Äta, dansa, basta

Till slut tog jag mig utanför dörren igår, gick 100 meter och myste och åt middag med bland annat de här.
 

Och Einar. (Rätt många snubbar som inte rakat sig på hela november, vilket man kan ana hos vissa.)


Den här fantastiska maten åt vi <3333333333 SÅ värt att äta kött när det är så här gott och fint faktiskt.


Heh, bra bild ju.


Myzgänget!

Sedan skrattade, dansade och bastade vi halva natten. Megabra kväll! Noll alkohol. Älskar verkligen den här skolan och alla dess människor.

<3HELG<3

*njuteeeeeer*
 
 
Alltså, helger med noll planer har det ju inte varit mycket av i mitt liv de senaste månaderna. Med den här inräknad, kanske tre stycken sedan jag flyttade till Trosan? Älskar ju såklart att göra saker, åka till Stockholm, springa lopp, gå på bröllop, träffa mamma, pappa, bästisar, gå på fest osv, OCH måste ju göra allt detta och åka hemifrån för att uppskatta en helg som denna. Som alltså är helt underbar. 
 
Åt frukost för kanske två timmar sedan, och har varken klätt på mig eller borstat tänderna än. Men snart ska jag kanske göra det, bli lite fräsch och sedan fortsätta att inte göra någonting. Kanske äta choklad till lunch. Ikväll ska jag i alla fall vara megasocial och laga och äta mat med massa fölk. Myz!
 

Har i alla fall sol i själen

 
(fortfarande sämst kvalitet på bildjävlarna........!!!!!!!!) 
 
Det är grått nu, kan man säga. Igår var ju vädret bara en enda dimma, såg typ fem meter fram?! Jag vill ha SNÖ! NU! Men det är ändå fint och mysigt här, det är det i alla väder. Idag har jag lärt mig sociologi, psykologi, engelska, promenerat, fotat, städat, lärt mig självförsvar, hängt med fölk och nuuuuuu äntligen ligger jag i sängen och chillar. Imorgon är det fredag :))))))))))))))))))))))))
 
 

Fina saker


 
 
Hannapanna och jag tyckte tydligen att det var roligt att ta bilder på oss i hundra olika sinnesstämningar i lördags. Fint ju. Det mesta är rätt fint just nu, ändå (förutom vädret kanske...). Har så himla roligt hela tiden, lär mig en massa bra saker varje dag. Får skratta och kramas och prata med fina personer precis när jag vill. Och träna och sova och äta asgod mat. Och så vidare. Ville bara säga det. Hej!

Spring och mat och mys och öl och dans

Har alltså fått massa kvalletid med de här två i helgen. <3
 
Och med Edvin! Vi fyra sprang då Tunnelloppet i lördags och det var SÅ kul (och jobbigt)! Jag har ju fått rysningar ibland av att springa själv i pissväder på en himla landsväg utanför Trosa, men det var ju INGENTING jämfört med att springa med 42 000 andra personer i en tunnel med konstverk, körer, orkestrar och andra häftiga grejer längs vägen. 52 minuter tog det för mig att springa denna mil, vilket är personligt rekord så det får jag väl ändå vara nöjd med. 
 
Efter att vi återhämtat oss lite grand och ätit underbar libanesisk middag, mötte jag och Edvin upp kömpisar på ett hotellrum som Hanna bokat. Här är före detta klasskamrat, numera militär Emma.
 
Bruschan och Hanna. 
 
Bruschan och Paul.
 
När vi skulle bestämma var vi skulle gå vidare, rabblade Paul upp några ställen och mitt bland dom sa han helt plötsligt DOCTOR BOMBAY. Då var saken klar. Trodde typ han var död. Men icke.
 
Vi såg alltså denna stjärna och det var så himla grymt.
 
Taggade.
 
Så jävla bra helg alltså. Är dock fortfarande helt utmattad. Men det går väl över. 
 

Här sover jag inatt

 
På en liten båt. Med bruschan i underslafen och mamma och Lasse i hytten bredvid. Vi har myst och ätit och peppat inför lopp och så. Nu är jag totalt slut och läser bloggar, tänker på hotellfrukost och lyssnar på chill-listan tills jag somnar.
 
Imorgon ska jag springa en mil snabbare än vad jag någonsin gjort! Tänk gärna på mig mellan 13:40-14:30.......... PUSS!
 

Helgpepp!

 
Vi har profildagar den här veckan, vilket betyder att vi gjort massa saker som vi inte brukar. Har varit på lite rättegång och fått besök av lite olika personer och djur (!). Askul såklart. Det känns som att det har varit en lång vecka, säkert för att det har hänt så mycket. Men imorgon är det ju äntligen fredag och jag är SÅ pepp på helgen! MAMMA, bruschan, Lasse, Stockholm, TUNNELLOPPET, mat, öl, vin, DANS osv. 
 
Nu ska jag springa en liten sväng! Hej!
 

Lite allt möjligt myz

Från innebandyturneringen vi hade för ett tag sedan, som gick sådär för poliserna. Går bättre på fotboll förhoppningsvis, SÅ taggad!
 
Skön person.
 
Min bög, när vi var ute och dansade på Sturekompaniet.
 
Jag och Inas hund Benny myzer? Haha.
 
Whiskymyz i Kisa.
 
På höstlovet fick jag som sagt köra en del bil. Då var jag glad.
 
När jag stretchade en gång.
 
Myz i Vimmerby.
 
Aj aj. (dubbelhakan<3)
 
Att köra bil och den här klarblåa himlen (som kom fram EN gång) var några av höjdpunkterna på lovet, vill jag minnas.
 
Och Oslo och Maria! Här ska vi äta nachos.
 
När jag åkte tåg en gång.
 
Klasskompis Finn ska ta på sig byxorna utan att använda händerna. En vanlig onsdagkväll på Stensund.
 
Förra veckan på min födelsedag ville jag äta sushi med mina bästa, och det gjorde vi då! Gott och kul och myz!
 
Klasskompisar Andrej och Paul, aka Katja Kaj och Bente Bent.
 
Är SMÅTT novemberdeprimerad för tillfället, pga NOLL sol. Två soltimmar läste jag att det har varit hittills den här månaden. TVÅ! Inte konstigt att man vill skjuta sig i huvudet lite varje dag. Men förut ville jag ändå gå ut och få lite luft i detta vidriga mörker och väder och tog då på mig min tjockaste jacka, som jag inte haft på mig på aslänge pga bott på Gran Canaria, och det var ju helt uuuuunderbaaaaart. Så trots att jag höll på att blåsa bort och inte ens såg var jag satte fötterna, så var det myz. 
 
Myz är alltså inget man får gratis alltid, ibland får man skapa det själv på något litet vis. 

Dåligt upplösta bilder från ett fint bröllop

Alltså, jag vill nästan inte lägga upp bilder här just nu, för det är något skit med blogg.se (antar jag?) som gör att det blir helt värdelös upplösning! Ser ju för jävligt ut. Fruktansvärt irriterande och jag vet inte varför det blir så??????!!!!!! Fattar ingenting :((((((((((((((((((((((


Men här kommer ett gäng dåliga (fast egentligen bra) bilder från ett bröllop jag var på i lördags!

Det var Martin (pappas sambo Åsas son) och hans Hanna som gifte sig. Och döpte sin lilla son Ture!
 
Bruschan va där!
 
Det var jättefint och trevligt! Men jag mådde ganska dåligt hela dagen och ville mest sova, vilket ju sög såklart. Jag fotade heller inte så mycket som jag hade velat och tänkt att jag skulle. 
 
Men några bilder blev det och jag tror att jag mår bra nu? Hej i alla fall!
 

Hantverk, hypnos, massage och fotboll

Vi har ju en båtbyggarlinje här på skolan, så nere i deras hus var det hantverkstad.
 
Båtbyggar-Pelle.
 
En av våra lärare hypnotiserade en annan, folk tittade på.
 
Massage-session.
 
Fotboll!
 
Sedan gick jag tillbaka till hantverkarna för att se vad de gjort. Här har vi Finn. Han är bara 19 år................
 
 
Det var den mysdagen! Måste. Fota. Mer. Alltså.
 

Fiske och spring och lite annat

Vi hade alltså lite schemabrytande grejer i tisdags eftermiddag. Jag valde foto och gick runt och fotade alla andra aktiviteter. 
 
Några fiskade.
 
Det var väldigt härligt och stilla väder. Och fint ljus.
 

Har fortfarande svårt att fatta hur himla fint jag har det här alltså.

Några löpte.
 
Hej hej!
 
Nu orkar jag inte lägga upp fler, det går så segt. Resten kommer imorgon! Hade för övrigt en sån jävla bra födelsedag igår ♥ Pusshej!
 

Bra dag!

 
Har fått fota en massa idag! Och så har jag sprungit fort! Fått födelsedagspresenter från mamma och Lasse (23 år IMORGON!!!)! Dansat syriansk dans! Chillat lite. Umgåtts massor. Fotboll om fyra minuter. Måste dra! Hej!
 

Grå söndag ju

 
Bra anledning till att bara vara inne och se på film och äta choklad. Tränar inte ens idag!? Och det är skönt?!
 
 
 

Varning för skryt

 
Alltså megavarning. MEN jag har sprungit i 1 timme och 48 minuter idag. 18,5 kilometer. Jag har aldrig någonsin sprungit så långt. Har fått en liten privat löpningscoach nu sista veckorna innan Tunnelloppet och vi har kört stenhårt den här veckan. Idag skulle vi springa långt, men jag visste inte hur långt. Och trodde ju verkligen inte att jag ens skulle orka springa så här himla långt?! Men det gjorde jag visst. Är så jävla glad och stolt! 
 
Ikväll rör jag mig inte speciellt mycket, kan vi ju konstatera. Äter och kollar på tv. :)))))))))))))))))))))
 

Jag har lagat mat!

 
Och DET var länge sedan, tyvärr. Saknar ju det. Blev inte speciellt avancerat, men gött (utan kött!) ändå. Jag är kvar HEMMA på skolan i helgen alltså, för första gången på megalänge. Och det känns så himla underbart. Ska bara hänga och chilla och springa och njuta. Mmmmmmmm........... 
 

Mitt rum

Alltså det tog verligen en timme att få ihop det här jävla inlägget. Internet. Är. Så. Segt. Frustrerande. Men i alla fall! Lite så här ser mitt rum ut! Vet inte om jag har visat så mycket av det? Det är ju ganska litet, men ganska mysigt och framför allt mitt helt egna.

Jag satte upp en massa bilder idag! Men hade bara tejp och det var ju värdelöst, för alla har typ ramlat ner redan. Får fixa klet och så blir det mys igen! 
 
Här brukar jag sitta och plugga/blogga/stirra ut genom fönstret. Alltså titta vad speglingen av lampan i fönstret ser ut som nån vidrig demonskitmaskperson! Så jävla läskigt!
 
Här sover jag.
 

Badrumshörna utan toalett och dusch.

Bredvid mina jackor satte jag upp lite göttiga konsertbilder.
 
Dä va dä dä! Godnatt!

Häj!

 
Höstlovet slut. Oslo var asgött! Är utvilad. HEMMA. SKÖNT. Skola. Folk. Träna. Ny tröja. 40 spänns. Älskar Weekday <3. Äter veg från och med igår. Typ 80% i alla fall. Regn. Mys. Är glad. 
 

RSS 2.0