Skak-dag!

 
Fredag. Sovmorgon. En lektion. Löpning. Klassfest! Ska äta tacos och dricka öl och skaka bort en massa saker hela himla natten med tretton ASbra personer. BRA dag.  

Två bra saker att se på

 
 
Icona Pop har en egen liten serie på SVT Flow (och/eller Play, fattar inte skillnaden?(kanske att flow-programen bara visas på weben medan de på play går på tv också?)) och det är ju såklart megakul att se! Samtidigt som jag känner sån ren jävla avund när jag tittar på dom, för att jag så gärna vill VARA Icona Pop. Har ju till och med drömt att jag var Caroline (den rödhåriga) (vill förresten färga mitt hår för att bli lite lite mer som henne) och stod på scenen och levde drömlivet. DOM ÄR JU SÅ COOLA. Dör lite inombords när jag ser dom. Hur som helst - bra (web-)tv!
 
 
 
Gina älskar jag, för hon är också supercool! Har bara sett ett avsnitt än så länge, men det är såååååå bra. Hon ba reser runt och träffar massa intressanta människor. 
 
 
 
 

Ingen wast, ingen wo!

 
Neeeej, det blir det inte mycket av här på Stensund. Från att jag vaknar klockan 07:15 har jag i princip saker att göra ända tills jag går och lägger mig. Inte varje dag, om jag inte vill, men nääääästan. Och jag är inte så van vid det? Har oftast levt rätt lugnt och aldrig haft speciellt mycket att göra. Det är inte så att jag är stressad nu, men är bara lite ovant att inte sitta på rummet och glo i ett par timmar om dagen. Men jag TRIVS med livet. Megabra.
 
Just nu är jag helt utmattad, både fysiskt och psykiskt, så ska lägga mig i sängen och titta på nåt (har skaffat Netflix!!!!) tills jag somnar. En fullproppad dag kvar, sen är det rätt lugnt en stund :))))))))))))))))))))))))))))
 

Nu är livet liiiiiiiite lättare

Jag påbörjade det här inlägget igår, men. tiden. räcker. inte. till. I alla fall skulle jag berätta om typ en av de bästa sakerna på hela året, med risk för att låta vidrigt materialistisk. MEN JAG HAR KÖPT EN NY DATOR (för typ två veckor sen, men som sagt, TIDEN!)! Det var fyra år sedan och välbehövligt, kan man säga. Titta på deeeeeeeeeennnnnnnn!!!!!!!!!!

 
Jag älskar den med hela mitt hjärta. Det tar för det första typ EN sekund (på riktigt alltså, EN jävla sekund) att få igång den. Ganska stor skillnad på en (EN!) sekund och tio minuter. Sedan fungerar ju ALLT på den, vilket det brukar göra på nya saker. Och så är den LÄTT och SMART. Mmmmmmm, vad jag älskar den.
 
Okej, slut på tjat om min dator! Hej!
 
 

(S)Trosa

Igår cyklade vi in till Trosan, jag och Dea. Jag verkar helt ha glömt att jag har en riktig kamera, för tar aldrig med mig den?! Så därför blir det lite halvroliga mobilbilder...
 
Det var mysigt, i alla fall! Och lite höstkallt <3333333 Vi slank in på Blodbussen och lät dom ta lite blod att testa, så vi kan börja ge sen. Har tänkt göra detta i jag vet inte hur många år, så känns ju rätt gött. 
 
När vi hade strosat runt lite cyklade vi hem igen, lagade lasange och ba chillade i soffan heeeeeeela kvälleeeeeen. Såååååå skönt. 
 
Nu börjar det bli lite väl mycket chill i min kropp, så ska försöka GÖRA någonting. Bland annat TRÄNA och äta SUSHI. 
 

En vecka senare

 
Här är visst lite bilder från förra helgen! Cykelmys, jätterolig teater (KLUNGAN!) och fest med kompisar. Och det känns på riktigt som typ IGÅR!? Vad händer med tiden?! Nu är det en ny helg och min gullekille är HÄR. Vi ska cykelmysa lite här också och ba hänga. Sköööööööönt. 
 
Hej!
 

Tillbaka!

Det är visst en hel vecka sedan jag bloggade sist och det beror på lite allt möjligt. Har mått lite dåligt, haft lite panik, umgåtts en massa och haft dåligt med internet bland annat. Men nu känner jag att jag är tillbaka! Måste ju skriiiiiivaaaaa, för att inte få ännu mer panik. Internet hemma på mitt rum funkar i och för sig inte alls just nu, men det ska väl lösa sig förhoppningsvis.
 
Det har ju hänt en himla massa saker på en vecka, men det allra viktigaste, som också hänt alla, är ju det här nedrans valet. Jag har varit i nervös i flera veckor inför detta och tyvärr slutade det ju inte riktigt så bra som det borde ha gjort. Det slutade med att jag satt framför tv:n i söndags kväll och mådde illa av obehag på grund av att vi har allt för lite stolta feminister och allt för många osäkra och opålästa personer i Sverige.
 
MEN, vi får åtminstone en ny regering och det finns fortfarande en massa hopp bland vettiga människor. Jag känner hopp i alla fall, nu när illamåendet har lagt sig, och tror bara att vi måste MÖTA ALLA för att komma någon vart med det här samhället.
 
 

September för ett år sedan

Istället för att läsa sociologi sitter jag här och kollar i arkivet. Kanske inte roligare, men det bara blev så, lätt hänt liksom. Lite så här såg i alla fall mitt liv ut för ett år sedan!



Bodde ju på Gran Canaria, såg ut typ så här och festade i princip varje helg.

Tittade mycket på <3Breaking Bad<3
 
Vi bokade flygbiljetter för flytt till Sverige (som vi sedan sköt upp lite) och jag kände så här.
 
Lagade massa gooooood maaaaaaat.
 
Therese var på besök!
 
Vi hängde i öknen, såklart.
 
Ibland hängde vi med vår granne Sonny. FY farao vad jag saknar vår bungalow, för övrigt.......
 

Mer mat!

Vi hade det jävligt jobbigt under den här tiden, allt gick emot oss, vilket jag skrev om. Jag hade ett vidrigt jävla jobb som telefonförsäljare och hade ångest 8 timmar om dagen, till exempel. 
 

Gick på fest med tom mage, där det var fri bar och snittar = inte bra.

Men det var kul! Saknar den här ön och alla fina människor jag träffade där, saknar det hela tiden typ.
 
OKEJ. Nu ska jag plugga. Hej!
 

Mys, blånagel och sol


Kommer ni ihåg hur supermysigt vi hade det i vårt sovrum på Grankan? "Jag måste ha det så för alltid!!!!", tänkte jag och såg till att jag fick med mig ljusslingan hit. Och nu är den uppe och mitt liv är komplett. Typ.
 
Under Kung-cupen så trängdes min tå lite för mycket och den här blåa har dunkat sönder i alla fall halva veckan. Nu är den tömd på blod och ska väl bara ruttna och ramla av... 
 
Alltså, så här fint väder är det verkligen VARJE dag! Utan att överdriva alls! Är det så i resten av Sverige också just nu, eller har jag flyttat till landets soligaste plats? Fattar ingenting? Men är tacksam, såklart. MEN (med risk för att hata mig själv och livet om två-tre månader) jag lääääängtar SÅ mycket till riktig jävla höst och vinter, kyla, snö och allt mys därtill.............
 
 
 

Vanliga kläder

Your image is loading...
 
Cha cha bloggen! Efter ett år som säljare på Grankan, där jag var tvugnen att ha typ kjol eller fina byxor och obekväma toppar hela tiden och sedan en sommar i hemtjänsten, där jag i princip jobbat i träningskläder hela tiden pga risk för bajs, kiss och annat smuts, är det SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt att kunna ha på mig precis vad jag vill varje dag! Helt vanliga jävla kläder. Jag behöver inte vara fin eller praktisk eller nåt, kan ba ta vad som helst. Det är gött.
 
Skulle bara säga det. Hejrå!

En timmes terapi i mina nya skor

 
Jag köpte nya löparskor i helgen! Gick in på Intersport, letade efter dom billigaste, slängde på mig ett par 39:or och konstaterade att dom va asköna och ba slängde fram lite pengah. Idag var första gången jag fick inviga dom ordentligt och jaaaaaaaaaaaaaa vad sköna, underbara, perfekta, vill aldrig att dom ska försvinna ur mitt liv <33333333
 
Underbart för min hjärna var det också, som nu har fått springa bort en massa tankar på sociologi, psykologi, kriminologi, matte(!!!!!!!!), samhällskunskap, livet, känslor, framtid, dåtid osv. Ganska omtumlande vecka, kan man säga, nu när skolan dragit igång ordentligt och tryckt in en massa saker i mitt huvud. TUR att jag kan springa alltså, annars hade jag kanske ruinerat mig själv på terapi...
 
Nu är det bara en halv dag kvar innan det är HELG och jag ska hänga HÄR! Ska bli fint.
 

Dagen på Kråmö

I fredags morse åkte vi ju ut i skärgården, till en liten ö som heter Kråmö. Här är Martin på båten!
 
Jocke, Roland, Angie.
 
Vädret var ju perfekt, som ni kanske ser.
 
Två av våra gulliga lärare.
 
Matlagningshäng.
 
Här diskar Finn i havet. Det var liksom smidigare än att gå och pumpa upp massa vatten i en evighet. Det är ju verkligen skönt att komma bort från civilisationen ibland, utan el och internet och allt, speciellt om man har massa härligt människor med sig såklart. 
 

Filip.


Får.

 
Ja, ni ser ju hur mysigt och fint och bra det var! 
 
 

RSS 2.0