Snor och slit

Förra söndagen, för alltså nio dagar sedan, blev jag förkyld. Jobbig hosta och halsont. Sedan dess har jag knappt ansträngt mig fysiskt, för att det inte ska bli värre. Men inte fan har det blivit bättre heller? Jag har liksom inte tid att vara sjuk. ÅH! Nu har jag börjat producera alldeles för mycket snor också, och ikväll har jag nyst cirka hundra gånger.............
 
Annat som jag har gjort ikväll är att packa, städa, packa, städa, packa, packa och äta lite. Druckit en öl också för att allt ska bli lite roligare. Det går faktiskt väldigt bra för oss och vi får en himla massa gjort här hemma. SKÖNT!
 
Igår putsade jag fönster för första gången i mitt liv. Det var inte så lätt som jag trodde, men till slut blev det fruktansvärt mycket renare än innan. Nu ser man knappt att det finns några fönster, även om bilden inte riktigt visar det.

Njutar'n

 
Ungefär så här mycket njöt jag av min ryggbiff på Bryggan igår (Hannas bild). Det var najzzzzzz. Vi lyxade även till det med en underbar förrätt och jag tog en drink till efterrätt, men o r k a r inte lägga in de bilderna nu, eftersom denna här MacBooken vägrar ha plats för två usb-kablar samtidigt. Värdelöst.
 
Denna söndag började jag totalt utvilad, efter 11 timmars välbehövlig sömn. Först var vi på konfirmation och sedan har jag bara varit med min mor, som nu har åkt hemåt Kristiansand igen. Saknar henne redan efter fem minuter!
 
Nu ska jag försöka röra på mig lite lagom mycket och sedan träffa lite Julia och lite Paulina. Imorgon är det första dagen på den veckan som vi flyttar. Lär bli fullt upp.

Brygghuset!

 
Igår var vi en liten, men härlig, skara som festade loss ute i Brantestad. Tydligen drack jag alldeles för mycket öl och har idag mått piss. Nu börjar jag dock återuppstå och ska dra till Brygghuset och äta!!!!! Kan ju inte må dåligt av det alltså. Bästa restaurangen i Vimmerby. Och hur dåligt jag än har mått av öl idag, så måste jag ta en till maten. Är nästan meningslöst att gå dit utan att dricka en öl, hah.
 
Och ÅH vad jag redan saknar Lotta och min bror Edvin, som jag fick säga farväl till idag........ <33333333

Det snurrar i min skalle

Jesus Kristus vad mitt huvud snurrar runt just nu. Och min kropp med, åt ett annat håll. Jag jobbar på dagarna, packar på kvällarna och när jag har lite tid över försöker jag träffa någon människa här och där.
 
Den här helgen har jag något uppbokat typ varje timme..! Inatt anlände min mamma till Vimmerby och i morse kom Paulina. Ikväll ska vi ha avskedsfest för oss med de som är hemma, vilket betyder att jag ska handla, laga, fixa osv. Imorgon är det bokat lunch med pappa och middag med Hanna. På söndag är det konfirmation klockan 11 och mat efter det. Mellan alla dessa planer ska jag också försöka UMGÅS med till exempel min mamma och min bästa vän, innan de lämnar mig igen. Och innan jag lämnar dem.
 
Igår sa jag farväl till både farmor och farfar och Therese. Ses väl vid jul typ. I helgen blir det ännu mer avsked och nästa vecka vill jag inte ens tänka på. Något som jag vill tänka på är om två veckor eller så, när jag och Dea ligger på varsin solstol och lyssnar på havet, eller när vi sitter hemma i vår lägenhet och dricker vin, eller när vi går ut och dricker billig öl kvällarna långa.
 
Men just nu är jag såklart överlycklig över att vara i Vimmerby med alla mina finaste.
 
En glad tjej. Fast en annan gång.
 

Det börjar närma sig

 
Om tio dagar åker vi till Arlanda och dagen efter det flyger vi till Gran Canaria. Det känns helt jävla sjukt overkligt, men så himla underbart! Barnen börjar vänja sig mer och mer vid mig och det känns för det mesta bra. Alltid lite svårt i början, men jag tror vi kommer få det jättebra, de är ju trots allt megasöta.
 
Vendela, 4,5 år vill leka med mig HELA tiden och säger "Länäjaaaaaa!" cirka en miljard gånger om dagen.
Cody, 2,5 år håller lite mer distans, men sa mitt "namn" för första gången häromdagen. Det lät ungefär som "I-EE-AAA", inga konsonanter där inte.
Snuttan på bilden verkar gilla mig också, men hon säger inte så mycket.. än..
 
Nu är det bara att börja packa - JAG ÄR REDO FÖR SPANIEN!

Liket rapporterar

Oh..! Jag är slut som människa, känner mig verkligen helt död.Helgen har varit så himla fin, men intensiv och väldigt påfrestande. Åkte ju som sagt till Göteborg i torsdags och kom hem igår. WOW var helt fantastiskt! Vädret var lagom bra och spelningarna grymma. Det var helt underbart att äntligen få se Florence + the Machine.
 
 
  
Vilken festivalsommar det blev ändå! Siesta, Hultsfred och Way out West. Nu jobbar jag mycket på att förtränga att jag missar Malmöfestivalen.......... Jag jobbar också på att handskas med en jävla bakfylla och en vidrig förkylning. Varenda andetag är ansträngande. Men det får det vara värt, 30-årsfesten igår var megakul! Jag blev extremt sentimental på slutet bara. När folk började lämna kalaset och det var dags att säga hej då på obestämd tid började jag gråta. Och kunde inte sluta. Jag tycker det är så himla sorgligt att inte veta när jag träffar alla fina, underbara vänner igen.
 
 
 

Way out West!

Imorgon åker jag till Göteborg och Way out West. Är sjukt peppad, mest för att jag ska få se Florence + the Machine. Men också för att sitta i Slottskogen och dricka öl med Therese i solen. Tänkte även gå på Deportees, The Black Keys, Ane Brun, First Aid Kit och Bon Iver. WOW är en himla fin festival tycker jag. Paulina och jag var där en av dagarna för två år sedan och såg Håkan Hellström och La Roux bland annat. Det är lagom stort, väl organiserat och väldigt mysigt!
 

Rio

 
Häromdagen såg jag på den animerade filmen Rio med de små barnen i Mariannelund. Hade inte sett den innan, den var bra, men fick mig mest att längta tillbaka till mars när jag var där med Paulina. Det. Var. Så. Bra.

Jag lagar mat igen!

Ja, nu är allting äntligen lite mer som vanligt. Jag jobbar inte på kvällarna och jag och min man lagar och äter middag tillsammans. Har saknat det sjukt mycket. Idag hade vi lite beslutsångest när det var dags för middag och av alla alternativ blev det crepes! Hade köttfärs i och lite ungsbakade grönsaker till. Och ja, såklart blev det asgott!
 

Söndagsmiddag

 
Igår åt vi räksallad till middag. Den såg ut så här.

Drar till Linkan

 
http://picasion.com
Nu ska jag ner till tåget och åka till Linköping. Ska chilla, dricka öl och dansa med Lotta.
Kommer hem imorgon och ska då jobba SISTA dagen på Björkbacken.
HEJ DÅ!

Mina nya kläder

 
Linne MONKI
Halsband CUBUS
Kjol ERIKSHJÄLPEN
 
Orkar inte vända bilderna, om ni ursäktar. Här är alltså mina nya saker som jag köpt de senaste dagarna. Jag har nog helt seriöst inte ägt en kjol på typ tio år. Fick ett litet ryck dock och klippte till. Erikshjälpen levererar ibland. Kostade 39 kronor och sitter som en smäck! I LÖV.
 
 

Cha cha

 
...som den gamla sköningen Rahlenfeldt skulle ha sagt.
 
Igår var det ännu en lugn kväll på Lovisas och sedan blev det visst en liten utgång. Drack bara fyra öl men hade  väldigt trevligt! Mannen "jobbar hemifrån" idag och nu ska vi ner på stan och fika med Oslo-Julia och hennes Henri. Ikväll blir det middag ute och myselipys. Imorgon ska jag till Linköping och hänga med världens sötaste Charlotta. Najzzzzz.
 
 

l3ll_

Här kommer lite bilder på vad jag gjort den senaste veckan. I några dagar kunde man ju nästan tro att det var sommar på riktigt, så jag har faktiskt BADAT.

Har glömt att säga att jag har skaffat Instagram. l3ll_ heter jag där, för den som är intresserad, vilket jag räknar med att ALLA är?!


Spelat krocket (säger inte vem som vann, men det var inte min dag!)

Solat och badat vid Yxern

Solat, läst och ätit vattenmelon på en balkong utan möbler

Lekt lekar på 50-årsfest (jag vann min gren såklart!)

Lekt med och tagit hand om de här små liven och deras ännu mindre lillasyster. Alltså att sitta med en månad gammal människa i sin famn kan vara bland det mysigaste som finns. Hon bara ligger där och sover och gnyr då och då. Jag bara njuter och vill aldrig lämna ifrån henne. Funderar på att stoppa henne i väskan någon dag, hon är ju så liten så hennes föräldrar kanske inte märker något..?
Alltså, HUR kan man INTE älska den här genomgoda, fantastiska människan?! Och ni ser ju bara hur jävla söt han är. Jag smälter lite ibland när jag ser på honom.
 
 
 
 
 

Har skaffat ett liv

Hej och hå, här var det dött. Beklagar, men jag har haft lite av ett liv de senaste dagarna. Mest jobbat i och för sig, men det är väl det livet går ut på? Eller nåt.
 
Helgen var ju som sagt väldigt festlig och lördagens 50-årsfirande var väldigt roligt det med, jag var lite slut bara. I söndags chillade vi i skogen ett tag, åt våfflor och sedan var det soffläge hemma HELA dagen. Jag har inte varit ledig på en söndag sedan jag började på Björkbacken, så det var helt obeskrivligt skönt.
 
Idag är jag ledig fram till fyra och har gjort massa nyttiga saker. Städat vår svinstia till hem, sprungit, ätit smoothie och gjort ärenden på stan. Köpte faktiskt bara tråkiga nödvändigheter, förutom ett halsband för 10 kronor. 
 
Nektarin, banan, yoghurt
 

RSS 2.0