Svettdagen

 http://picasion.com/i/1VULH/
Det är så himla varmt idag?! Säkert 800 grader. Ungefär. Jag svettas hela tiden i alla fall. Försökte sola, men klarade mig bara igenom en pod, sedan var jag tvungen att duscha iskallt i typ en halvtimme. Nu sitter jag i soffan och svettas istället. 
 
Vårt nya bästistpar sitter nu på ett plan på väg mot Sverige och det känns väldigt tomt och tråkigt. Men som alltid, så är det ju skönt att gå tillbaka till den vanliga vardagen. Idag var sista dagen som jag får äta kladdkaka till lunch, kanske hitta på en bortförklaring till träningen och sånt, sedan ska det vara PRECIS som vanligt igen. Vi har i alla fall tvättat och städat här hemma och ska äta fisk och sallad till middag, så den vanliga och nyttiga vardagen är på g. Tjoho!

Det sista måltiden

 
Så här såg kvällen ut igår. Den sista kvällen. Inte någonsin då, men den sista kvällen som Julia och Henri är här. För denna gången. Vi provade en ny restaurang, SushiMex, där vi drack vin, pratade och bara njöt i timmar! Och. Jag. Dog. Sushidöden. Det var verkligen den godaste sushin jag någonsin har ätit! Och kanske billigaste? Stört.

Fredag Lördag Söndag


Fredagens middag och bästa gänget. Sedan spelade vi kort och drack vin i några timmar innan vi drog till Saloon.


Dea och jag sa farväl till vår gamla sängstomme, nu har vi en ny och hel!


Biljard och öl och sånt.

Fredagen var egentligen bara en liten uppvärmning inför lördagen. Fajitasmiddag hemma och sedan dans, öl, shots, kebab, skratt och gråt.
 

Igår åkte vi till finaste Amadores och jag fick en fin fläta i håret.

Underbara vän.
 
Och våra underbara killar.
 
Imorgon är det sista dagen på Julia och Henris semester, vilket ju är svintråkigt, men då ska vi mysa så mycket vi kan och äta på restaurang!
 
 

Bevis på mysigheten: torsdag

 
Ikväll ska vi äta fajitas, spela kort, dricka vin och så vidare.
 

Glad, inte glad, glad, inte glad, GLAD!

 
http://picasion.com/i/1VJhc/

Just nu växlar jag mellan att vara så här ledsen och orolig, till att vara superglad och lugn. Det har hänt massa saker här, som jag kanske berättar om en annan gång. Men tack vare vårt underbara besök, Julia och Henri, så mår jag ändå väldigt bra. Vi har det så himla mysigt hela tiden och jag vill typ aldrig att de ska åka hem!
 
Jullans resväska blev lite försenad till Grankan och hon fick pengar att köpa kläder för, så imorse var vi iväg en shoppingsväng. Jag låtsades att jag också hade fått pengar och behövde kläder, och shoppade lite. PÅ REAN! Bland annat tishan på bilden. Det gjorde mig ju också lite gladare. Ikväll ska vi spela kort, äta lasagne och fortsätta megamysa!

Titta vilka som är här!




Searching for Sugar Man

Igår såg jag äntligen den här fantastiska filmen och den levde verkligen upp till alla mina förväntningar, plus lite till. Hela historien om Rodriguez är ju superfin och musiken är så himla bra. Och så är det alltid lite kul när en svensk står bakom sådana här megabra saker. SE OCH LYSSNA!
 
Här här två av mina favoritlåtar.

 
 

Det blev inget jobb

Även om det troligen fanns ganska mycket att göra på jobbet idag och även att jag behöver sälja, så tog jag ledigt idag. Jag har bara varit ledig en dag denna vecka och kände att jag behövde en dag till för att bara vara.
 
Helst av allt ville jag vara på stranden och promenerade dit glad och förväntansfull. Kom dit, la mig ner, läste en sida i min bok och sedan gav jag upp. SÅKLART skulle det blåsa vidrigt mycket så att hela öknen la sig över min kropp. Så efter tio minuter gick jag hem igen, arg och besviken. Fick nöja mig med terrassen och poolen istället.
 
Nu ligger jag i sängen och ser på Dexter. Förra säsongen slutade så stört spännande och nu har jag längtat efter säsong 8 i ett halvår ungefär. IMORGON ska jag jobba OCH sälja igen, och på onsdag får vi besök IGEN! Julia och Henri kommer hit och ska vara en vecka, myssssssssssss.

 
 

Den ultimata lördagen

 http://picasion.com/i/1VzYe/
Det har varit en helt perfekt lördag idag. Vi kom hem lagom sent igår och var lagom trötta imorse. Sedan har jag gått mellan solstolen och poolen, chillat i soffan, handlat, lagat mat och bara myst hela dagen. Vi har även ordnat upp kaoset i vårt lilla buskage, så nu kan det växa lite mer kontrollerat. Sedan lämnade jag över trädgårdsarbetet till Dea och slängde ihop någon slags tacos-burrito-grej. Megagott.
 
 
Nu är planen att se på Big Bang Theory tills jag somnar. Och bestämma mig för om jag ska jobba imorgon eller inte, har beslutsångest..
 
Hasta mañana!

Hola amigoz



Inget svenskt jävla folk på jobbet idag heller.. Än så länge klarar vi oss ändå, vilket ju är superskönt. Ikväll äter vi världens godaste soppa och dricker vin. Det blir inget Puerto Rico tyvärr, för Maria är sjuk, så det blir Saloon ändå. Imorgon ska jag träna spanska, tvätta, bada och sola. Adioz.
 

Idag har jag insett två saker

Ni vet när man får en sån här insikt som känns i hela kroppen, nästan krampar i hjärtat och tar tag i hela dig. Jag känner så ibland i alla fall, och idag hände det två gånger.
 
Först var det när en gubbe på jobbet började prata om läget i Afrika och att han hade läst teorier om att år 2020 så kommer 90 miljoner att vara utan mat där. NITTIO MILJONER! Då fick jag en sån här herregud-jag-måste-hjälpa-till-och-förändra-världen-känsla. För ett par år sedan bestämde jag mig för att jag någon gång skulle jobba som volontär i Afrika eller Sydamerika och nu blev jag verkligen så himla sugen på det. Jag insåg att det är DET jag ska göra. När jag har jobbat färdigt här och sparat ihop en massa pengar, så ska jag iväg och jobba som volontär.
 
Sedan fick jag en herregud-jag-måste-verkligen-lära-mig-spanska-känsla, när jag satt på jobbet och fyra stycken runt omkring mig pratade spanska med varandra. Jag förstod nästan allt, men skulle ju så gärna vilja kunna hoppa in och bara blablabalbalblabbla på jag också. Så nu har jag hittat spanska-lektions-poddar och ska lyssna och träna så ofta jag hinner.
 
Så, nu vet ni det, amigos.

Svettig tjej säger hej

 
Fast nu är jag visst inte svettig längre, var tvungen att duscha innan jag göttade ner mig i soffan. Löpning blev det idagens i fyrtio minuter, så himla fint. Nu har jag också en fin salamiochbriemacka i magen och ska se på Breaking Bad tills jag somnar. Imorgon är det fredag. Då får vi belöna oss med vin här hemma.
 
Och så ska vi till Maria och Michael och sen uuuuut i Puerto Rico. Har aldrig någonsin varit ute där. Det ska bli lite spännande faktiskt, får se om det slår vårt älskade Playa Ingles. Kanske får panik och skuldkänslor och tar första bästa taxi hem till Saloon...... KUL blir det säkert ändå. CIAO och trevlig helg!
 

Fler nya snyggisar

T-shirt med haj på från Zara. Jag älskar hajar.


Någon slags kavaj-jacke-grej från H&M. Precis innan Dea knäppte den här bilden sa han "ta av dig byxorna! Och trosorna!", och jag sa då typ "asså lägg av!" och såg ut så här. Bättre än så blev det inte.
Om ni undrar varför mina ögon ser så himla skandalösa ut, så beror det på att jag köpte en ny mascara (en till sak som är roligare att köpa här, 40 kr istället för 140...) igår som heter "scandal eyes". Och om ni undrar varför min näsa är så röd, så kan jag inte svara på det.

Jag vet att ni undrar!

 
 
 
Nämn en bra sak med dig själv: Så jävla positiv.


Nämn en mindre bra sak med dig själv: Klantarsle.
 

Vad var det senaste du sa högt? "Mmmm, den femtonde..", när Dea frågade om det var juli.

 
Vad var det senaste du googlade? Sons of anarchy season 6. Fick till svar att det börjar 10 september, så himla gött.

 
Vad åt du senast? En macka med keso och gurka, och en macka med ost, skinka och gurka.

 
I vilken bil åkte du senast? Taxi..

 
Hur skulle du se ut om du aldrig hade ändrat något med ditt utseende? Så här.
 

 
Vad är du rädd för? Hundar, hästar och att bli kittlad till döds till exempel.
 

Vad var du rädd för när du var liten? Väldigt mycket, vill jag minnas. Var en rätt orolig och känslig liten tjej.
 

Någon som inspirerar dig: Just nu är det nog mest Hannah Widell och Amanda Schulman.
 

Värsta smärtan du råkat ut för: Min mensvärk under högstadiet var ju rena döden, låg hela första dagen och bara kräktes av smärta. Alla gånger jag har slagit i svanskotan också, det gör ju vidrigt ont.

Den perfekta kjolen

 
Jag har länge letat efter en kjol som är skön, snygg, kul, passar till mycket och som jag framför allt kan ha på jobbet, när det är hundra grader varmt och man brinner upp i byxor. I fredags hittade jag den på Pull & Bear och det är alltså den jag har på ma på bilden här va. Så. Jävla. Gött. Och vet ni vad det bästa är? 6 jävla euro. 6!
 
Jag kan nu dö lycklig. Och snygg.
 

HEJA HEJA, nu ska vi träna!

Alltså, jag hade årets skönaste löptur ikväll. Jag har ju inte tränat ordentligt nu på ett tag, det blir ju lite hipp som happ när man har semester, bor i en resväska, super på festival och har mamma på besök till exempel. Men NU jävlar ska jag komma igång som aldrig förr! Det blir lite lättare om man jobbar i lag, tänker jag och har nu bildat ett träningsteam med min sambo. Nu har vi gjort upp en liten plan här hemma som ser ut som följer; måndag - löpning, tisdag - tennis, onsdag - vila, torsdag - löp/cykel, fredag - VIN och lördag, söndag valfritt. Och så ska vi inte äta något snask på vardagar, nyttig och lagom mängd mat. Hur låter det va va va??? Vi kommer bli så jävla smala och snygga, ja å min kar!
 
Åter till min löptur. 30 minuter genom Playa del Ingles med asfet musik i öronen. För er som inte bor i ett turistparadis, så är det så himla motiverande att springa runt bland restauranger, barer och gator fullproppade med turister. Jag känner mig som typ king of the world när jag dundrar förbi, hurtig och svett. Ett litet tips bara, om ni vill känna er som en oslagbar robot när ni löper :)))))))))))))))))
 
 
 
 

Buenas noches

Har precis masserat min hårbotten och ska nu somna in på Deas axel till ljudet av nåt halvkul program. Jag har förresten på mig världens bästa och billigaste BH!!!! 3 euro på Primark. Ska aldrig köpa någon annan bh..
 
Estoy såååååå cansada. Jag är trött, för er som inte kan spanska! Har haft extrem järnbrist och ont i magen de senaste dagarna, om ni fattar vad jag menar.. Mina äggstockar dödar mig långsamt och plågsamt. Men jag tror jag överlever faktiskt, behöver bara sova cirka tre år i sträck.
 
Idag har jag varit på stranden med mamma och sedan åt vi fisk och räkor till middag med vår italienske granne och hans colombianska flickvän. Så. Himla. Gott. Imorgon klockan 05 går mammas taxi till flygplatsen, men det ska vi inte prata mer om för då börjar jag gråta. GOD NATT.

Jag vill bo i Las Palmas



Idag tog mamma och jag bussen till huvudstaden Las Palmas. Och gud vad jag älskar den staden mer och med för varje gång jag är där. Den har allt. Vi gick längs den fantastiska strandpromenaden, shoppade på öns bästa shoppingcenter, åt mummalunch, strosade med trötta ben i den fina gamla delen av staden.



Nu har vi skålat i champagne för att fira mammas 50-årsdag lite i efterskott och ska precis dra och äta middag! Jag älskar de här två människorna så oändligt mycket
 

Alltså, hur mysigt kan man ha det?


Svar: Asmysigt.

Och titta på våra nya små lampor som lyser så fint och ökar mysfaktorn ungefär 68%, cirka.
 

En perfekt dag

Idag tog jag ledigt och jag och min mor har haft det så himla härligt! Vi började dagen med att träna och det var så fruktansvärt skönt! Efter frukost tog vi bussen till stranden och där myste vi i flera timmar. Solade, badade, åt tapas, drack lite öl.. Middag och chill hemma och nu har vi precis kommit hem efter en liten promenad. En helt perfekt dag som har innehållit allt som jag älskar och snart kan jag lägga mig i sängen och sova som en gudinna.

Har bara en bild från idag, och den såg jag inte riktigt hur den blev, pga massa ljus. Helt okej ändå.. kanske..
 
 

Mamma är här! Åh vad roligt att mamma är här!

 
Sent i lördags kväll kom lilla mamsen fram till Maspalomas och det känns ju helt underbart! Jag bara myser och njuter av varenda minut. Tyvärr så måste jag ju jobba också, första dagen på över en månad var igår. Det känns också väldigt bra faktiskt, fortfarande lite dåligt med svenska turister bara.. Men vi spelar kort så länge och hoppas på mer cashflooooow snart. I veckan ska jag passa på att vara lite extra ledig och umgås med mamma. Och så ska vi väl äta på restaurang, dricka vin och ha det allmänt fint.
 
Jag är så glad.
 

En la playa

Idag har vi varit på stranden med Maria och Michael. Det var supervarmt och man fick bada typ hela tiden för att överleva. Göttttt. Sedan åt vi pasta carbonara hos Maria och nu är vi supertrötta och solbrända. Och väntar på mamma, som är på ön just nu, på väg hit. Wooooohhhh! Imorgon ska vi tillbaka till jobbet. Spännande.
 
 

Glömde en jöh!

 
 
Icona Pop är nog mitt favoritband just nu, jag lyssnar nästan ihjäl mig på deras skiva. Och snart kommer en ny! Med denna grymma låt! Wooooh!

Dagens droger

 
Superskön låt som också blev som ett slags soundtrack för min och Paulinas lilla sommar tillsammans. Den spelades verkligen VARJE gång vi lyssnade på radio tillsammans i Vimmerby, vi hörde den på Bråvalla och sedan några gånger i Eslöv. Det måste ju vara ett tecken på nåt? Att vi ska ut hela natten och "get lucky" kanske...
 
 
 
Får. Inte. Nog. Av denna fantastiska sång. Och jag tänker alltid på mamma när jag hör den, för det var hon som introducerade mig för den när jag var hos henne. John Newman har en sjuk röst tycker jag, så blir spännande att höra mer från honom.
 
 
 
Jag älskar den här låten! Och den inledde han med på Bråvalla. Inför minst 40 000 människor. Lite känslor där.
 
 
 
Till slut vill jag visa den här låten från Gardells fantastiska "Torka aldrig tårar utan handskar" (om ni inte sett - SE!!!!!!), som jag hittade på Spotify häromdagen. Den är så jävla fin. Och jag får så fruktansvärt mycket livslust av den, och det är väl fan det bästa som finns? Att bara känna att man vill och KAN leva för alltid.

Fina stunder idag

Storhandla och fylla kylskåpet med göttig mat


Laga mat i mitt hem och äta den med finaste killen i världen

Ha rena kläder!
 
Och känna sig hemma. Lyssna på pod i solen. Dricka rödvin värt cirka 8 kronor. Äta finmiddag i kvällssolen. Mindre fin stund var det när vi försökte spela tennis i 30-gradig eftermiddagsvärme. Vad trodde vi? Jag mådde illa efter tio minuter och efter trettio gav vi upp. Bättre lycka nästa gång, några timmar senare!
 
Adios amigos!
 
 

HEMMA!!!

 
Klockan 09:49 lämnade vi Eslöv och jag kramade min bästa vän farväl. Klockan 13:55 satt vi på flygplanet som skulle ta oss hem till Gran Canaria. Runt åtta var vi äntligen i vår lilla bungalow och det kändes så jävla underbart! Pröppen drog direkt och köpte mat och jag slängde min resväska med allt innehåll i tvättkorgen. Hälften luktar ju blöt festival..................
 
Nu är jag mätt, ren, lugn, glad och faktiskt inte speciellt trött. Perfekt för att ligga i soffan och se på tv tills jag somnar. Imorgon och på lördag ska jag tvätta, sola, bada, träna, träffa polers och laga mat med min snubbe. Och på lördag kväll kommer mamma HIT, det är ju helt sjukt!? Och så jävla skönt.
 
En till kul sak! Igår och i förrgår var det supermånga som ville läsa min blogg, slog rekord två gånger!
Tack folkens - och välkomna alla nya, lämna mig helst aldrig!
 

Stulna bilder...


Efter kanske sex år av bekantskap, lyckades vi ta den första HELT normala och faktiskt FINA bilden på oss. Borde ramas in och spridas över hela världen.


Jag delade poncho med en nyfunnen och rödhårig vän som heter Emma. Och så slog jag henne blodig! Eller tryckte mitt rödfärgade hår på hennes näsa, vem vet..


Sedan särades vi från vår siamesiska tid genom att Emma slet sönder ponchon. Då fick jag en ny, som hon kvävde mig i.


Jag och en demon?


Dansa, dansa och dricka mintu.


SNYGGASTE MÄNNISKAN I VÄRLDEN.

Andra konstigheter hände, som att äta en väska och kissa i ett liggunderlag.
 
Mitt batteri svek mig ju lite denna vecka (eftersom att (eller ifärschomatt som jag sa när jag var barn och smart) jag glömde laddaren i Norge), så vi tog ganska mycket bilder med Paulinas kamera också, bland annat de häringa woliga. Nu ska jag inte plåga er med fler bilder från vår roliga festival, utan kanske skapa nya minnen att visa en anna dag. Eller bara ligga i soffan och lyssna på en pod. Får se......
 

Förlåt kroppen, men nu ska vi ha det bra igen!

 
Sedan jag reste hem till Sverige (för typ EN MÅNAD sedan) har jag nästan misshandlat min egen kropp genom alldeles för lite träning, onyttig mat och massa alkohol. Det som mest har tagit stryk är väl magen, som inte alls är som den ska utan mina rutiner, och allra värst är det ju på festival... Men nu har jag i några dagar börjat behandla min kropp med värdighet igen och det känns redan skillnad. Paulina och jag har matat oss med nyttig och god mat, sovit bra och rört lite på oss och sakta med säkert börjar kroppen återhämta sig. Idag gjorde vi banan-havre-pannkakor till lunch och det är fan bland det godaste som finns! Och nyttigt. Och mättande.
 
Och jag kan knappt bärga mig till att få komma hem och handla, laga egen nyttig mat, träna röven av mig, äta mörk choklad på helgerna och bara dricka lite rött vin (det sistnämnda kan vi ju i alla fall låtsas att jag kommer lyckas med). Ska bli så underbart! Heja heja Linnea!
 

Lite mer vatten bara - annars bästa festivalen någonsin!

(Dricksvatten då, för regn fick vi ju tillräckligt av :))))))))))))))))))))))))))

Jag tycker faktiskt att Bråvalla var en av de absolut bästa
festivalerna jag har varit på. Självklart är ju spelningar, festen och sällskapet det allra viktigaste på festival, men det är väldigt mycket annat som också spelar in.
 
Det var helt slutsålt och över 50 000 (!!!!!!) människor på samma ställe, vilket lätt kan göra allting till kaos. Men det var nära från camping till festivalområde, aldrig mycket kö in och allting gick väldigt smidigt. Det är så himla skönt att kunna sitta i campet tills bara fem minuter innan konserterna börjar, speciellt när man har så himla mycket att se. (På till exempel Siesta, tog det en halvtimme att gå från campingen till festialentrén, och väl framme fick man stå i kö i minst tio minuter, för att alla skulle in på samma ställe.)
 
Det enda som var mindre bra var att det bara fanns ett ställe med vatten, inte tillräckligt med bajamajor och lite för få matställen. Men det var ju första gången Bråvalla annordnades, och man kan faktiskt inte räkna med att det ska vara perfekt från början. Nu hoppas jag bara att lineupen blir lika bra nästa år, för då ska jag absolut dit!
 
 
Och ja - det regnade ganska mycket (men skitsamma!), jag såg massa bra konserter, drack massa öl, dansade massa, träffade fina människor och åt jävligt god mat. Jag är nöjd med Bråvallafestivalen 2013.
 

Bättre sent än aldrig, som man säger..

För NU ska jag visa er hur kul jag hade på midsommarafton! Jag befinner mig ju i Eslöv sedan igår eftermiddag och medans Paulina jobbar sitter jag här och catchar upp i internetvärlden. Och jag är ren, len, fräsch och har vanliga kläder på mig. Marken är torr, det finns ingen lera. Jag har sovit ostört och i normal temperatur svinlänge och ätit en helt vanlig frukost. Jag har kissat och bajsat i en toalett, spolat och tvättat händerna med varmt vatten och tvål. Känns. Så. Skönt.
 
Bilder var det ja!
 

Jag firar ju midsommar, enligt tradition sedan några år tillbaka, på Skrabben - en jaktstuga utanför Ishult, utanför Tuna, utanför Vimmerby. I skogen alltså. Det är typ världens bästa ställe att fira midsommar på. Och det är tillsammans med världens finaste människor.


Denna afton innehöll allt. Och lite till. Här är Paulina och Emma på den lilla loppisen och fyndar huckle.

Tommy Tommens.


Paulina blev sjungen för och hissad, för hon fyllde år samma dag! Här är hon livrädd och vill inte visa sin vulva för hela festen. 


Runt lunch.


Jag skulle smygfota Linkan när hon sitter på dasset, men misslyckades.


Här får hon födelsedagspresent av mig!


Vi spelade lite fotboll.


Hade lite femkamp. Med tre grenar.



Prisutdelning.


Skulle plocka blommor. Någon gick in för det. Plockade en träskblomma. Blev blöt.


Lite flygning.


Och massa massa massa dans tills man somnar.
 

Folkens.
 
På midsommardagen händer det minst lika roliga saker - fotbollsmatch och äta flötmat! Sedan dog jag bakfylledöden och orkade inte röra mig. Perfekt midsommar!
 

RSS 2.0