Slut



Konserterna är slut. Ölen är slut. Festivalen är slut. Jag är slut. Paulina är slut. Allt är slut. Och det känns faktiskt jävligt bra.

Återkommer när jag har fått lite energi tillbaka.

Pass på!



Jag fick hämta ut mitt nya pass häromdagen och blev väl faktiskt ganska nöjd. När jag var och tog foto och så, hade jag precis kommit till Vimmerby och hade tusen planer och var mitt allra vimsigaste. Så vimsig att jag glömde sminka mig. Trodde att jag hade gjort det, men kom efter ett tag på att så ej var fallet. Kunde väl inte bli snyggare än så, tänkte jag och tyckte att bilden blev helt okej. 
Utan smink eller ej! SKÖNT att ha ett giltigt pass och slippa stressa över det när man ska flyga och ha sig. Slipper det i fem år till i alla fall.

Instagramz

När jag har dålig tillgång till internet och kanske inte bloggar så mycket, är det lättare att uppdatera sig med Instagram. L3LL_ heter jag där och här kommer lite bilder från den senaste tiden.
 

När min bästis kom till stan.

Grill i Virum.

Där fick jag ett konstigt bett som svullnade och gjorde ont hela natten, men morgonen efter var det bara borta.

Min bästis och jag fick äntligen dela säng igen.
När vi bor ute i Bratestad sover vi i familjens stuga, som ligger precis nere vid Yxern. Där kan det vara till exempel så här fint.
Igår läste jag klart "Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann". Jag älskar den! Och längtar sjukt mycket tills filmen kommer, speciellt eftersom att bästa Alfred har en liten liten roll i den.
 
 

Kompizar forevahhhh

Jag är ute i den branta staden ikväll och har ätit middag med familjen Svensson. Eftersom att detta är det enda stället där jag har tillgång till dator med internet på, hade jag tänkt passa på att lägga upp massa bilder från midsommar och sånt. Det gick ju inte alls bra, utan jag glömde min kamera och min sladd till mobilen i Vimmerby. Så det blir inte mycket till bilder idag inte.... 
 
Men en bild hade visst lyckats hamna i arkivet utan att jag ens publicerat den. En liten bild från när vi hade picknick i söndags. Jag ääääääääälskar ju de här tjejerna (plus några fler) så fruktansvärt mycket, men vi ses ju så himla sällan, vilket suger. Men även om vi inte setts på ett helt år, så känns det alltid ändå precis som vanligt, och det känns så jävla skönt och tryggt. Och har det lyckats vara så i de är tre åren som gått sedan vi spriddes ut, tror jag att det kommer vara så i hela livet, så länge vi fortsätter att ses. ♥
 
 

Det börjar närma sigggggggggg.....

De senaste dagarna har varit väldigt jobbiga på vissa vis och väldigt underbara på andra. Jag har umgåtts väldigt mycket, vilket ju alltid är mysigt. Men jag har också styrt, stressat och oroat mig mycket, vilket aldrig är speciellt bra. Det har ju blivit så jävla mycket att tänka på och saker att packa här och där, i och med festival, Eslöv, resväska, flyga osv, och jag stressar upp mig kanske en miljard gånger för mycket inför detta. Min kropp har sagt ifrån totalt och vill bara att jag ska ligga och sova hela dagarna. Jag har lyssnat på den lite grand bara. 

Igår och idag har jag chillat väldigt mycket, bara umgåtts lite, styrt lite och lugnat ner mig massor. Och nu känns allt så himla mycket bättre! Jag har allt under kontroll, jag är hundra procent redo för festival och så jävla laddad på allt som komma skall! Paulinks och jag ska köpa öl, mat och annat bra-att-ha imorgon och på eftermiddagen skjutsar pappa oss till Norrköping, där väderprognosen ser ut så här :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

 
Känns ju piss. Men vi beräknar att komma dit när det lugnat ner sig, så vi kan sätta upp vårt tält och sedan bara hänga där. Resten av festivalveckan ser faktiskt lovande ut just nu. Inget mer regn och lagom mycket sol. 
 
Så, sista veckan av semestern kan börjaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Hinner inte meeeeeeeeeed!

Nu är jag så upptagen förstår ni, att jag hinner inte ens öppna en dator. Fler tjejkompisar har kommit hem och jag vill bara umgås hela tiden. Midsommarafton var helt underbar, men jag har inte möjlighet att lägga upp dom bilderna. Ska fortsätta hänga med kompizar, familj och släkt några dagar till. På ONSDAG åker Paulina och jag till Bråvalla, direkt efter det till Eslöv och några dagar efter det kommer gubben ner till Skåne och vi flyger HEM. Jag ska verkligen försöka uppdatera lite från mobilen, men det blir ju tyvärr inte lika kul.

Snart ska jag in till Vimmerby och träffa polers och ikväll ska jag grilla med paps bland annat. Hej så länge!



Så här mysigt hade vi det på middag i torsdags. Det blir mycket grill om dagarna.....


Rödvin på naglarna

 
Jag har investerat i nytt nagellack och nya ringar, förstår ni! Det är alltså det man kan se på bilden här ovan (plus ett hårigt lår, men det är gammalt). Färgen (på nagellacket då) är så himla fin tycker jag, och det är nog mitt nya favoritlack. Mest för att det har samma färg som min favoritdryck - rödvin..... Nu tänker jag om möjligt ännu mer på vin och blir törstig så fort jag ser mina händer.. Inte alls stört, kan jag tycka. Helt normalt allt gå runt och tänka på rödvin halva dagarna.. Det gör väl alla då och då, kan jag tro......
 

Tiden går FÖR fort när man har roligt

Innan jag åkte hem till Sverige för semester kände jag mig lite stressad över att hinna med allt, träffa alla och samtidigt ta det lugnt. Sedan intalade jag mig själv att herregud, det kommer inte bli stressigt, jag har ju en hel månad på mig! Nu sitter jag här, med en vecka kvar i Vimmerby, två veckor kvar av ledigheten och är vadå? Precis, inte alls lugn, utan STRESSAD. Men det går tydligen inte att komma ifrån i min lilla värld. Jag har i alla fall snart fått träffa alla fina vänner, fått gå på roliga fester, träffa massa släkt och familj och samtidigt tagit det lagom mycket med lugnt. Och snart får jag även fira midsommar och gå på festival. Det är ju egentligen helt perfekt. Och som vanligt är det alltid skönt att komma tillbaka till vardagen, så jag längtar också lite tills att komma HEM till Gran Canaria. 
 
Här är lite av det som hänt de senaste dagarna!
 
 

Jag fick ju som sagt äntligen äta BLODPUDDING, och det med PAULINA. Kan inte bli bättre! Eller billigare.

Igår åkte vi ut till den här mannen och grillade ännu en fantastisk middag. Som vanligt när jag är i sällskap av Alfred, Paulina och Dea, skrattar jag så att magen kniper. 
Fia Fioooo!
 
Sedan tittade vi lite på älgera, åt glass, spelade fotboll och hade det allmänt roligt. Till knotten kom och åt upp oss, då åkte vi in till stan<333333
 
Ikväll kommer INA till Vimmerby och då blir det tjejhäng på stan med kanske lite vin :))))))))))))))))
 

Vilken härlig daaaaag!



Igår var en så himla mysig dag, som började när jag vaknade upp med snorig pollennäsa till fågelkvitter ute i Brantestad. Deas farbror är ju mannen bakom Glada Grisar där och de har nyligen byggt ett slakthus också, så vi var inne och tittade runt lite under slaktprocessen. Det var faktiskt väldigt intressant och inte så vidrigt som jag trodde. Känns bra att veta vad som verkligen händer innan maten blir mat.

Sedan åkte jag in till Vimmerby och tog med mig Åse och Paulina till Västervik. Vi åt sallad på klipporna, pratade om allt mellan liv och död och shoppade en liten sväng. Megatrevligt!

Dagen slutade med att jag och Paulina hade lite bögtid, åt en 20-kronorsmiddag i form av blodpudding och bara pratade. Egentligen har jag fler bilder från den här dagen, men i såna hära jävla mobilinlägg verkar det bara funka med en bild. Och det fick bli på grisarna som fortfarande lever.


FESTEN

Det var alltså Thereses examensfest igår, i Storebro. Det blev ungefär så underbart kul som jag föreställt mig, gånger tio tusen. Fick träffa massor av folk som jag inte sett på jättelänge och lära känna lite nya coolingar.
Tandläkaren! Hon blev superglad för vår present, som var presentkort på Live It, där man kan köpa upplevelsegrejor. 
Akrobatik
Dans.
<3
Alltså jag är så GLAD att den här människan finns i mitt liv och att det inte spelar någon roll att vi inte setts på ett halvår. Det är alltid lika underbart att vara i hennes närhet. Och det är mer än två veckor tills vi måste skiljas åt <3
Trix...
Som misslyckades. Dea faceplantade och har ett svullet ansikte idag.
 
Det var alltså en väldigt lyckad fest med massa mat, massa vin, massa dans och massa skratt. Ville aldrig att det skulle ta slut. Det bästa är att jag kommer träffa nästan alla på fredag igen när vi ska fira midsommar! 
 
Idag har jag ju varit supertrött såklart och sovit mycket. Min fina Julia kom till Vimmerby i fredags, då jag sa hej till henne. Idag fick vi säga hej då. Vet inte när vi ses igen. Vidrigt. Nu ligger jag i soffan i Brantestad och tänker nog inte röra mig så mycket mer idag. Kanske till Vimmerby. Vill ha godis. 
 

Solar håriga ben



Som senare ska duschas, rakas och kläs i skinnshorts, så de kan dansa hela natten lång. Snart kommer min bästis Paulina hit och vid fyra drar vi till Storebro på fäääst! Gulle-Therese har blivit färdig tandläkare och flyttat hem från Stockholm, vilket vi ska fira. Det kommer bli så superkul och jag kommer få träffa massa roliga människor och ha kramkalas!

Högstadieångest




Igår slutade Maja nian i Kisa och vi var där hela dagen och bara myste med pappa och Åsa. Idag var det Linus tur i Vimmerby. Jag har knappt varit på Vimarskolan sedan jag slutade för 6 (!!!) år sedan och fick väldigt blandade känslor när jag var där idag. Det var ju jättekul att se Linus och alla andra glada tonåringar, men samtidigt får jag sån sjuk ångest av de där korridorerna.

Högstadiet var nog de tre värsta åren i mitt liv och jag har mest dåliga minnen från den tiden. Som nästan alla andra var jag väldigt osäker och hade ingen aning om vem jag var. Jag hamnade i en klass där jag inte alls trivdes och kände mig allmänt vilse. Det enda jag såg fram emot var att komma ut från skolan, för där hade jag fler vänner och framför allt fotbollen, som var det viktigaste i mitt liv just då.

Nu är jag ju så himla annorlunda och framför allt vet jag vem jag är. Jag har en helt egen personlighet, vilket jag faktiskt inte hade under högstadiet. Men vilken himla fantastisk tur ändå, att jag var den jag var då, gick i den klassen, var totalt vilse och bara ville bort. För annars hade jag ju inte under gymnasiet formats till den person jag är nu, och som jag faktiskt är väldigt nöjd med!

Så TACK vidriga, ångestframkallande och jobbiga, men ändå så välbehövliga högstadiet, för att du gjorde mig till den grymma människa jag är :))))))))))))) Och gjorde så att resten av livet bara kan bli bättre!

Fjorton dagar kvar..

Till den här helt ofattbara jävla festivalen. Vi åker dit på onsdagen, men om exakt två veckor börjar konserthysterin. Jag har 23 (!!!!!!!) artister och stå-uppare på min lista, men det är nog bara i drömmar man kan se så mycket på en festival. Man måste ju faktiskt hinna dricka öl, äta mat och dansa runt lite på campingen också. Kanske sova ett par timmar, eller tre.
 
ÅH JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPP NU ATT JAG SKULLE KUNNA DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! Samtidigt känns det som att detta är för bra för att vara sant, så jag vågar inte hoppas på för mycket. Räknar ibland med att Bråvalla kommer konka nästa vecka, att alla band jag ska se ställer in, eller att jag kommer få någon hemsk sjukdom dagen innan vi drar. Så det är ju inte sääääääkert att det blir så himla bra ändå. Nu har jag i alla fall inga höga förväntningar... Inte alls.......
 
Denna kanske-legendariska-festivalen får jag kanske uppleva med Paulina, Therese, Cecilia, Cecilias snubbe Rickard och andra snubbar och kanske typ 50 000 andra människor. Kanske kul!
 

Kommer inte på nån kul rubrik, men BILDER kommer här!


Tommy och Christian på fest i fredags. Fina killar.


I söndags när vi åkte hem från Virum öste regnet ner och det blev en så himla fin regnbåge som hade två ändar (men fick inte med den andra på bilden).  Men härifrån slutade regnbågen precis exakt där Deas hus ligger. Lite fränt ju?
 

Nu har jag varit i Vimmerby ett par dagar, träffat Therese och Cicci, farmor och pappa bland annat. Jag har också suttit i mammas lägenhet och sträckläst i timmar, blev rastlös efter en stund men försökte verkligen att ta det luuuuugnt och njuta. Har. Ju. Semester. Idag tog vi oss ut till Brantestad igen, Dea kom faktiskt med idéen, hör och häpna, att vi skulle GÅ. Eller ja, ta bussen till Frödinge och sen gå.


Det gjorde vi. Det är cirkus 7 kilometer och tog EXAKT en och en halv timme. När vi kom fram BADADE vi!!! Kallt men skönt. 


För Pröppen var typ så här svett. Kan också ha varit så att han hade en ryggsäck på sig, vilket gjorde det tusen gånger värre. Kanske. Eller så är jag tillsammans med Sveriges mest svettproduerande person. 
 
Nu äter jag glass och ser på Vem vet mest.

Tillbaka i civilisationen



Hola amigos!

Gårdagen började med sol och härligt väder och jag tänkte att "åååhhh jag kan sitta i solen och bara läsa hela daaaagen och kanske badaaaa, gud vad härligt!!". Men efter kanske en kvart med min bok på verandan kom det en miljard moln. Och sedan var det kört. Regn, åska, mer regn och sedan aaaaaasmycket regn och åska. Lite tråkigt, men ganska mysigt också. Förutom att familjen Svenssons modem gick sönder i ovädret (trots att de kopplat ur det), så jag kunde inte blögga, för det finns inte mycket till 3G-nät där inte..

Men nu är jag inne i storstan igen och vilar just nu mina nysprungna ben! Löpningen gick sådär, pga allergi men jag orkade en halvtimme iallafall. Nu tänkte jag chilla och njuta av ensamheten ett tag och sedan umgås med TJEJKOMPISAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Har saknat dom.




Öppdäjt

 
I skrivande stund sitter jag hos Deas föräldrar, med solen i ryggen och ser på prinsessbröllop. Snart ska vi ner till sjön och grillaaaaaaaaa. Ska försöka sammanfatta vad jag gjort och tänkt sedan sist..
 
Sedan jag kom till Vimmerby i onsdags har jag ätit massa lösgodis, druckit rödvin med mamma, träffat kusin Hanna (som snart föder ut mitt första kusinbarn!!), firat pappas 51-årsdag i Kisa, köpt ett pass, fixat frillan, hängt med mamma och bruschan och varit på fest hos Tommy Tambour. Jag njuter så sjukt mycket av att 1. vara ledig!!!, 2. vara häääääääääär! och 3. krama om människor som jag bryr mig om och har saknat så himla mycket.
 
Som ni kanske förstår har det än så länge varit ganska lite tid över, och jag har väldigt begränsad tillgång till internet. Det kommer nog vara lite så här hela semestern, men jag ska göra mitt bästa för att blogga också. Nu börjar planerna avta lite grand och det blir lite lugnare nästa vecka. Jag ska försöka att bara vara och chilla så mycket som möjligt. Imorgon ska vi sova länge, hänga här i skogen och sedan åka till Virum och fira Alfreds födelsedag.
 
Instagrambilder:
 

Som sagt...

Den här utsikten kom vi till idag, efter stånkande upp för en massa backar och klippor. 
 
Och jag fick åka på det här monstret! Lite skillnad från vår lilla 50-kubiksscooter... Men så himla kul! 
 
Resten av dagen har vi solat, läst, ätit, tränat, ätit lite till och bara myst. Imorgon åker vi till Vimmerby!!!

Alltså, detta land!!!!!

Jag får inte nog! Tycker ju att jag bor fint på Gran Canaria och har nära till fantastisk natur. Men hela jävla Norge är ju fylld av dessa vacka vyer och jag vill typ aldrig härifrån efter idag. Igår kväll åt vi ju middag och gick en liten sväng i Farsund, där mammas gubbe Roy bor och idag har vi varit runt lite överallt. Gått på tur vid en strand, solat oss (när vi väl hittade lä...) och sedan gått på tur igen. Det har varit superfint väder med sol och denna underbart friska luft som jag saknat. MEN det blåser ju väldigt kallt, fast det gör mig faktiskt inte så mycket. Jag får ju vara i Norge och med min mamma!


Farsund


Einarsneset


Dagens tur på Vonnestien
 
Nu äter vi choklad och dricker rödvin. Imorgon ska jag åka MOTORCYKEL med Roy och så ska vi gå på tur någon annanstans. Jag njuter av varenda sekund, samtidigt som jag fortfarande har massa annat att se fram emot denna semester. 
 
/ Supersupermegaglad tjej
 

Min utsikt



Ligger nu i soffan hos mamsi med denna utsikt. JA - det är havet! Dog lite när jag kom hit, det är verkligen värsta drömhuset. Blåser svinmycket och superkallt bara........ Resan gick bra, som väntat brydde sig ingen om mitt pass, tiden gick fort och mamma hittade till flygplatsen. Då var jag dödshungrig och som tur var åt vi supergod hemmagjord pizza. Imorgon ska vi gå på tur och sånt.

Nu ska jag sovaaaaaaaa. Ha det!

SEMESTER!

Nu har jag faktiskt semester. I en hel månad. Jag insåg förut att jag nog inte har haft det sedan jag var typ 13 år och inte hade börjat sommarjobba än. Ända sedan dess har jag jobbat varje sommar, förutom när jag bodde i Oslo, då hade jag lite ledigt. Känns så himla konstigt, men underbart såklart.
 
Igår var vi ju ute med våra norska polers och en kanarisk granne. Det var så himla kul och jag saknar dom allihopa redan!
 
 
Idag har jag tagit det väldigt LUGNT. Har faktiskt inte alls varit stressad (än) och känner mig klar och i ordning med allt. Klockan 04 imorgon skjutsar bubben mig till flygplatsen och klockan 06:45 ska jag (förhoppningsvis!!!!!!!!) sitta på planet. Nu har jag mobilen fullproppad med pods, böcker i väskan och så tänkte jag vara jävligt trött också, så att jag kan sova mycket. Och så vips - så är jag i Nörge! Nu ska jag få lite ro i själen och gå och lägga mig. VI HÖRS I NORDEN!!!!!!!!

RSS 2.0