Nu är allt som det ska igen

 
Min man är tillbaka. Jag har någon att laga mat med, äta mat med, skratta med, prata med, se på tv med, kramas med, handla med och dela allt annat vardagligt som är så mycket tråkigare när man själv. Jag känner mig redan piggare och verkar inte bli sjuk heller? Imorgon är det Halloween och också dagen då Maria får egen lägenhet, vilket vi såklart ska fira! Och jag ska ge mig fan på att tjäna lite pengar den här veckan också! ¡VAMOS!
 

Dagen D(ea)

 
Så här såg det ut när jag åkte hem från jobbet idag. Fint, tyckte jag. Något annat som är fint är att jag får pussa på Dea om några timmar (också DÅ kommer jag sluta tjata om att jag saknar honom och så, måste få tjata in i det sista...). Mindre fin är den här jävla tröttheten. Somnade i soffan igår klockan nio(!), försökte hålla mig vaken lite till men gav upp klockan tio. Kul. Känns lite som att jag håller på att bli sjuk, så ska försöka undvika det genom att bara ta det så jävla lugnt jag kan. Tråkigt, men värt. Heja heja!
 
 
 

Strandhängsdag

 
 
Har varit på stranden med Maria och Erik idag, lika kul som vanligt! Nu ska jag se på New Girl resten av kvällen, ännu en bra serie som jag glömt bort. Får passa på att se på sånt där i ett dygn till, för imorgon kväll KOMMER MIN KILLE HEM! 
 

Sista lördagen som ensamstående

 
Min lunch idag bestod av en fantastisk macka av mörkt bröd med ost, stekt ägg och en underbar tomat. Alltså, jag vet inte hur många som faktiskt har smakat en kanarisk tomat, men ni som har det fattar vad jag menar. Jag började ju tycka om tomater när jag var i Brasilien för där var de så jävlans goda, men på Grankan är de nog ÄNNU godare. UNDERbart.
 
Idag var jag supereffektiv mina första vakna timmar och städade, fixade med tvätt och ordnade till vårt buskage. Sedan tyckte jag att jag var värd lite chill, så la mig i solen och lyssnade på pods. NU är det molnigt och jag vet inte vad jag ska göra. Kanske dra och köpa vin........................ 
 

Och nu är jag så där trött att jag bara skrattar åt allt...

 

Just nu

 
Har precis vaknat upp efter en ofrivillig powernap i soffan och trycker i mig cirka en liter vaniljglass. Fast utan egentlig power. Är fortfarande supertrött, vilket jag har varit hela dagen, men min vidriga huvudvärk är i alla fall borta :)))))))))))))))))))) I hopp om att glass OCH CHOKLAD ska hjälpa, så har jag inte gett upp än, utan tänker att jag klarar några timmar till med Modern Family, Big Bang och kanske en film. Trevlig helg vettja!
 

Sooopa a la tomataaaa


Kom hem från jobbet idag utan något middagsmaterial i kylen och allt annat i frysen. SOPPA! Tänkte jag då och slängde ihop lite allt möjligt som resulterade i en tomatsoppa. Använde bland annat den största vitlöksklyftan jag någonsin sett! Och då har jag sett en hel del alltså.. När jag skalade den upptäckte jag dock att det var två små klyftor som hade invaderat en superstor klyftas skal och liksom bosatt sig på dennes rygg. Taskigt, tänkte jag och pressade ner alla tre klyftorna i min soppa.


Hade också i gul lök, olivolja, tomater, krossade tomater, massa basilika och lite andra kryddor.

DET BLEV JÄTTEGOTT! Bästa tomatsoppan jag ätit i alla fall.
 

Maten i min mage

 
Fisk och vetesaker med lite tomat och champinjoner och massa persilja. Nu ska jag ut och springa, hej!

Botar lite smärtor ba..

 
I form av ljus, bad, choklad och Modern Family. Har haft ont i ryggen hela dagen, och nu också magen. Trots allt detta mys har jag fortfarande ont och har nu istället tagit en värktablett. Inte lika kul, men hjälper förhoppningsvis.
 

En vecka

Måndag. En ganska lång och tyvärr sysslolös dag på jobbet. Har ändå haft det ganska trevligt och Maria och jag har gjort en lista på saker om vi ska göra innan jag flyttar härifrån. Efter "jobbet" tog vi ett glas vin och skrattade lite innan jag åkte hem, åt mat och blev superslut. I det tillståndet är jag nu och bättre blir det inte. Ska duscha min kropp och sedan försöka hålla mig vaken några timmar till med hjälp av Modern Family.
 
Om exakt en vecka är min kära kille vääääääldigt nära mig och vårt hem. Längtar ihjäl mig. Men under de här veckorna har jag i alla fall märkt att jag har många andra fina människor runt omkring mig, och framför allt fint kvinnofolk, som ju faktiskt är väldigt viktigt att ha!

 
 
 

En lizta

Vilken dag är det idag?
Söndag 20 oktober.

Om du var en emoji vilken skulle du vara då?
Alltså är jag dum i huvudet som inte vet vad en emoji är? Googlade i alla fall och tydligen är det någon slags smiley. Och jag förstår inte hur jag skulle kunna få in en sån här, men jag skulle väl vara typ en glad?

Vad ska du göra ikväll?
Vet inte exakt. Men antagligen ligga i soffan, äta chips, se på tv. Kanske ta ett bad!

Säg ett bra uttryck:
"Ka faan lissom?!" säger min fina och väldigt trondheimska vän Maria ofta. Gillar det.  

Vad blir du glad av få höra att du är?
Klok, som min kära mamma nog är bäst på att säga till mig. Och rolig, som folk kanske inte säger så ofta, men uppenbarligen tycker om dom skrattar när jag skämtar.

Visa en bild du inte minns ha tagits:

 

Vem saknar du?
Åh. Saknar ju majoriteten av alla människor jag känner hela tiden. Men just nu saknar ju allra mest den personen som gör mig lite bättre, killen som jag älskat i snart fyra år. Nästan bara en vecka tills Pröppen kommer hem!

En bild på något som är asbra att ha:


Yatzy, tända ljus och rödvin

Vad är du bra på?
Springa, äta, tänka

Vad vill du ha?
Nya converse!

Vad tycker du är roligt?

Det här:



Vad är du dålig på?
Att steka pannkakor. Och när det går dåligt och dom blir trasiga, blir jag förbannad och det går ännu sämre. Tycker om att äta pannkakor, dock.

Hur ser du ut när du är nyvaken?

 

 

Vem är du kär i just nu?

 Charlie Hunnham. Förutom min kille Dea, då.

Vad var det första du snodde?
Tror faktiskt aldrig att jag har snott nåt? Vad jag kan komma ihåg i alla fall.. 

Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?
Köpa nya convese.

Vad bävar du inför?
Nästa stora jävla steg i livet. Att flytta från Gran Canaria, styra med boende, jobb, plugg, inte veta hur det blir osv. Jobbigt, men också lite spännande.

Vad händer i helgen?
Nu är ju helgen snart slut va. Men det som har hänt är att jag har festat och haft kul, chillat och sett på film och idag ska jag till stranden med Erik och Maria.

Vad var det senaste du skrev i Word?
En översättning från engelska till svenska, på lite material till jobbet. 

Vad ska du göra på höstlovet?
Nu känner jag mig sjukt gammal. Har ju inte riktigt höstlov längre va.. Men det är väl nångång i november och tror kanske att det är den veckan som pappa och Åsa kommer hit! Så ska mysa sönder med dom!

Vad läser du nu?
Åh ångest! Läste ut tredje "Femtio nyanser"-boken för ett par veckor sedan och har sedan dess inte HAFT TID att ta en ny bok och börja läsa. Skandal. Kanske borde göra det ikväll...

 

100% chill



Igår var så himla kul! Maria och jag gick ut och dansade loss och sov sedan jävligt gott lagom länge. Idag har vi legat i soffan och sett på Modern Family i x antal timmar. Tills Erik kom och vi åt fondue! Nu har vi precis sett en störd film, Maniac och ska fortsätta med en förhoppningsvis kul film. Äter massa fett också.

Fffffffin lördag alltså.

Nästan värt att åka till Sverige i jul bara för detta

 


Kommer vara en svinigt bra film, tror jag! Boken är ju superkul, Måns Herngren har regisserat och framför allt för att min kompis Alfred är med i den lite grand *superstolt tjej som är tillsammans med Alfreds bästis*
 

NU KÖR JAG!

 
Detta finns nu i min mage. Igår kväll hade jag tacos och chokladtårta i min mage och minnen av en mysig kväll med Marlene, Sofie och Emelie i min hjärna. Efter en kväll i Vecindario hade jag även två linnen i en påse, men pga av dåligt minne är de kvar hos Malle.. Så ikväll får jag återigen öppna garderoben, få panikångest och hata varenda sak som finns där i. På något vis kommer jag ändå lyckas klä mig, bli nöjd och ha kul med normänn. 
 
DET ALLRA BÄSTA I MITT LIV NU! Efter ett långt jävla uppehåll och mycket förvirring har jag nu hittat tillbaka och fick första dealen för säsongen igår! Andra kom idag. Är. Så. Glad. Nu är jag helt säker på att det kommer bli en svinbra vinter, med stenhårt jobb och därmed mycket pengar. Längtar faktiskt redan till måndag.................
 
Men först ska jag som sagt ha lite kul utanför jobbet. Dricka öl, dansa, sola, bada, sova, chilla, mysa, pysa osv osv.. 
 

Mer från arkivet

 
Gud vad jag saknar att fota konserter. Har verkligen inte gjort det sedan gymnasiet, men det var ju lite lättare då, när vi gjorde allting genom skolan. 
 
Saknar att gå på konsert också förresten! Får ju abstinens efter ett tag.............
 

Aldrig nöjd

 
Kollade igenom massa gamla bilder igår och hittade lite fina höstbilder. Jag gillar ju hösten! Och ändå hoppar jag frivilligt över den två år i rad. Märkligt. Nu sitter jag här och saknar höstmys, men nästa år vid den här tiden sitter jag säkert hemma i Sverige och är mörkerdeprimerad och klagar över den jävla kalla, tråkiga och regniga hösten.. Typiskt människor att göra så.
 

Materiell, dyr skit som jag ska kasta pengar på när jag är rik

 

Korv, grönsaker och vete

 
Det blir inte så mycket spännande mat nu för tiden. Dels för att det suger att laga mat själv och äta själv, men också för att Dea ofta står för den mest spännande maten här hemma. Men jag tycker faktiskt att jag har varit ganska duktig än så länge och bara ätit nudlar en gång ju! Helst vill jag ju bara att det ska gå så fort som möjligt och det lyckades jag megabra med idag. Stekte svingod korv och grönsaker och kokade typ vetekorn? Gott och snabbt. Och nyttigt? 
 

Ännu en festlig helg börjar lida mot sitt slut..

 
Alltså vilken helg. Var ute i fredags och det var... KUL! Igår var det mindre kul, men vi gjorde det bästa av det, låg i soffan och såg på film hela dagen och tröstade varandra. Idag har jag ätit pizza, hamburgare och druckit cola typ. Ser på Modern Family nu - alltså jag glömmer alltid hur jävla kul det är! Dumt. Ska sova sönder min säng sen, i nytvättade lakan. Jöbb imörrn. Ciao!
 

Och så var det torsdag..

Trevlig men ganska meningslös dag på jobbet. Åt nudlar och ett knäckebröd till middag. Får mer och mer träningsvärk för varje steg jag tar. Saknar min kille och är allmänt trött och... typ likgiltig? Känner liksom inget speciellt. Förutom saknad då. 

Men imorgon ska jag vara glad, pepp och festlig! Ska dricka öl med norrmän och dansa hela natten lång.

 
 
 

Alltså, jag sprang en mil igår!

 
Nästan i alla fall. 9.49 kilometer. En timme. Det är en evighet sedan jag sprang så långt och jag vet egentligen inte riktigt varför. Jag orkar det och det är så jävla gött. Så här glad var jag i alla fall efteråt, nyduschad och med äggmackor och Big Bang på gång. Idag är jag lite seg i benen.....
 

Har ju glömt att visa min nya jacka!!!!!!

 
Den är världssnygg, skön, tunn, blå och helt perfekt. Och den var billig. Vill ha det kallt NU NU NU NU NU NU!
 
Ikväll umgås jag bara med mig själv, och det är ju SÅ skönt ibland. Har ätit kyckling till middag, catchat up med internet och nu ska jag ut och springa. Sedan ner i soffan och chillerichillchill.
 

Kanske världens finaste tisdagkväll


Hängde alltså med dom här två trondheimarna på stranden



Maria och Erik hade en liten diskussion.. Tror Maria vann.. 



Vi satt där tills det blev alldeles för kallt och bara pratade. Om universum, jorden, livet, döden, dåtid, nutid, framtid, känslor, relationer och typ allt annat. Det var en så himla fin och rolig kväll och jag kunde inte sluta le när jag sedan brummade hem på min moppe.
 

Snabbis

 
Passar på att hänga med Maria. Såg skräck igår. Sov sen ensam. Kul. Hade första presentationen idag på jobbet. Gick sådär. Förvirrad. Stressad. Ska träffa Maria. Igen. Och Erik. Hinner inte ens skriva fullständiga meningar. Ska till stranden. Tar med kameran. Hörs. 
 

När solen gått ner

 
Tog med mig kameran på min lilla (typ upp för backen..) promenad. Älskar att fota i mörker, man hittar oftast ljuspunker man inte tänker på när solen lyser. 
 
Nu ska jag se på film och njuta av de sista lediga timmarna. 
 

Vill ha måndag typ NU

Det blev lite drinks igår till slut och det var supertrevligt! Precis lagom mängd och vid klockan 4 somnade jag dödstrött (ej full) ensam i min säng. Är fortfarande dödstrött, så har därför inte gjort så mycket vettigt idag, hängt med mig själv bara. Tänkte gå en sväng och sedan fortsätta kvällen i soffan. 
 
Imorgon ska jag jobba. Träffa folk. Försöka sälja lite resor. Tjäna pengar. Är så glad.



Gårdagens uppvärmda middag och Big Bang Theory

Tre av mina megamyggbett som jag helt plötsligt fick igår
 

Och så var det bara jag...

 
Så här blev cheesecaken. Svingod som vanligt och resterna väntar på mig.. Nu är jag helt plötsligt ensam hemma! Känns konstigt, tråkigt och skönt på samma gång. Får se hur länge det dröjer innan jag ligger i fosterställning på golvet och gråter.............
 
Nu vet jag inte alls vad jag ska göra! Antingen lyckas jag få tag på Marlene?!?!?!??!?!?!???!!?!??!?!? och dricker massa vin, eller så ligger jag i soffan och ser på film resten av kvällen. Återkommer med resultat.
 

Den sista måltiden...


Behind the scene Cheesecake


Behind the scene Fajita (och fler post-it-lappar med spanska ord, nu fastsatta med KLET)



Den sista måltiden tillsammans på typ tre veckor måste ju vara liiiiite speciell. Fast faktum är att det nästan inte berör mig att vi ska vara ifrån varandra. Jag bodde i Oslo i ett år och då sågs vi MAX en helg i månaden, och efter att vi kommit ur det året starkare än någonsin, så känns inga distanser speciellt jobbiga längre. Och det är jag sjukt tacksam för. Men såklart har vi ju vant oss vid att bo tillsammans och ses jämt och då blir det ju i alla fall lite jobbigt att skiljas åt. MEN SKIT I DET NU. Fajitas var ett tag sedan vi åt, och cheesecake kan jag inte ens komma ihåg senast vi gjorde! Den är fortfarande i frysen, men ska snart mosas ner i våra magar. 
 
 
Sedan började Dea fota och då blev det inte lika fint längre.....................................................
 
 

Nu är allt bra

De sista lediga dagarna är här,  för på måndag börjar jag jobba stenhårt sex dagar i veckan. Det ska bli så fruktansvärt kul, men jag måste passa på att njuta av ledigheten nu. Och av min kille. Imorgon måste han åka till Sverige för business business business i några veckor, osäkert exakt när han kommer tillbaka hit. Jag ska alltså vara ensam här och njuta till en miljard procent av ensamheten, hänga med alla mina (två) tjejpolers, se på tjejfilmer och äta sallad varannan dag. Ska bli najs. Men kommer sakna bubben såklart. 
 
Nu ska jag baka en cheesecake och lyssna på den här fantastiska låten!
 
 

Den var faktiskt KUL

 


Och bara lite b ibland. Och om vanligt är Kjell Bergqvist och Björn Starrin bäst. 

Cha cha bloggen!

 
En liten egopic från bussen i fredags som jag tyckte blev finiz ^^ Liksom så himla fint när solen lyser sådär juee. 
 
 
 
 
 
 
 
Skoja! Eller......? Idag har jag varit på jobbet igen och rätt ut cirka en miljard frågetecken och fått lite träning på nya produkten. Det har inte ändrats så jättemycket, med det som är ändrat, är till det BÄTTRE. Känns skönt. Sedan lagade bubben lasagne<3 och nu ska vi se på film. Har blivit så himla intresserade av film på sistone, ser flera i veckan, nya och gamla. Såg två stycken bara igår, "World War Z" och "Now you see me", båda SVINBRA. Nu har Dea hittat någon ny svensk film, vilket alltid är lika intressant, för det finns inte så mycket superbra svensk film (vad jag vet?!). Blir lätt väldigt b, om man jämför med feta Hollywoodproduktioner. Ja ja, vi får seeeeeeeee. 
 

En ny favorit

 
Jag har börjat älska tonfisk extra mycket på senaste tiden. Speciellt tonfiskspasta. Så himla enkelt och snabbt och gott. Och persilja är min nya favoritkrydda! Det kan man fan ha till ALLT! Har det på mina mackor ibland, i sallad och på typ all annan mat. ALLT. 
 

Nu har det vänt!

Idag följde jag med gubben upp till Las Palmas för att hämta ut hans dator. ÄNTLIGEN är den lagad och allt gick på garantin <3333333333333333333 Nu ska ingenting mer gå sönder. Okej, universum? Bra, då säger vi så.

Älskar ju den här fina staden, men orkade inte bära runt på kameran, så två mobilbilder fick duga. En på en liten del av hamnen och en på Dea när han röker sin nya elcigarett. 




 
Nu ser vi de sista avsnitten av Breaking Bad och det är så spännande. Såklart. Såg klart Dexter häromdagen också och känner mig helt tom efter det. Sjukt slut på världens bästa serie.

 

RSS 2.0