 500 gånger igår på vägen hem från Eslöv, men visste inte riktigt om det var allergi, förkylning eller bara vanligt vardagsnys. Nu vet jag. Har snorat massa hela natten och nu mår jag ungefär som en 10-åring med feber. Så därför beter jag mig så. Äter godis och ser på tv, har inte borstat tänderna eller klätt på mig. Men jag SKA. Snart. Måste ta mig ut i luften och fixa lite. Snart.
 

Slut men nöjd

 
Hej. Jag är trött. Har haft en superfestlig helg i Linköping (träffat typ allaaaaaa fina kompisar!!!!), som avslutades med dop för gull-Elias i Eslöv(!!!!!). Nu är jag hemma, tacomätt med 0% energi men 100% insmord i kroppssmör. Tänkte lyxa te't med fotbad, men tror jag somnar istället. Gnatt.
 
 

Dagen idag

 
 
Idag har jag 
  • vaknat klockan 7 och sprungit en sväng
  • damsugit
  • ätit frukost och duschat och sånt såklart
  • hjälp Lasse i Nossen med lite allt möjligt
  • ätit våfflor med Hanna, Olle och mamma (se ovan)
  • pratat med Lotta<3333333 (som jag får träffa på fredag OBS! 1 ½ år sedan!!)
  • skickat iväg min telefon, som förhoppningsvis kan lagas
  • varit i Kisa och ätit lite sallad och druckit lite vin med pappa, läst tidningar, fått böcker och allmänt myst
  • kramat min kille och fått höra om hans dag med intervjuer och tester på en skola i Stockholm
  • skrivit ett blogginlägg
 

Två bilder


Fina, mysiga, stilla Ryggåsen i söndags kväll.


Och Dea när han satt och läste imorse. Tyckte han såg så mysig ut.
 

Senaste dagarna


Var ute och åt på en ny restaurang i stan med dom här i lördags, sedan fikade vi lite i mammas nya lägenhet. Supermys! Både lägenheten och sällskapet.


Igår hade mamma och Lasse styrt upp släktkalas för oss i Nossen, så jag fick träffa allihopa samtidigt!


Ja, alltså, släkten Ericsson + Anton Kant. Som vanligt.


Och äntligen fick jag träffa mitt kusinbarn Olle! Stört att han låg i magen sist jag var hemma och nu har han levt i snart ett år!


Världens gulligaste är han, som ni kanske ser! Ska få gosa ännu mer med honom på onsdag, när han och Hanna kommer hit!


Efter det lilla kalaset åkte vi ut till Brantestad, där det skulle vara livespelning! Här har vi småbröderna Svensson.


Storebror.


Och jag!


Det var Stiko Per Larsson som spelade. Han luffar från Öland till Leksand och spelar lite överallt och skänker alla pengar till SOS Barnbyar. Så himla bra grej!



Och så himla bra musik!
 
 
Imorse traskade jag och Dea en mil till bussen in till stan. Det regnade hela vägen :))))))))))))) Nu har jag precis ätit BLODPUDDING! *världens lyckligaste tjej*
 

*andas ut*

Okej. Det har varit ganska fullt upp sedan jag kom till Vimmerby i fredags, vilket för övrigt var första gången på nästan ett år! Helt sjukt. Det har varit en rätt stor omställning, på många olika sätt. Först och främst skulle jag sova ut, men är ändå trött hela tiden för jag TÄNKER konstant på en massa saker. Lite stressad i hövet... Sedan har det varit mat hos mamma, mat hos pappa, mat på restaurang, mat med hela släkten och därimellan lite träning och lite chill. Sakta men säkert börjar jag förstå att jag har flyttat hem till Sverige igen och det känns fortfarande väldigt skönt. Imorgon börjar folk jobba igen, men jag ska fortsätta ta det lite lugnt, men framför allt FIXA. Har en lista på en himla massa saker som jag måste ordna innan jag drar från denna lilla stad.
 
Jag har lite bilder att visa, MEN sitter just nu ute i Brantestad hos och glömde sladden till kameran, så det får bli imorgon. Så länge får ni se på bilder från, hmm........ OSLO får det bli! Saknar den staden alltså. 
 
 

Sista bilden på Grankan

 
Sol. Såklart. Resan var superlång och vi sov nästan ingenting. Men nu är jag utvilad, nytränad och glad. Känns fortfarande lite overkligt och konstigt. Men bra. 
 

¡Hasta luego, Gran Canaria!


Igår skulle vi som sagt äta på finrestaurang, så vi strosade ner till mot stranden.


Där ligger Samsara! 


Det är en indonesisk restaurang som är såååå bra. Häftig inredning, mysig, svinbra service och såklart helt fantastiskt mat!


Titta!


Mmmm. Sedan drog vi till Saloon och tog en sista öl till en sista match biljard. 


Imorse gick vi till Rokoko och åt frukost, lika gott som alltid.



Nu är allt städat och packat och vi sitter i soffan och ser på Modern Family och typ.. väntar.. Jag är lugn (faktiskt!), glad, trött, förväntansfull och lite sentimental. Vi ses snart Grankan, det är jag säker på. <3333333
 

Det här är slutet på resan och början på en ny

Bildbomb från 1 år och 8 månader på Gran Canaria! Imorgon klockan fem börjar vår resa hem. Som kommer bli såååå lång, för vi måste sova en liten natt på flygplatsen i London :))))))))))) Men det får det vara värt!


v
 

Sushi, pack, städ, öl, stress, sol, bla bla bla


Igår skulle vi som sagt äta middag med Marlene och Sofie. Skulle bara ta en bild i solnedgången först.


Alla var sååååååå hungriga!


SUSHI! 
 
Annars har vi mest packat och städat här i dagarna. Solat lite och druckit några öls. Är. Så. Trött. Och stressad. Men det börjar lägga sig nu, typ allt är nedpackat och superstädat. Imorgon ska jag bara chilla, klippa håret, sola och äta på fiiiiiin restaurang. Nu ska jag skratta till Modern Family tills jag somnar. 
 

Flytt-fest


Igår flyttade Marlene och Sofie till hus, så vi fick komma dit och dricka lite vin! Och vi fick komma bort från vårt flyttkaos här och ge dom en massa saker som vi inte får med oss. Smidigt!


Sedan skulle vi ta "en drink" tänkte vi. Kom hem kl 04.


Så här såg vi ut!

 
Superkul kväll! Imorgon ska vi ut och äta ses-snart-middag med dom. Sushi! Aaaahhh!
 

Kommer inte på nån bra rubrik, men här är bilder på en fest!


Igår kväll fick vi dom här fina personerna på besök + Julie som kom lite senare. Vi tömde vårt snacksskåp och bjöd på välkomstscava!


Dea med sina före detta kollegor Natasja och Monica.


Sedan kom Julie och danskarna började dansa(?)


Jag hade på mig mina nya klänning!!!!


Sedan åkte vi till Saloon, såklart, och spelade biljard, såklart.


Pimp ju.


Och Dea fick spela trummor!


Fans


Alltså den här bilden är så rolig.


Okej, den här också.


Puss!


Glad svensk och arg(?) dansk.


Titta så fin den ääääär! Och så fantastiskt skön. Wea. 10 euro på H&M.


En till puss. Eller nåt. Jag vet inte?


Sedan gick vi till en salsaklubb.


Och sedan åt vi kebab.


Och sen åkte vi hem. Tog bilder ända in i taxin tydligen. SÅ bra kväll med SÅ bra människor, som jag kommer SAKNA. <3

 
Idag dricker vi öl, packar, städar och rensar med livespelningar på YouTube i bakgrunden.
 

Roque Nublo och Teror


Igår hyrde vi bil och åkte på utflykt till bergen.


Första stoppet var Roque Nublo.


Det är två stora stenar som är på ett väldigt högt berg, 1800 meter upp tror jag.


Därifrån såg man åt alla håll på ön. Åt väst ser man nästan alltid Teneriffa och igår var det helt klart så man såg heeeela ön. 


Någon klättrade på "stenen"!!!!!!!


Tadaaaaaaaaa!


När jag liksom trodde att jag hade sett allt det fina och alla möjliga naturer på den här ön så blir det bara ännu finare. 


Sedan åkte vi till Teror, en liten by längre upp som var jättemysig.


Där finns en gammal gammal kyrka som var väldigt fin.


Och små mysiga gator med färgglada hus.


Och ett diskotek?


Vi strosade där en stund innan vi åt tapas och drack lite öl. Sedan åkte vi och shoppade sportkläder och en stor ryggsäck, och sen hem och hade fest då. Det ska jag visa bilder på sen. 
 
 
 

Har haft det fint idag med, jaaaa

 
Nu ska vi ha fest. Ciao!
 

Turister på havet



Vi har varit ganska turistiga den här veckan, men det blir väl lätt så när man har semester på Gran Canaria. Helt naturligt. Jag har tjatat länge om att jag vill åka båt. Älskar att åka båt! Och så hittade vi en tur där man får se delfiner och KANSKE valar, det var inte lika vanligt. Jag älskar valar (och hajar och späckhuggare och massa annat) och delfiner är ju alltid härligt.
 
Så ja, ni kan ju tänka er hur exalterad jag var på en båt där jag fick se både delfiner och valar. Och en liten sköldpadda mitt i allt. Det var två valar, en stor mamma med sitt "lilla" barn, men dom var bara uppe i typ en sekund så fick ingen bild på dem. Men vi såg dem! Och jag blev helt rörd, för det var liksom en av mina drömmar som gick i uppfyllelse. 
 
Sedan mådde jag lite illa och folk runt omkring spydde och så, men då var vi nästan tillbaka. Efter det har dagen bestått av löptur, kvällsdopp i poolen, oxfilé till middag och nu ska vi dricka lite vin och äta lite choklad. FIN DAG. Imorgon - bergen!
 

Indiskt



Igår åkte vi till Puerto Rico och åt på en indisk restaurang. Såååå gott. Och starkt. Mys. Idag har vi varit på båtutflykt och sett delfiner och VALAR. Men det kan jag visa sen!
 

RSS 2.0