Saker jag ser fram emot

  • Fika med Ebba imorgon
  • Pride-festival i helgen
  • Kanarisk folkfest nästa helg
  • Åka till Norge och träffa mamma om typ en månad (kan gråta av lycka redan nu!!)
  • Köra och åka bil med mamma till Vimmerby
  • Träffa pappa, bror, bästisar och övrigt folk
  • Svensk sommar
  • Fest den 15 juni där jag kommer få träffa nästan alla kompisar som jag gillar mest och har saknat i ett halvår
  • Midsommar ute i skogen
  • Bråvallafestivalen
  • Åka till Eslöv
  • Åka tillbaka hit och få besök av mamma två dagar senare
  • Få besök av Julia och Henri
  • Förhoppningsvis få besök av andra bästisar
  • När högsäsongen börjar i oktober och jag ska tjäna fett med pengar
Eh ja. Det händer många roliga saker det närmsta halvåret och jag älskar att ha saker att se fram emot. Det är nästan lika underbart som att vara mitt i händelserna. Som att vara hungrig typ och veta att man ska äta något asgott. Då njuter jag nästan lika mycket innan jag äter, som under tiden jag äter. Nu ser jag till exempel fram emot att äta frukost imorgon bitti...
 
Jöbbe.. Som jag inte alls är lika på trött den här veckan :))))))))))))))))))))
 
 

Fajitas

 
Ny favorit i bungalow 2216, Playmar, Maspalomas, Gran Canaria, Spain. Snabbt, enkelt, gott och säkert lagom onyttigt.

Fest, mat, fett osv.

 
Lite så här glada och roliga var vi igår. HERREGUD vilken underbar kväll/natt/morgon det blev. Vi var alltså med Ruben och Vanessa (de på första bilden) (det är vi på den andra..) och åt först middag på en jättemysig restaurang. Och. Det. Var. Så. Jävla. Gott. Sedan drog vi vidare och drack öl och hade kul och helt plötsligt var klockan typ 5. Då åkte vi hem och sov.
 
Idag har jag ej jobbat, men varit förhållandevis pigg och mått jättebra. Ändå har vi mest sovit och kollat på serier, jag har promenerat lite också. Nu ska vi börja se Game of Thrones, har hört massa bra om det. Vet dock inte alls vad den handlar om, men det märks? ÄTA ska vi göra också, fajitas! Och säkert choklad eller chips eller nått annat fett också. Bara så ni VET!

Här har vi varit idagens

 
Solade, badade, lyssnade på pod, tränade spanska och tittade på vågorna. Det finns nog faktiskt inget finare och mer lugnande än att höra vågorna slå upp mot klippor och stenar. Och ljudet av alla stenar som rullar mot varandra när vågen drar ut igen. När jag ligger där i solen och hör de ljuden, är det som att det inte finns några problem längre, allting liksom löser sig och jag blir totalt lugn och lycklig. När jag tänker på vad havet gör med mig med, vill jag aldrig någonsin flytta härifrån.
 
Eller typ förvandla mig till en blåval och bara flyta runt i vågorna för alltid, leva på plankton och snegla upp över vattenytan då och då, spruta lite vatten här och där. Också ett alternativ.

Jag har köpt nya saker ju!

 
Ett par nya skor som är fina och sköna och som jag älskar. Och efter att ha planerat det i cirka ett halvår, köpte jag RIKTIGA solglasögon, som faktiskt står emot solens strålar och förhoppningsvis håller längre än i två månader. Det var lite rea också, så 80 euro kostade de små sköningarna! KÄNNS GÖTT.

Senaste dagarna har sett ut lite så här

 
Vi har druckit lite drinkar, grillat och druckit öl med mina jobbpolers, ätit lite efterrätt, mer mat och mer öl, sett lite dragshow, varit på stranden och ätit glass och tapas. Igår hyrde vi bil och åkte runt hela dagen, vilket var supermysigt. Och framför allt - så himla kul att köra BIL! Jag gör ju inte det så ofta nu, så det var helt underbart. Nu är bilen tillbakalämnad och Hanna har landat i Sverige, back till the vardag alltså.
 
 
Idag har jobbat.....och det var nog första dagen som jag verkligen har känt HAT gentemot att jobba på provision. Det suger verkligen att ha jobbat stenhårt i två veckor och så får jag 79 euro i lön. Ville lägga mig ner och dö lite grand faktiskt.
 
Sådana dagar är jag så underbart tacksam över att komma hem till världens bästa kille, och även om jag är deppig och trött, så tar det bara två minuter från att jag öppnar dörren tills att jag skrattar och är glad. Då skiter jag faktiskt i allt som har med jobb och provision att göra. Nu ska jag sova gott, så att jag kan tjäna pengar imorgon istället!

Feelin' hot hot hot!



Caliman verkar vara över nu, så det är lite "svalare", vilket ju är superskööööönt. Men det är ändå varmt och jag sitter just nu på jobbet och luftar mig i skuggan med min nya kjol. Så himla najzzz! Imorgon är det HannaPannas sista dag på GC, då ska jag vara ledig och vi ska hyra bil och åka runt och bada och shoppa och sånt.

Andra härliga saker:
- jag tjänade pengar igår
- mamma har bokat flyg hit 6 juli
- Oslo-Julia och hennes Henri har bokat flyg hit 24 juli
- framtidsångesten har minskat och allt känns lite bättre

¡Hasta mañana!

Kamelsafari!!!!!

 
Äntligen fick jag rida kamel(eller dromedar om man ska vara exakt), som jag har längtat! Det var så himla kul, kameler är nog mitt nya favoritdjur. Väldigt stora, men ändå så söta och lugna. Och konstiga på något vis, märklig kropp liksom. Tyckte dock lite synd om dom också, vet inte om de har det så bra så där egentligen? Det var väldigt många som trängdes i samma hägn och massa turister varje dag som de ska bära på...
 
Men det var kul att träffa de gosiga ökenvarelserna och jag är nöjd! Efter det lilla safarit gick vi ner till stranden, badade lite och njöt av att det var molnigt och behaglig temperatur. Sedan ett par timmar tillbaka har vi parkerat oss i soffan och här tänker jag stanna resten av kvällen!

Dagens känsla

Typ såhär.
 
En otrevlig blandning av bakfylla, söndagsångest, hemlängtan, saknad, framtidsångest och allmän trötthet gör jag att jag just nu känner mig ganska ledsen. Jag skulle behöva skeda med gubben och kramas i cirka ett dygn, bara känna mig trygg, glad och lugn. Sedan skulle jag behöva tillbringa all världens tid med min mamma och mina bästa vänner, för att de är allra viktigast. Jag skulle också behöva frigöra alla mina tankar och bara vara helt nollställd. Men hur?
 
 

No tengo tiempo para bloggning

Det blir lite fullt upp den här veckan och jag har knappt öppnat datorn sedan Hanna anlände. Igår myste vi med tacos efter jobbet och sedan var vi på BIO! De dubbar ju ALLT i detta underbara land, men här nere i turistparadiset finns en bio där de visar filmerna på engelska. Och bion är UTOMHUS! Fattar ni var mysigt eller? Gosa ner sig i en soffa med en filt och se på film under bar himmel. Vi såg Django Unchained förresten, och den var superbra! Filmen började lite senare än vad vi trodde bara, så jag blev väldigt trött i ögonen.. Men ja, bra film och bra utomhusbiograf!
 
Det är superdupermegavarmt här för övrigt. En calima började igår och det är typ 40 grader på dagarna och 25 på kvällarna. Liiiiiiiiiite jobbigt faktiskt, om man ska få vara jävlig och klaga på värmen. MEN också GÖTT såklart. Jag är glad :))))))))))))))))))))))))))
 
Ikväll ska vi på grillfest och imorgon ska vi till stranden!
 
 
Här är jag varm och försöker sova.....

Hanna är är! Och choklad!

 
TITTA VAD JAG HAR! Svensk underbar CHOKLAD. Direktimporterad från ICA i Vimmerby, genom världens sötaste lilla Hanna. Hon förde också med sig lite post, så som deklarationspapper (får TILLBAKA 10 000!), ännu mer choklad från pappa och andra söta presenter från henne själv. 
 
Känns så himla konstigt att ha besök nu helt plötsligt, men jättekul såklart. I eftermiddags tog vi en liten runtur i Playa del Ingles och sedan har vi bara chillat. Snart ska vi nog bädda soffan åt den trötta resenären, så hon orkar med en hel vecka. 
 
 
Här är en bild på Hanna också. När hon diskar. Mohahhaha. Ingen semester här inte, hos oss får man jobba som slav!

En utomjording, en ekorre och en groda

 
MVH // Photo booth-lovah 4-evah, tzzzz ^^
 

Dagens middag

Kycklingfile, stekta och väldigt saltade grönsaker och halvfärdig champinjonzåz (eller nu var det ju färdig då, men när vi köpte den var den halvfärdig). MUMMA var det!

Från höger sida av sängen

picasion

Här sitter jag i sängen med min dubbelhaka och mitt lena hår. Köpte någon slags olja av frisören förra veckan, så nu är håret lent och fint nästan varje dag! Trevligt, för en annars ganska risig frisyr med 16545213 tovor..
 
Anledningen till att jag har tagit mig ända upp till sovrummet för att sitta, är för att soffan idag har blivit något slags kontor för herr Svensson och herr Wax och jag vill inte störa i business business. Snart måste jag dock gå ner och laga maaaaaaaaaaaaat. Tills dess - träna spanska på Babbel!

Nyttig tjej säger hej!

 
Mmmmmmm... Här sitter jag efter en 45-minuterslöptur och återhämtar mig med en nymixad banan-apelsin-yoghurt-dryck. Känns himla underbart faktiskt.
 
En till sak som är underbart är att jag får BESÖK på torsdag. Jag har kanske inte nämnt det här, men lilla Hanna som jag bland annat bakade pizzor tillsammans med i somras, kommer HIT. I en vecka ska hon bo på vår soffa och jag ska visa henne runt så mycket jag hinner, bada med henne i havet och ha det allmänt mysigt. Torsdag alltså. :))))))))))))))))))))))))

Jag vill resa

 
Jag är så himla sugen på att resa nu att jag nästan kan ta första bästa flyg och dra, vart fan som helst. Jobbet tillför nog en del just nu, när jag hela dagarna sitter och pratar om resor. Mina resor, andras resor, resor man vill göra, inte göra, ska göra. Resor, resor, resor... Jag vill resa! NU! Men jag måste hålla mig ett tag till. I höst satsar jag på att få med mig Dea till London! Tills dess får jag leva på mina tidigare resor och att prata resor på jobbet.............

Grankans nya trafikfara

Vi såg Kopps till slut igår kväll och jag fick verkligen anstränga mig för att inte somna sista timmen. Så. Himla. Trött. Så fort den var slut somnade jag i soffan klockan elva, gick upp till sängen vid två nångång.. Skön lördagkväll och framför allt superskönt att vakna idag och vara utvilad! Åkte till jobbet, fick en deal och åkte hem.
 
Sedan övningskörde jag lite på scootern. Ha ha HA! Det var nog ingen vacker syn. Men efter stund kände jag mig ganska säker på det och då var det kul. Det kan vara bra om jag kan använda moppen själv ibland, men jag måste träna lite först. Får väl se hur många liv jag lyckas förorsaka genom att åka scooter själv. Framtiden får utvisa.........

Nu är jag megahungrig med en finne PÅ solbränd näsa. Jobbigt läge...

Igår


 
Superkul kväll igår med massa öl och dans. Idag har jag varit seg och sovit, lyssnat på pod i solen, sett film och ätit. Choklad och en film till sedan sova sova säng säng säng.

Bråvallafestivalen 2013

Det blir min enda festival i år, men VILKEN jävla festival. Än så länge är det 16 spelningar jag vill se - på tre dagar! Finns en risk att jag dör konsertextasdöden under lördagskvällen, men då skulle jag i alla fall dö lycklig. Bråvalla äger rum i Norrköping den 27-29 juni och med all säkerhet kommer jag, Paulina, Cicci och Therese vara där, hoppas på fler såklart. Jag har gjort en spellista och laddar så mycket att jag spricker lite grand. Cirka gurka två månader kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Många av de som kommer har jag sett innan, men MÅSTE se igen. Bland annat dessa:



Mando Diao, senast på Hultsfred 2009. Var hög på livet och dansade störddans men Paulinkan i två timmar.


Johnossi har jag sett så många gånger att jag tappat räkningen och kommer faktiskt inte ihåg när senaste var? Alltid lika underbar att se dom i alla fall.


G R E E N D A Y ! Har alltid varit mitt måste-se-live-innan-jag-dör-band och jag fick chansen för några år sedan i Globen, och jag tog den trots att ingen ville följa med. Tänkte att jag kanske inte skulle få något mer tillfälle, MEN DET FÅR JAG! Och kompisar ska vara där med mig och skrika och dansa.


Hoffmaestro på Emmaboda. Inget favoritband, men kul att springa runt och vara glad till.


Eldkvarn på Siesta förra året. Ska bli kul att se den gamle tjocke igen.


Syster Sol, Familjen och Royal Republic på samma festival.
 
Ja, alltså, ni kanske förstår. Jag kommer ha fullt upp och vara konserthögrusig 100% av tiden. Kanske inte ens behöver dricka öl....... HA HA! Söndagen efter festivalen åker jag tåg med Paulina till Eslöv och den 4 juli flyger jag tillbaka till mitt hem på GC. Bara så ni VET.
 
 

Sola å bada å piña colada!



Bilden vägrar bli åt rätt håll, men ni fattar kanske. Svettig tjej ligger och solar röven. Har även badat i puuulen och ätit pizza idag. Är ledig på fredagar numera, mer att göra på söndagar nämligen. Ikväll ska jag dricka drinkar och gå ut med sambo och granne. ¡Adios!

Mitt (vuxna) livs ANDRA kjol

 
Kolla, vad fin! Jag invigde den nu när jag kom hem från jobbet och var varm som ett as, men ändå ville vara lite fin för middag (som min man fixat och som vad SÅ god). Har köpt den här kjolen av två anledningar. 1. Den är superfin och jag har länge velat ha en till kjol och 2. jag MÅSTE ha något minde på mig än beiga byxor i sommar om jag ska överleva att jobba på den här ön. Hörde förra veckan att det till exempel kan bli +50 grader när det kommer calimavindar från Sahara, vilket det oftast gör flera gånger varje sommar. FEMTIO GRADER! He he............
 
NU tar jag helg, dricker vin och lyssnar på Iconis Popis. Tjing!

JAG ÖVERLEVDE!

Är nästan precis hemkommen från frisören och jag är glad, nöjd och lättad. Vi förstod varandra och hon tvättade och packade in mitt hår, konstaterade att det var väldigt torrt ("hehe, siiii" sa jag då och skämdes lite), klippte mina små toppar i tre minuter och lockade det sedan i en halvtimme. När hon frågade på vilken sida jag har benan, fick jag hjärnsläpp och tittade i spegeln och svarade, vilket såklart resulterade att det blev helt fel sida. Smart tjej ju! Men nu är benan på rätt sida och mitt hår har kanske aldrig varit så här lent. Underbart.

Solen är verkligen så sjuuuuuuuuuuukt stark nu, hade fejset rakt i solen i kanske en kvart på jobbet. Wö på näsa, om man säger så.
 
Allt för idag. Adios!

Martes

Ännu en tisdag av mitt liv börjar lida (inte för att jag lider av det, men man säger visst så) mot sitt slut. Det har varit en bra dag där jag bland annat har åstadkommit att:
  • jobba utan att tjäna pengar.
  • spendera pengar på frukt, allergitabletter (finns antagligen pollen i min näsa) och en burk med luft (som mannen sprutade och på något vis rengjorde våra datorer med, typ).
  • boka klipptid! Imorgon klockan 18:00 kanarisk tid klipper jag mig för första gången hos någon som jag inte känner............ Un pocito nerviosa, om man säger så.
  • äta delar av en fantastiskt underbart god smörgåstrårta.
  • inse hur himla skönt det är med morgonrock och hur himla trög jag var som bara köpte en till Dea. Det är ju  supergött att gå runt klädd i en handduk!
Ikväll spelar mannen poker, så därför passar jag på att fisa runt lite i hans frottéplagg. Nu ska jag försöka hitta något kul att se på en stund och sen sooooovaaaaaa. Är. Så. Trött?
 
Tjej som njuter av morgonrock

Tjej som är nervös över att klippa håret

Trött tjej

Längtan

 
Jag längtar efter att vara full med min bästa bögvän. Att umgås med min mamma. Att äta langos på festival, med till exempel Alfred. Att baka och äta alldeles för mycket med vänner, till exempel Ina. Att sjunga "Känn ingen sorg för mig Göteborg" med Julia och en dansk trubadur på tågstationen i Lund. Att grilla! Att vara på konsert och dansa flera timmar i sträck. Att ha fest i en liten lägenhet i Vimmerby med fina människor som jag känner.

Den faktiska söndagen

 
Tidigt imorse drömde jag en konstig dröm där jag sprang runt, runt, runt i en liten cirkel väldigt länge och när alarmet ringde och jag vaknade, var jag helt yr på riktigt! Mådde illa och tvingade i mig frukost och sedan var jag lite yr ända tills jag kom till jobbet... Asäckligt! Och väldigt sjukt att jag drömde att jag sprang så intensivt att jag är yr när jag vaknar..
 
Sedan jobbade jag en sväng, nästan helt klar i huvudet, och när jag kom hem tog vi en tur med moppen upp mot bergen. Njöt av utsikter, åt äpple och sedan vände vi hem igen. Nu är det korv stroganoff på g och sedan film i soffan. Ciao!

Fynden från kinesaffären

Idag hatar jag och blogg.se inte varandra :)))))))))))))) Nedan kan man därför se några av de saker vi shoppade i så kallade kinesaffärer igår. Det är alltså (ofta väldigt små) butiker som drivs av (ofta väldigt många) kineser och där de har A L L T och varenda liten centimeter av denna lilla butik är F U L L. Mycket skit och billigt och ganska kul att bara strosa i ibland. Igår var tydligen en sådan dag där vi också valde att köpa diverse billig skit, bland annat tallriksunderlägg, ljuslyktor och butt-scratcher!


 
 

Söndagslördag

Jag är helt förvirrad i huvudet, eftersom att jag var ledig igår och min hjärna tror att det är söndag idag. Men det är lördag. Vilket är skönt, och det känns helt okej att jobba imorgon faktiskt. Idag har jag handlat småskit i kinesaffärer, solat, badat, läst och sett på film. Tänkte lägga upp lite bilder, men blogg.se verkar hata mig just nu, så jag hatar tillbaka och skiter i det. Ska försöka få min förvirrade hjärna att sova snart, så jag inte är så dödstrött imorgon. Godnatt!
 
 
 

Världens bästa bebis på besök



Igår hade vi familjen Wax här på middag. Jag har inte träffat dom alls mycket sedan jag slutade jobba där, men jag har verkligen saknar dom! Speciellt lilla Julia, såklart. Som inte är så LITEN längre. Alltså jesus, vad fort hon växer. Sist jag såg henne kunde hon knappt SITTA upp själv och nu kan hon krypa, stå och GÅ lite när hon håller i något. Helt sjukt. Kul att träffa familjen alltså och vi åt massa gott. Mysig kväll alltså!

På Pröppens dator...



...hittade jag det här. Nu har jag tagit helg faktiskt, ska jobba på söndag igen. Har tjänat nästan 1000 euro den här veckan, så jag är nöjd. En liten familj från Karlstad i tisdags och en från Strängnäs idag, alla underbara såklart. Nu blir det sol, bad, fix, trix, dans och chill i två dagar och sen är jag redo igen. 
 
ADIOS!

Godnatt från bögluggen



Nu orkar mina ögon inte vara öppna längre.. Har jobbat och spelat tennis idag, och varit allmänt trött. Hörzzz imörn!

Instagram @l3ll_

 
Mycket mat även där tydligen. Men även lite fredags-yatzy, lördagsben och dagens kvällsmat - superfärska och asgoda jordgubbar med mjölk. Nu har jag precis duschat efter en liten stunds STYRKETRÄNING! Kommer inte ihåg sist jag tränade min muskler, men det var verkligen dags. La mig på golvet och spände lite här och där. Känns gött. Nu ska jag lägga mig i sängen, smörja in mina fötter och läsa tills jag somnar. 

Icona Pop

 
 
ÄLSKAR den här låten och typ alla andra på HELA skivan. ICONA POP. Så. Jävla. COOLA.

RSS 2.0