Snabbis

Helgen var bra och mysig, min cykel är fin och vi spelar tennis igen. Vi har köpt flygbiljetter och den 20 december är vi i Vimmerby. Igår kom pappa, Åsa och Maja HIT, det regnar och jag har ont i ryggen. Imorgon ska vi till Palmitos Park och titta på djur och sånt. Tiden är knapp men jag är glad! ¡

Adios!
Två timmar till chill!!


Redan och äntligen fredag igen. Det har varit en ganska hård arbetsvecka, upp och ner hela tiden. Ikväll ska jag bosätta mig i soffan med min kille och bara finnas, se på serier och äta något lagom nyttigt och sedan sova en jävla massa så att vi orkar spendera några timmar med de tre barnen Waxhammer imorgon också. Resten av helgen får bli som den blir. Att läsa i liggande position, gärna i solen, är min första prioritet.
Bon weekend, mina kära!

Misshandlad i sömnen

Inatt runt klockan 02, blev jag dramatiskt väck av en stenhård armbåge rakt i pannan. Den var min kära pojkvän som typ vände på sig eller något. Eller så har han undangömda agressioner mot mig som han tar ut i sömnen. Han bad i alla fall om ursäkt, gav mig en puss och en kram och sedan kunde jag somna om.

Jag har alltid haft en tendens att vara i vägen för Deas armbågar, knytnävar, fötter och andra kroppsdelar som kan skada. Sedan jag fick glasögon har de också fått ta mycket stryk, men samtidigt skyddat mig. Men så länge jag får kärlek också, gör det väl inget om min kille råkar misshandla mig ibland.

Tada!

 
Jag hade ju visst tagit en bild med stor-kameran! På mat till och med! Igår åt vi det här och det var jättegott såklart!

Tre bilder från lill-kameranNu har jag ju äntligen tillgång till min kära systemkamera, men än har jag inte fotat något speciellt med den. Finns liksom inte så mycket tid över. De här bilderna är från den lilla kompaktkameran, som också börjar damma snart. Det ni ser är i alla fall en badkruka, två mätta och glada turister och ett dopp i poolen med två crazy kids.
 
Tre trevliga saker som händer just nu är att jag har börjat CYKLA till jobbet (ska köpa en egen hoj imorgon!!!), att om en vecka är min PAPPA (och Åsa och Maja) här hos oss och vi har världens skönaste, mysigaste, finaste HEM. Kan inte riktigt sluta tjata om det, tydligen. När det är som bäst ljus ska jag försöka föreviga denna skönhet till bungalow, men jag rekommenderar att ni kommer hit och ser den med egna ögon.

Trettio minuter senareAvslutade med en helvetesbacke för att få se detta. Mycket finare i verkligheten eller genom en bättre kamera. Nu är jag lite död. Var så lycklig så jag sprang alldeles för fort i början, var typ slut efter en kvart. Men det var göttttttt. Nu dusch och How I...........

Lalalalalalalalalalaaaaaa

gif online maker

¡Hola amigos! Nu känns livet lika underbart som för några veckor sedan. Ibland ser jag dock lite bekymrad ut, men det är bara för att jag saknar min mamma och mina bästisar. Som alltid. Åter till det underbara. I torsdags flyttade vi som sagt in i världens mysigaste bungalow och vi har gjort den ännu lite mysigare med alla VÅRA saker. Känns helt perfekt. Ska ta bilder och visa er så snart som möjligt. Vi kan laga mat igen och just nu sitter jag och laddar för en liten springtur. Najzzzzzz. Därför ska jag dra NU, innan jag ångrar och fastnar här.
 
 

Efter två veckor på ett lager

Nu, ahora, nå, now, eller snart iallafall, är det dags att lämna det omtalade lagret. Igår bestämde vi oss för en bungalow i samma område som innan, men den är lite billigare och MYCKET finare. Så det känns muy bien, om man säger så.I väntan på Pröppen ser jag på Spongebob med den här lille killen.

Det var allt för idag. Ikväll ska jag ta en VARM dusch och imorgon ska jag SPRINGA! Livet leker.

Oct. 17, 2012Biljard har blivit det nya tennis, nu när allt varit lite rörigt. Då sportar vi istället på fredag -och lördagkvällar. Sedan vi flyttade in i på lagret har jag levt helt tvärtemot vad jag brukar, ätit massor och tränat inget, ibland har jag till och med anat risk för fetma i min kropp. Det känns inte något vidare bra nu efter snart två veckor. Tur att jag kan kontrollera min tillfälliga sjukdom och släppa lös mina sprittande ben så fort ro i tid och rum finns.

Just nu sitter vi i receptionen på Playmar, där vi en gång började. Ska titta på en bungalow om en halvtimme och försöker få tag på flera. Till helgen kommer vi med all säkerhet ha ett hem!

Ro kommer inom en snar framtid att infinna sig i min själ.

Oct. 16, 2012

Det är väl på tiden att skriva något kanske. Trots att vi inte har tillgång till Internet i vårt hem, att sängen är för mjuk och ibland besöks av myror, att vattnet är isande kallt och att vi tvingas lägga massa pengar på restaurangmat, så har livet varit bra sedan sist. Och nu börjar vi se ljuset. Vi har flera bungalows att välja mellan och det kommer helt klart lösa sig väldigt snart. Nu ska jag ägna mig åt en fet entrecot!!!!!!!!!

Spänningen fortsätterSå här bor vi för tillfället. Sängen fungerar som både sovrum, vardagsrum och kök. Vi har inget kylskåp, inget varmvatten och allt är allmänt blä. :))))))))))))


Muchas problemas

Allt är lite kaos just nu. Vårt kontrakt på bungalown gick ut i söndags, vi ville hitta något billigare och skrev därför inte på för mer än tre dagar till. Alltså tills imorgon. Vi har en mycket billigare på gång, men som vi inte ens har tittat på än på grund av olika saker. Men i hopp om att få den bungalown snart, flyttar vi imorgon in på ett lager som Dea och Timmy nu har till sina business. Spännande!
 
Timmy och Liza har också blivit tvungna att flytta, då det har läckt vatten i deras hus allt för länge nu och de kan inte ens laga mat. Ingen hittar problemet, ingen gör något åt det och ingen orkar med detta längre. Styr, kaos, krångel och lite hångel. Ja, det har kanske inte med saken att göra, men jag ville pigga upp lite med ett rim!
 
Så, nu måste jag gå och städa lite, så vi kan lämna detta ställe imorgon. Resten får lösa sig på något vis. Orkar. Inte. Tänka. Mer.
 
 
Random bild. Snart är vi (läs jag) så här glada, lugna och fria från tankar igen.

Jag längtar efter min systemkamera men hoppas ni inte hatar mina bilderImorgon kommer jag antagligen få min kära kamera Nils och från och med då blir det högre kvalité på bilderna igen. Och antagligen mer MAT-bilder. Bara så ni veeeeeeeeeeet.

Måndag monday lunes

Helgen blev väl ungefär som jag tänkt. Ingen container i fredags, irriterande! Förhoppningsvis i eftermiddag, annars imorgon. Men jag förväntar mig inget av detta land. Lite för mycket mañana mañana ibland, funkar inte alltid. Massage och shopping uteblev tyvärr också, men vi var på en väldigt trevlig loppis. Igår spelade vi tennis och åkte ner till havet vid Vecindario och tittade på vindsurfare. Så himla cool sport alltså!

Jag vågar nästan inte skriva detta men jag sitter här nere i den konstanta värmen och saknar den svenska hösten LITE. Den kalla men friska luften, brandgula lövträd och gosiga kläder. Känner mig lite otacksam mot Grankan, men jag gillar verkligen alla årstider så jag kan inte låta bli att känna så här. Men sen är ju inte hösten så fin HELA tiden och jag saknar verkligen inte pissregn och kalla vindar. Så jag är rätt nöjd med 27°C och havsbris.

!Adios amigos¡

Höjden av mysighet!Den här korven ligger och sover på mitt bröst just nu och jag vill att hon ska ligga där för alltid!

(Bilderna blir visst inte riktigt som dom ska genom telefonen, men man får vända och vrida lite på sitt huvud tills det blir bra.)


RSS 2.0