THE SOUNDS!!!

Just nu sitter jag på golvet och är helt lyrisk över Bråvallas bandsläpp! Som ni kanske redan har förstått, så ska jag se sjukt mycket spelningar under dessa tre dagar, och nu är det alltså ännu ett superband på schemat. Älskade, bästa, coolaste The Sounds! Jag började lyssna på dom i sjuan kanske och ända sedan dess har de varit ett av mina favoritband, även att de inte släppt så mycket nytt de senaste åren. Jag såg de live på Metropol då för massa år sedan och på Hultsfredsfestivalen något år, och de är ju också så jävla bra live!  
 
SNART FÅR JAG SE DOM IGEN!!!!
Lite favislåtar:
 
 
 
 
 
 

Okej, så här ligger det till


På söndag får jag träffa mamma.


Om en vecka får jag träffa pappa


Den 14:e, om typ två veckor, får jag träffa mina två allra bästa bästa vänner.


Och så får jag träffa Deas gulle-familj väldigt snart.

Och alla dom här söta och knäppa tjejerna!
 
Och alla dom här förhoppningsvis + massa mer fina människor.
 
 
Behöver jag säga att jag lite granna gråter av längtan? Nej, tänkte väl det. Nu är jag ledig i två dagar och ska packa, städa, fixa, tvätta, sola, festa, dansa, sova. HEJ!

En lista

 
1. Hur gammal är du?
21 och ett halvt faktiskt.

2. Hur gammal känner du dig?
Som 21 och ett halvt, tror jag. Oftast. Som 10 när jag mår dåligt och bara vill gråta i mammas famn och som 40 när jag måste ta stora och viktiga beslut.

3. Vad har du gjort i dag?
Samma som alla andra dagar denna vecka; spelat kort på jobbet, ätit middag, sett på tv. Börjar bli stressad över att jag måste packa och fixa massa, så har tagit första steget och tvättat lite i alla fall.

4. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
ALLA! Jag älskar ju årstider och uppskattar faktiskt alla. Men sommaren kommer nog alltid att vara lite lite bättre.
 

5. Är du besatt av någonting?
Att äta. Att träna. Alkohol säger Dea, men det håller jag inte med om.... Sedan är jag nog besatt av att försäkra mig om att jag kommer hinna göra allt som jag vill innan jag dör. Har ju kanske bara 60 år kvar, så känns stressigt ibland...

6. Nämn tre saker som man kanske inte vet om dig?
Drömmer nog innerst inne om att bli känd och berömd för något, en vacker dag. Men det kanske alla gör?
Har haft eksem hela jävla livet och kommer nog alltid ha.
Har två magiska hål i mina axlar. Syns lite dåligt på denna fantastiska bild, dock.. (I bakgrunden kan man även se hur min lilla sambo har gett upp och somnat på soffan...)
 


7. Hur vill du tillbringa din pension?
RESA! Och förutom det bara vara gammal och trälig, göra allt långsamt och läsa en massa.

8. Har du någon gång brutit ett ben?
Nej. Skulle ju vara lite spännande, dock..

9. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Eslöv, Farsund, Kisa, Vimmerby och Stockholm. På samma gång.

10. Vad är du på för humör just nu?
Gott! Har sett massa Breaking Bad ikväll och det är superspännande. Men börjar bli lite trött och ser fram emot att sova... Och är undermedvetet lite stressad, men det undviker jag att tänka på :))))))

11. Vilket är ditt favoritgodis?
All choklad (fast inte med nötter, då dör jag), popcorn, häxvrål.
 

12. Vilken är din favoritaffär?
Just här och nu Pull and Bear, Bershka och Stradivarius. I Sverige mest Monki och Weekday.

13. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Både och, fast inget av det, typ. Är väldigt morgontrött, men också kvällstrött, älskar att sova, men tycker det tar för mycket tid av dygnet.

14. Har du blivit sydd någon gång?
Ja, i gommen. Hade länge haft någon slags hudflik som hängde där och på högstadiet tycket någon läkare att man skulle skära bort den. Sedan fick jag två små stygn och tvingades äta soppa i flera dagar.

15. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan?
Gick väl i femman? Spelade fotboll på varenda rast, varenda fritid och varenda lov. Var bästis med Jennie Agebjörn och bodde med hela min familj i ett blått radhus. Ganska bekymmersfritt.
 
16. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
 Jag kan bli så himla glad av de enklaste tjänsterna, så jag tycker folk gör fina saker för mig jämt. Speciellt min kille som är sitt allra snällaste, när jag behöver det som mest.



17. Är du blyg?
Nej, jag tycker nog inte det. Var länge väldigt osäker i nya sammanhang, men det blir bättre och bättre.

18. Vad heter du i andra namn?
Gunborg, efter min fina mormor som jag aldrig fick träffa.

19. Vill du gifta dig?
JA! Vara skitsnygg en hel dag, fira den fantastiska kärleken som jag förhoppningsvis alltid kommer känna, ha en skitstor fest med alla jag känner och äta massa god mat.

20. Har du, eller har haft, något smeknamn?
I samband med min fotbollskarriär kallades jag ofta Lelle (hatar det), mamma och några släktingar kallar mig Nea (hatar det), annars är det nog mest Linnea som gäller, vilket jag gillar bäst.

Väx, nagel, VÄX!

 
Här sitter jag med en vitlök på tummen. Har pressat in mina naglar i den, den senaste kvarten, i hopp om att de ska bli starkare. Annars idag har jag spelat kort hela arbetsdagen, ätit vårrullar och nudlar till middag, sett på HIMYM, skypat med bruscha osv. Tillräckligt givande dag. Ahora - Breaking Bad tills jag somnar!

Zupercyklar'n

Det är jag det!
 
Jag har alltid älskat att cykla, men nu de senaste månaderna, tyvärr glömt bort hur kul det är. Hatar spinning dock, jag måste cykla ute och komma framåt. Men ikväll tog jag mig en runda med min hoj och det var så himla skönt och det är skitbra för min rygg. Jag tänkte försöka börja göra det lite oftare, en gång i veckan eller något. Idag cyklade jag inte så långt, kanske 7 kilometer, men det fick räcka. Jag är ju en ganska ovan cyklist numera plus att det började bli lite mörkt och jag var på en väg utan lyse.
 
MEN! Jag har lite reflexer på min cykel och en ascool hjälm, som ni ser ovan. Det är inte vilken hjälm som helst...
http://picasion.com/i/1TJqx/
Den har ett lyse som kan blinka också!!!!!!!

En vecka till avgång

Om exakt sju dagar har jag landat på flygplatsen i Kristiansand, Norge och mamma kommer och hämtar mig. Sedan ska jag vara i hennes lilla hus vid havet i några dagar innan vi kör hem till Vimmerby, där jag ska krama sönder resten av min familj och massa fina vänner.
 
Lite saker som jag ska köpa i Suecia:
- MARABOU! En 200-grammare av varje smak, typ
- quinoa
- BLODPUDDING! Typ 10 kilo
- mannagryn
- lösgodis
(- och så ska väl mannen ha med sig massa vidrig kaviar..)
- pass
 
Jag har kanske inte nämnt att jag försöka ta mig till Norge med ett utgånget pass (OBS säg inte till nån!). Det gick ut i april och detta märkte jag i julas, men hade noll möjlighet att förnya det då. Det kostar 200 euro att få ett provisoriskt här och det känns så jävla ovärt. Har googlat ett himla massa och kommit fram till att det är så jävla liten risk att de bryr sig om mitt pass överhuvudtaget, så jag ska vara lite badass (mest snål kanske) och ta den risken! Inte alls nervöst :))))))))))))))))))))))
 
Och innan jag lämnar Grankan borde jag ha köpt en massa presenter till fölk. Bruschan har fyllt år, mamma och pappa fyller i juni och så har jag två bästisar som också fyller år i sommar. Plus en bebis som fyller 1 och ett kusinbarn som ska födas! Hittade lite saker på marknaden igår, men har fortfarande lite kvar, som jag får stressa ihop. Till nästa år får jag nog byta familj eller hitta nya bästisar, för det börjar bli lite jobbigt att alla ska ha presenter samtidigt.
 
Om en vecka ses vi, älskade moder! Jag har ju fått turen att få en så sjukt bra mamma, som även är min bästa vän, och det är jag oändligt tacksam för. Saknar och älskar dig så himla mycket, men det vet du ju.

Så här kul var det!


Min stilige man


Vår lilla vagn, som drogs av en liten traktor runt hela San Fernando. Efter paraden var det bara fest.


Världens bästa hyresvärd Ruben, och hans Vanessa.


Los suecos!
 
Ja, det var alltså så himla himla kul! Vi betalade 20 euro per person och sedan var det all inclusive hela dagen. Det fanns mat att äta HELA tiden, den ena härligheten efter den andra. Precis vår typ av fest. Eftersom att det började redan vid klockan sex, blev vi ganska trötta och åkte hem vid tvåtiden. Det sista som hände var att de slängde upp ett helt grislår på grillen, som vi gluffsade i oss lite av innan vi sa adios. Så. Bra. Kväll.
 
Idag har jag varit lite lagom trött, men mest frustrerad över att det är molnigt... Vill sola ju... Nu ska jag väl ligga i soffan och se på tv och äta saker resten av dagen :))))))))))))))))

Och nu ska vi på Romeria! På riktigt!


Igår kvällens

Vi åkte till San Agustin efter jöbbe. Spelade kort, drack lite (med betoning på LITE) öl, åt kebab och hade det allmänt trevligt. Sällskapet:

 
Utsikten:
 
Summa summarum: JAG SKA BO VID HAVET EN VACKER DAG.

Att vinna över tröttheten

Vi försökte se på film sen igår, men jag bara somnade (var en sjukt dålig film också). Vid åttatiden fick jag nog och för att jag inte skulle sova hela kvällen, bestämde jag att vi skulle göra ännu en utflykt. Och vi hade ju ändå en hyrbil med bensin att köra upp. Så vi styrde kosan mot Puerto Mogan, tittade på solnedgången, strosade runt hand i hand i hamnen, tog en öl och sedan åkte vi hem igen. Megamys!


Och idag sålde den här killen sitt första medlemskap!!!!! *SUPERDUPERMEGASTOLT TJEJ* (På sin tredje tur dock, så jag var ju lite lite bättre, med deal på andra....................)
 
Idag har jag också varit trött, så efter middagen drog jag igång lite städning här, för att inte somna och nu tänkte jag dra ut och springa! Har ju tränat så himla lite de senaste veckorna pga sjukdom och lathet. Men nu har jag kommit fram till att förkylningen faktiskt är helt över och jag måste röra på mig för att inte bli supertrött och få ont i ryggen, vilket jag lider av nu.......

Fataga

Idag gjorde vi en liten utflykt, som sagt. Jag var så trött på att åka moppe och har ont i ryggen och nacken, så vi hyrde en bil istället. Vi åkte rakt upp mot bergen bara, tills vi kom till Fataga, som är en liten by typ mitt på ön. Så himla mysigt, men väldigt litet, så efter kanske en halvtimme var vi klara med den stan. Då åkte vi vidare bland bergen (dog fin-utsiktsdöden hela tiden) utan mål och hamnade till slut i Vecindario, där vi handlade innan vi vände hem. Jag har hade mensvärk och mådde illa hela tiden, så vi åt inte vår lilla matsäck förrän vi var hemma, kul picknick!

Nu mår jag bättre, har bara ont i magen och ryggen och är dödstrött (älskar att vara kvinna idag :))))))))))))))) Vet inte vad jag ska göra resten av dagen, just nu vill jag bara sova...

Så här såg det ut i Fataga i alla fall!

 
 

Tisdagsvin och annat

 
Idag förtärde vi denna lilla middag. Jag skapade den genom att lägga fisk i ugnen med ströbröd, persilja och sånt på, koka bulgur och steka paprika, majs och rödlök. Sedan åt vi. Asgott.
 
Förutom det har jag och min karl spelat lite tennis, sett massa How I met your mother (snart sista avsnittet på 8:e säsongen!!!!) och druckit lite vin. PÅ EN TISDAG, tänker ni då?!??!! Ja, på en TISDAG. För imorgon ska vi vara lediga, sova lite längre och sedan åka på utflykt till random plats, äta god matsäck och bara mysa ner oss med någon fin utsikt. Så, JA det är okej att dricka rödvin och titta på HIMYM halva natten.
 
PS. Om två veckor är jag i min mammas famn i hennes hem i Norge och vi är nästan på väg till Vimmerby. Längtar som ett litet svin (dvs ASmycket) :)))))))))))))))))))))))))))))))))
 
PS 2. Vi vann ju inte Eurovision förresten (ganska väntat kanske), trots våra röster. Danmark tycker jag dock var värdiga en seger, bra låt! Och Sverige vann ju hockey-VM, vilken ju kan kännas lite mer coolt än Eurovision. Hur som helst. Grattis Danmark och grattis Sverige, var det jag ville säga, också!

Mår så här



Men försöker se ut så här

 
Orkar inte skriva mer än så idag. Men har haft deal. Tjänat pengar. Kul. Är nu trött. Slut i huvudet. Vem är jag? Soffa. Godnatt.

Heja heja!



Nu har vi röstat på Sverige! Finns flera jag skulle vilja rösta på egentligen, men jag är lite för snål för det. Ska njuta av lite rödvin ett tag till, men sen hem och sova för imorgon ska vi tjäna pengar.

Inför Jurovitchååån!

Här är sitter jag och min ständiga vapendragare och sjunger högt och falskt till de bästa bidragen. Vi har haft väääääldigt ont i huvudet idag, men vi hade också väääääldigt kul igår! Idag har vi bara legat i soffan och sett på HIMYM och småsovit lite grand, och jag har varken klätt på mig eller borstat tänderna.
 
Men snart tänkte jag fräscha upp mig med en liten dusch, ta ett glas rosé och börja ladda inför Eurovision, som vi ska se på på cafét Rokoko. Jag ska heja på Sverige, Island, Danmark, Spanien (bara för att hon är från GC), Frankrike. Vilka hejar ni på?!

Grattis Norge!

 
Jag har friskförklarat mig själv. Har fått lite öl i magen och snart en massa underbar lasagne, som vi ska äta med fina jobbarkompisar. De kommer hem till oss snart och efter middagen ska vi ut och dricka lite mer öl. Två av amigosen är norrmän, så vi måste ju fira deras nationaldag och ha extra mycket fest. Ska bli kjempegøy! Tänk att för två år sedan bodde jag i Oslo och firade 17 maj med hela jävla Norge. Saknar det landet och den staden lite faktiskt.
 
Men nu bor jag på Grankan och det är minst lika bra :))))))))))))))))))))) Älskar ön, älskar mitt jobb, älskar min vardag, älskar min sambo. Älskar mitt liv. Trevlig helg, kömpisar!
 
 
 
 

Dagen innan fredag

Idag fick Deagubben ha sin allra första helt egna presentation på jobbet! Det har ju varit så sjukt lite folk de senaste veckorna, så han har bara fått sitta och vänta, men idag var det hans tur. Dock var det inte tillräckligt med svenska turister ändå, så jag fick ingen tur alls... Men jag hade väldigt trevligt ändå, spelade kort och roade mig på olika sätt. Har skrattat sjukt mycket idag, både på jobbet och hemma. Inget ovanligt i och för sig, men idag har jag haft extremt megakul!
 
Sedan var det dags för ärtsoppe-torsdag och efter typ tre timmars matlagning och plågsam väntan, åt vi den underbara soppan och tittade på andra semifinalen av Eurovision.
 
Greklands bidrag är ju lite roligt tycker jag - alcohol is free, alcohol is freeeeeeeeeeee....
 
 
Och Islands är så himla himla fint och superbra! Tycker det isländska språket är så fint!
 
 
 
Nu tänkte jag gå och lägga mig och vila mitt lilla huvud, som har smärtat de senaste timmarna. Kan det vara så att jag har skrattat för mycket idag? Liksom spänt musklerna i ansiktet så mycket att jag fått någon slags träningsvärk i huvudet... Kanske. Ska försöka ha lite tråkigt en stund och sedan slappna av och sova gott snart i alla fall. Imorgon är det ju faktiskt FREDAG. Buenas noches, amigos!

Jag blir så ARG!

Av det här.
 
Och det här.
 
Men det här blir jag glad av!
 
Och det här är en sjukt bra sak, som alla borde läsa och tänka på!
 
Så, det var dagens länkar. Idag har jag annars jobbat (jobbat i tre timmar, spelat kort i fyra), sett på Breaking Bad, storhandlat, sprayat insektsgift och sett på när myror dör (sadisten i mig kommer fram..) och nu ska jag äta torkad frukt och se på ännu mer Breaking Bad.

Eurovision och feber

Idag var det mannens tur att må skit. Han åkte hem från jobbet efter lunch och när jag kom hem vid femtiden, låg han här i soffan och gnydde. Han vad supervarm och hade säkert feber, men av någon anledning verkar ju allt vara tusen gånger värre när det gäller en man. Dea trodde på riktigt att han skulle dö och innan han gick upp och la sig i sängen mumlade han "jag älskar dig... om något skulle hända mig, så vill jag ha det sagt". Alltså? Det är feber? Man är sjuk och mår dåligt och sedan blir man frisk igen? Jag har väl också varit sjuk, men inte haft någon himla dödsångest för det..
 
Efter lite tabletter, glass och sömn, mår min kära som tur är bättre och nu försöker vi se på semifinalen av Eurovision. Vi hittar inte kanalen på spansk tv och tvingas därför se genom svtplay, vilket går sådäääär. Så himla hackigt att man får psykbryt en gång i kvarten. Får se hur länge vi står ut..
 
 
Jag har egentligen ingen vettig bild att visa idag, men bara för att fylla ut lite, så tar jag den allra första bilden som togs i den här datorn. Jag köpte datorn i Kalmar år 2010, när vi firade vår ettårsdag några dagar innan nyår. Så på ett superfint hotellrum packade jag upp den och tog några bilder, och den här var allra först. Mysigt minne..

Moln

 
Så här såg det ut på himlen förut innan solen gick ner. Jag kan bli så fascinerad av moln och himlen, dels för att det är så enormt och oändligt (älskar rymden i allmänhet) och så kan det se så himla (i dubbel bemärkelse, höhö) vackert ut.
 
Jag vill inte tjata mer om min förkylning här, så därför ska jag bara säga att nu mår Dea också dåligt och vi har ätit glass ikväll, för att lindra vissa smärtor. Tjing!

Podz

Det här med podcast är ju himla populärt nu för tiden (gu, nu lät jag som 80+) och jag hittar bara fler och fler bra saker att lyssna på. Det är ju så himla najs att ligga och steka i solen, gå en promenad, chilla i sängen eller fördriva dötid på jobbet, med en göttig podcast i öronen.
 
Än så länge har tre stycken pods fallit mina små öron i smaken:
 
Det som egentligen fick mig att börja lyssna på podcast var att bästa HanaPee började podda. Det har tyvärr varit lite fram och tillbaka med den på sistone, men när det väl kommer ett avsnitt, är det värt att lyssna på!
 
Värvetpodden består av intervjuer med alla möjliga mediapersoner, som görs av Kristoffer Triumf. Beror såklart på vem som är gäst, men i allmänhet sjukt bra pod!
 
Mina nyfunna idoler! Hannah och Amanda gör ju allt som man kan göra inom media, men podden och bloggarna har jag blivit lite besatt av. Över en helg gick det från att jag inte läst eller hört ett ord av dem, till att jag vet nästan allt om deras liv.... Älskar än så länge allt dessa kvinnor gör och säger.
 

Ser på Alla ska bada, förresten

Typ världens roligaste film. Av Galenskaparna och After Shave. Typ världens roligaste människor.
 
 
 
 

Back to business

När jag vaknade imorse mådde jag faktiskt bättre för en gång skull, så nu börjar jag känna mig mänsklig igen. Lite hosta och lite snor kvar bara. Imorgon ska jag tillbaka till jobbet och försöka tjäna lite pengar igen!
 
Vi har haft en väldigt luuuuuuuuugn dag idag, inte gjort något vettigt och knappt rört oss utanför Playmars grindar (bara till Spar, 500 meter bort). Nu är vi rena och lena efter ett myspysbad och har gosat ner oss i soffan för film tills vi somnar. Härligt slut på en förhållandevis härlig helg :)))))))))))))))))
 

Varför haaaaaaar Sverige ingen kultuuuuuuuur??

Igår kväll var vi alltså i El Tablero, som är en stad lite ovanför Maspalomas, där det nästan bara bor kanarier. Varje år är det tydligen någon fest, Romeria, som går runt i flera olika städer och på alla öar, tror jag. Det var i alla fall så himla kul att se och så långt ifrån den svenska kulturen att jag var i chock den första timmen. Det var så härligt! Samtidigt är det lite synd att man ska behöva vara så långt hemifrån för att få uppleva något liknande. Ibland känns det som att Sverige inte har någon kultur alls, vi har absolut inget ens i närheten av den här typen av traditioner...
 
Vi kom ju dit ganska sent och hade tyvärr inte möjlighet att vara med på allt, eftersom att vi var lite sent ute och eftersom att jag var sjuk. Man är ett gäng som har en liten vagn påkopplad på en liten traktor eller något, där några styr med mat och dricka och allt. På eftermiddagen åker alla vagnar i någon slags parad och sedan är det fest resten av kvällen. Om några veckor ska det vara i en annan stad som heter San Fernando, och då ska vi förhoppningsvis vara med till 100% - ska bli så jävla kul!
 
Jag hade tyvärr bara min telefon med dåligt batteri igår, men två små bilder blev det i alla fall.
 

Sjuk tjej försöker vara snygg i nya byxor och fläckigt linne

 
Så. Nu är den söndersnytna näsan översminkad och finkläderna på. Snart ska vi dra till El Tablero på någon slags kanarisk stadsfest och jag ska vara nykter på fest för första gången på säkert alldeles för länge. Får se hur långt tid det tar tills snoret rinner och jag hostar upp lungorna....... 

Pridefestival

 
Sedan förra helgen har det varit Gay Pride Festivaaaaal här i Maspalomas, så ön har varit superduperfullproppad (mer än vanligt) med massa söta bögar, transor, flator och allt däremellan. Det finns ett shoppingcenter här som heter Yumbo och det är lite av gaymetropolen på Gran Canaria och där (+ resten av Playa Ingles) har det varit massa fester hela veckan. Idag var det slutparad och det ville vi såklart se. Men det var så stört mycket folk och vi stod ganska dumt till, så vi såg inte så värst mycket. Varmt var det också, så vi gav upp efter en stund. Några bilder blev bra ändå, även att jag knappt såg vad jag fotade.
 
Min kropp vägrar fortfarande att må bra och jag blir så jävla ledsen på det! Mitt huvud vill så mycket mer än kroppen. Somnade supertidigt igår, sov bra och länge idag och när jag vaknade mådde jag sämre. Hur är det möjligt? Förhoppningsvis orkar jag ta mig ut ikväll ändå, och ha lite roligt utan alkohol och trots sjukdom. HEJA LINNEA OCH HENNES FÖRBANNADE FÖRKYLNING!

Idag har jag lagat maten!

Och det kan bli gott då också faktiskt. Lite körv, ost och pimientos till förrätt och sedan supergottmarinerat kött och quinoasallad. Såg ut lite så här. Nu ligger det i magarna våra. 


Femton myggbett

Det är ungefär vad jag har på min kropp just nu. Och det kliar. Jag trodde att jag skulle slippa mygg på det här stället faktiskt, har inte sett eller känt en enda sedan vi flyttade hit. Men NU har de hittat mitt blod minsann! Mysigt ju. Apropå mys! De senaste dagarna har vi haft fyra KACKERLACKOR i vårt hem, varav en upptäcktes inomhus när dörren hade varit stängd i flera timmar....... Vi har inte haft några kackerlackor alls fram tills nu, vilket jag är sjukt tacksam för, eftersom att det nog faktiskt är det äckligaste djuret i hela världen. Kan jag tänka mig, med mina enorma erfarenheter av världen och djur. 

Idag har jag varit hemma med vård av mig själv. Fortfarande hjärnan full med snor och ibland kan jag inte andas alls genom näsan. Svettas hela tiden och blir anfådd av att gå upp för trappan... Trots detta har jag orkat gå till banken och casha ut lite pengar, dricka en smoothie på Rokoko, städa och tvätta. Bra gjort eller VAD!? Si. 

Nu är jag superslut och ska befinna mig i soffan tills jag måste börja laga mat. Och eftersom att det är fredag, ska jag äta CHOKLAD! 


 

Här har ni en jättekul sak som jag hittade

 

Veckans soppa: gulasch

 
Idag har vi ätit gulaschsoppa med lite bröd och ugnsrostade vitlökar dränkta i salt. SÅ HIMLA GOOOOOOTT! Speciellt vitlöken, och det var speciellt härligt för min förkylda kropp. Som vanligt när vi äter sånt här supergott har mannen stått för det mesta av arbetet och jag har legat i soffan och bloggat med kurrande mage :))))))))))))))

Breaking Bad

 
Ny favoritserie! Har bara hört talas om det den senaste tiden, men nu, fem år senare, har vi börjat se första säsongen. Var väl fast efter cirka ett halv avsnitt! Svinbra och lagom spännande hela tiden.
 
För övrigt gav vi upp Game of Thrones. Vi såg några avsnitt och gav det en chans, men varken jag eller Dea tyckte att det var speciellt bra. Det kanske blir bättre med tiden, men det orkar jag faktiskt inte vänta på.
Nu är det alltså Breaking Bad som gäller - SE VETTJA!

Det blev en promenad


Snor och sommar

Min lilla (ehe..) huvudvärk gick över lagom tills jag skulle sova igår kväll, vilket ju var skönt! Anledningen till värken, har visat sig ganska tydligt idag, genom de kilona snor som har färdats ut ur min näsa :))))) KUL JU! Jag väljer dock inte att se mig själv som "förkyld" eller "sjuk", utan "bara lite snorig". Det känns lite bättre då och jag kanske till och med tar mig en kort springtur eller en lång promenad ikväll.

Jag vill också passa på att påpeka att jag är glad för er nordbors skull, nu när vår och försommar verkar ha kommit till er där uppe! Seriöst, jag blir lite avundsjuk när jag ser alla soliga och glada uppdateringar på Facebook, Instagram och bloggar. VARFÖR?! tänker ni kanske då, eftersom att jag bor på jordens mest solsäkra ställe. SÅ HÄR ligger det till; jag gillar årstider. Jag gillar vinter, höst, vår och sommar. Jag gillar allra mest övergångarna mellan årstider, när man verkligen UPPSKATTAR att "åh vad mysigt med höst", "vad härligt med snö och vinter och jul" och "ÅÅÅÅÅHHHHH vad jävla underbart med sommar/vår!". När det blir skillnad i vädret, alltså.
 
Jag kommer alltid att tycka väldigt mycket om och uppskatta årstider och skulle aldrig kunna bo i detta klimat resten av livet. Under mina åtta månader på Grankan, är de enda väderförändringarna jag kunnat uppskatta cirka en dag med regn (myspys), två dagar med storm (spännande), en helg med calima (CP-VARMT) och ja, allt däremellan, som då varit klarblå himmel och mellan 20-30 plusgrader. FÖRSTÅR ni? Bra.

Glad tjej som njuter av den ständiga sommaren..
 
 

Så här vill jag göra med mitt huvud idag

 
Sedan klockan 9 imorse har jag haft ONT i huvudet, sedan har det bara fortsatt HELA dagen. Jag har gjort allt jag bör; druckit vatten (extra, extra mycket), ätit mat, tagit värktabletter och nu efter jobbet sov jag en stund. INGEN SKILLNAD. Och jag förstår inte vad det är för fel? Nu har jag precis vaknat och ska äta middag snart, och sedan har jag fan lust att gå och lägga mig igen.. Orkar inte med mitt huvud idag och förstår verkligen inte varför det envisas med att göra ont?! Har varit spyfärdig av smärta vissa stunder.. 
 
Nog om det! Ville bara gnälla lite.. Det enda positiva idag är att jag fick en deal! Jag vet inte riktigt hur jag lyckades, i detta tillstånd, men de sa ja till slut och jag har tjänat bra med pengar! Nu ska jag försöka äta mat och hålla gubben sällskap och se på tv resten av kvällen. 

I brist på annat...

...visar jag lite bilder från Instagram. Har spelat tennis ikväll och nu måste jag se på Game of Thrones!
 
God mat, god cheesecake, kille med många kuddar, jävligt snygg kille.

Vad jag köpte igår

Jeans från Zara och bikini från Blanco :))))))))))))))))))))))

Vad har jag GJORT!?

 
picasion.com

Mina naglar har betett sig väldigt konstigt den senaste tiden, delat sig, varit väldigt tunna och svaga.. Igår fick jag lite nog och tvättade bort allt nagellack och klippte av dem, i hopp om att de kanske växer ut lite bättre. Precis när jag klippt färdigt, blev jag helt förvirrad och kände mig typ naken, rädd och exposed..... Jag har inte haft så här korta naglar på över ett år och jag känner mig helt handikappad och ful. Mycket stört. Hoppas bara att det är värt denna förtvivlan och att naglarna kommer ut en aning starkare och mindre delbara. Jag har hört att vitlök ska vara bra också, så det ska jag börja behandla dem med. När de växt ut... OM de växer ut..............
 
 
Jaha.. Nu har jag skrivit ett inlägg om mina naglar också.. Vart är världen på väg?
 

Lördagsmyskänslan på tiptop

 
Vår fantastiska middag denna lördagskväll. Kalkonfilé har blivit en nyfunnen vän i vårt kök och Pröpps steker den i någon slags cocacola-sås och så hade vi massa ugnsbakade grönsaker och liiiiite rödvin. Superdupermegamumma!
 
Igår åt vi middag på jobbet med ett par från Falun som jag sålde till i torsdags. Vi blev typ bästa polers och det var supermysigt. Saknar dom lite redan... Sedan brummade vi hem på moppen, drack lite mer öl och gick ut en "sväng", som vi hade tänkt, men denna sväng blir såklart aldrig en sväng. Idag har vi varit lite lagom trötta och bara chillat runt här hemma, åkt och shoppat lite och nu är det mysbyxa på och film resten av kvällen. Ost och kex, ska vi äta också! Och dricka liiiiite vin....
 
 

FREDAG

 
http://www.picasion.com/
Vad jag vill att helgen ska bestå av: sola, shoppa, sova, dricka öl.
Måste eventuellt städa och tvätta också, men förtränger det just nu.
 
¡ADIOS!

Vem kommer sälja bäst?

Igår åt vi middag med Waxhammers, gosade med barnen, snackade strunt och kramades hej då. Vi kommer träffa de hemma i Sverige i sommar, men det känns ändå sjukt konstigt att de har flyttat härifrån nu.. Och tråkigt såklart.. Men that's life, som man säger.
 
Idag tog vi moppen till Arguineguin och jobbet och Pröppen påbörjade sin träning mot att bli en toppsäljare, precis som hans fantastiska flickvän som tjänade 500 euro idag :))))))))) Ska bli spännande att se hur det går och vad som händer med förhållandet. Allt kanske blir en tävling på blodigt allvar, där vi gör allt för att sälja mest, och till slut måste den ena döda den andra. Eller så kanske vi hjälps åt så mycket som möjligt, tjänar asbra med pengar som vi sparar tillsammans och lever lyckliga i alla våra dagar.. Vem vet?
 
Apropå tävling på blodigt allvar. Nu ska vi spela tennis!
 
Så här konstig var himlen igår när jag väntade på bussen. Ett fett jävla berg av moln åt ena hållet, åt det andra var det klarblått. Määääärkligt!

Deklaration, mat och jobb

Min kära hemmafru till pojkvän har skapat denna underbara sak ikväll, med HEMMAGJORD vaniljsås! Jag var och träffade Ebba en sväng också, men då var jag så mätt att jag bara orkade dricka apelsinjuice. Passade ju perfa med äppelpaj när jag kom hem då :))))))))) Deklarerat har jag gjort, samtidigt. Det tar ju bara tre sekunder, men nu är det gjort och i juni passar det ju underbart med 10 683 kr in på kontot!

Anledningen till att jag var så mätt förut var DET HÄR, som vi åt till middag. Också skapat av Dea. Behöver jag säga att det var himmelskt gott? NEJ. Det syns väl?!
 
Och anledningen till att min kille är hemmafru och har varit de senaste veckorna är att han faktiskt inte har haft något jobb. Bossen Timmy med familj ska tyvärr flytta hem till Sverige i veckan och Dea har alltså haft en väldigt välförtjänt "semester" och tagit hand om hemmet i ett par veckor. Det har ju varit skönt på sitt sätt, men på torsdag ska han med till mitt jobb och testa på att vara säljare på Voyager! KUL tycker vi och hoppas att det går bra, så vi kan bli asrika :)))))))))))))))))))))

RSS 2.0