Två gifs

Your image is loading...

Your image is loading...

100% semester

 
Igår jobbade Dea sin sista dag OCH vi sålde moppen, så vi var tvungna att fira med lite cava. Och jordgubbar. Vi drar ju nästa torsdag och har lite (men de största grejerna fixade) att packa och ordna, men annars ska vi bara vaaaaaaaa. Äta, dricka, sola, bada, dansa, sova och hänga med folk vi gillar. 
 
Sedan blir det ett himla fläng och släng för mig när vi kommer till Sverige, men det har jag ju valt själv. Först ska jag bara hänga i Vimmerby, bo hos mamma och träffa familj och vänner och sånt. Men sedan vill jag ju egentligen inte vara där i sommar, så efter ett par veckor åker jag ner till Eslöv! Där ska jag jobba i hemtjänsten och bo i Julias killes föräldrars garage, typ. Dom har byggt en liten lägenhet där som jag får hyra :)))))))))))))))))))))))))) Och sen 19 augusti börjar jag skolan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Om det var någon som undrade?! Men nu - SEMESTER!
 

Sangria-söndag



Igår var vi såklart megatrötta, men framåt eftermiddagen lyckades vi ändå ta oss i väg med Ruben och Vanessa till Tauro. Det ligger en liten bar där vid vattnet som har livemusik varje söndag och ingen av oss hade varit där innan, så det var supermysigt och massa folk.



Vi drack sangria och pratade med Ruben på engelska och försökte förstå lite av vad de andra pratade om på spanska.



Koncentrerad tjej.



Ytterligare två fina personer som vi lärt känna här och som jag kommer sakna såklart. Dom är så himla härliga! Och som ni kanske ser ska dom ha barn! Tvillingar i augusti! 



Här är vi! Trötta, bakfulla och hungriga. Men glada.

 
Sedan åkte vi hem, vräkte i oss mat, tittade på Saw 4 och somnade i soffan. 

Resten av den härliga dagen



Mer bad och skvätt och skratt.



Och puss.



OCH MOJITO!



Här låg jag och njöt av livet. Har haft det sämre.



En annan som njöt.



Bella, Dea, Oskar och en frikadell.



Sedan blev det mörkt.



Och desto roligare att fota. Här är Oskar och hans.. demon?



Jennie ringer taxi :(



Min snygga kille!



Framåt natten började ölen ta slut, och vi räknade då ut att det gått åt ungefär 125 öl. På 12 timmar. Tur att vi hade mojitos och whisky också.....



<3



Sedan tog Michael på sig pyjamas.....



Och Dea såg ut så här............. Så vi åkte hem. 
 

Kanske årets härligaste dag



Igår var vi på fest dårå, hos Michael och Anneli som bor i ett superfint hus i Tauro. Tyvärr blev det ingen fotboll sen, för Ruben och Vanessa var sjuka, men då kunde vi ju stanna desto längre, vilket inte var helt fel. Tog nästan 300 bilder, så visar lite i taget, för det tar ju sån tid med redigering och så. Men här får ni se en del av den fantastiska dagen!



Jennie var där och såg söt ut, som vanligt.



Bella också!



Pysselhörna.



Dom gjorde massa fina armband av små gummisnoddar, som tydligen är megapopulärt.



Ja, ni ser ju hur fint dom har det.



Maaaaaaat åt vi också, såklart. Detta är dock den enda bilden jag har på mat, för det var så himla gott att allt bara åts jättefort.



Oskar och jag! Kommer sakna den här fina killen mega.



Grillmästarn.



En del av gänget! Det var Maikels pappa, i mitten där, som lagade den underbara maten. 



Sen skulle det badas såklart!



Och blåsas såpbubblor!



Helt okej utsikt också.



Badboys.



Fin dag med fina människor. Kände typ hela dagen att jag bara ville att tiden skulle stanna så vi kunde vara där för alltid.
 

Här har jag det bra alltså..



Kex, hummus och rosé. Vad mer behöver en 22-årig kvinna på semestern en fredagseftermiddag? Typ inget. Och jag har bara bikinitrosor och t-shirt på mig, alltså typ det skönaste som finns. Skulle gärna gå ut så här ikväll, med min halvblöta poolfrisyr och intorkad svett i alla vrår. Men tror det skulle bli lite konstig stämning då, så jag drar nog på mig nåt fräsigare. Jag har det så himla bra här med Annika Norlins ljuva stämma i bakgrunden att jag totalt glömde bort mig och kokade potatis i typ en timme. Men det blir nog en god POTATISSALLAD ändå. Som vi ska äta med FLÄSKFILÉ. Mmmmm. Imorgon ska vi hänga med amigos i ett hus med pool, och på kvällen ska vi på FOTBOLL i Las Palmas. Dom möter BARCELONA. 
 
I say no more.
 

Ärtsoppa på g!

 
Så om typ två timmar får jag äta den................. Mmmmmmmm..... Nej nu är det kanske bara en timme kvar. Gött!
 
Idag har jag för övrigt BARA legat i solstolen och läst och sovit. Sprang lite imorse också. Älskar. Semester. På. Grankan. <3333333333333333
 

Min dag



Här har jag hängt idag och varje minut tänkt typ "åååhhhhhh vad jag kommer SAKNA det här!!!!!!!!".



Till sällskap hade jag Jennie, som jag också kommer SAKNA! Fin tjej alltså.



Jennie och Linneas camp. Här låg vi, ganska hårt, men ändå väldigt skönt och pratade, snacksade, somnade osv. 



Vi försökte bada också, men det gick sådär. Helst ville vi hoppa i här, men då hade vi inte kommit upp och det hade ju varit lite dumt. Superfin dag i alla fall! Nu ska jag smörja in mig med after sun och ta med snubben på promenad till affären. 
 

Bowling



Efter middagen och ett Modern Family-avsnitt igår ville jag HITTA PÅ nåt. Vill det mest varje dag nu sista tiden, men man orkar inte alltid. Igår orkade vi. Och det blev bowling, som ni kanske kan se.



Snubben vid disken tyckte väl inte att Andreas var ett tillräckligt fint namn, så han skrev Andrew istället. Kanske var det därför det inte gick så bra för stackarn, för jag vann ALLA tre matcher, hoho.



Bowling spelar man på Holiday World, där dom också har en massa andra saker, karuseller och sånt. Och roliga speglar tydligen.



Kvällens outfit.



Sedan gick vi hem och drack rödvin och spelade kort. Fin kväll. 
 

Wegetarisk wok

 
Detta gjorde jag till middag idag. Vi försöker ta vara på all mat som vi har nu och köper inte så mycket nytt, så de flesta middagarna blir ihopsläng av det som finns. Det tycker jag bara är kul och idag blev det vegetarisk wok med grönsaker, nudlar, mynta och chili och sånt. Jäääääääääättegott!
 

Fel väder

 
Lite bilder från i fredags, när jag var på stranden med Jennie och sedan ute på middag. 
 
Idag regnar det. Och det är ju lite skönt ibland faktiskt. Men jag känner så här. Igår låg vi bakfulla i soffan HELA dagen och typ ville att det skulle regna. Idag är jag ledig och rastlös och Dea jobbar. VARFÖR kunde det inte ha regnat igår istället? Det hade varit mycket mysigare att se på film då, och det hade varit mysigare att sola idag om det hade varit soligt. Det får faktiskt gå över tills imorgon. Så länge får jag väl se på tv, läsa, lyssna på pod och sånt. Ska väl springa sen också. 
 
Om 17 dagar flyttar vi. Sjukt.
 

GRILLA!


Efter festligheterna i fredags, var vi lite trötta igår såklart, men vi vill så gärna göra saker hela tiden nu. Så vi piggnade till, handlade kött och sangria och tog bussen till Anfi, där Linda och Harald bor. Stånkade upp för en himla brant backe.. 


Men fin utsikt alltså.


Linda hade varit megaambitiös och gjort häften med påsksnapsvisor!


Påsksnacks och cava.


Gulle-Linda!


Harald


Dea fick smaka superfin konjak och tyckte det var jättegott.


Och så kom Ina också!


Dom bor så himla fint alltså, världens mysigaste lilla hus.


Nalle fick smaka lite sangria också, men bara lite.


Jag vill också bo så här!


Efter några timmar började vi grilla.


Vi gör ju nästan aldrig det här nere, så det var ju sååååååå gott.


Så fina människor!


Det blev jättegott, som ni kanske ser, och superdupermegamycket.



Vi drack och åt och sjöng och åkte hem när vi började bli trötta. Helt underbar kväll med ännu några härliga personer som jag kommer sakna. 
 

Glad mojitopåsk!

 
 
Igår gjorde vi mojitos när Dea kom hem från jobbet. Det. Är. Så. Gott. Ända sedan jag drack min första mojito, på Hard Rock Café i Barlcelona med mamma, har jag varit fast. Tröttnar aldrig. När vi slukat dom drog vi på italiensk restaurang, också såååååå gott. Sedan gick vi vidare, drack lite mer drinkar och träffade lite mer folk. Idag ska vi på grillfest! GLAD PÅSK!
 

Min långfredag

 
Innan klockan slog 11:30 hade jag:
- diskat
- tvättat
- städat
- sprungit (trots megaträningsvärk efter gymmet igår)
 
Nu har jag väl gjort mig förtjänt av att ligga på solstolen resten av dagen, bara läsa och sova, äta lite choklad och kanske ta ett glas rosé alldeles för tidigt?????? Eh, JA!
 

Jeans



Jag har ju shoppat! Det var ju ett par veckor sen nu, men jag har lite glömt att visa. Bland annat köpte jag VÄRLDENS BÄSTA JEANS. På H&M. Alltså seriöst, de skönaste jeansen jag någonsin haft på mig. Skulle kunna sova i dom. Och så är dom ju skitsnygga också. Jeansskjortan köpte jag på Pull & Bear tror jag, och den är också megaskön. 
 

Ännu en fin dag

Idag har vi hängt i el Pajar!
 

Det var blåsigt och molnigt... 


Men vi hade öl och fint sällskap, så det var kul ändå såklart.


Kärlek under sarongen.


Här är hela gänget! Vi satt och pratade om mat och blev sååååå sugna på små friterade bläckfiskar. Tur att det finns massa bra fiskrestauranger överallt då. Vi gick till en alltså. Och åt bläckfisk.


Michael (min FÖRE DETTA!) chef och Anneli.


Oskar, Jenna, Bella.


Maikel åt kött.................................................????
 

Åh vad jag kommer sakna dom häraaaaaaa!

Marlenes bilder från i lördags. 
 
Eller ja, inte Pröppen då, för honom ska jag ju förhoppnigsvis träffa ganska ofta. Men Marlene och Sofie! Tycker om dom så mycket. Men vi har några veckor till på oss att hänga och sen ska vi komma på all inclusive-semester till deras HUS en gång om året för alltid. <33333333333333

Vilken härlig dag, lalallalllalallalallaalalllaaaaaaaaaaaaaaaaa




Idag har det varit en sån där dag när det känns som att man är med i typ en Prips Blå-reklam eller nåt. Allt är bara så himla fint och soligt och härligt och perfekt. Dea har ju schema nästan ända tills vi åker, men massa semesterdagar att ta ut, så vi är lediga mycket tillsammans. Idag till exempel.
 
Klockan var ställd på 8 och då gick vi en långpromenad medans det blev varmare och varmare. Svettiga, pigga och hungriga åkte vi och handlade. Tvättade lite också, annars hade vi INGA måsten, vilket bara det är som i en film ju. Efter färska frallor till frukost la vi oss vid poolen och blev mer svettiga. Läste, spelade kort, och drack lite öl tills vi blev hungriga igen. Vi tog en engångsgrill, korv, paprikor, öl och annat man behöver för att ha picknick vid havet. Och ja, ni ser ju själva hur härligt det var. BRA DAG.
 
Som inte ens är slut än. Har chillat lite i soffan nu, men Dea är ledig imorgon också så vi tänker nog dricka lite mer öl och dra och bowla. ÄLSKA LIVET.
 

Wanna make money while I sleep!

 
Här ligger jag (okej, sitter upp nu, mycket lättare att skriva då...) och tar igen mig efter frukosten och myser till ljudet av tvättmaskinen och högljudda spanska barn. Vill typ sova igen. Men vet att jag kommer få megaångest om jag sover längre, så lika bra att dra på musik och typ städa. Sedan ska jag tvätta ännu mer, gå och handla och åka till Arguineguin. Ikväll ska vi på födelsedagskalas, tjoho!
 

Mera fest


Vi festade alltså igår, igen. Börjar nog nästan bli för gammal för två dagar i rad, men det gick rätt bra ändå. Var totalt osugen på öl dock, så höll mig till mojitos... 


Gran Canaria hade tydligen celebert besök från Vimmerby i veckan, som vi fick ta del av igår! Oscar, bland annat. 


Och så träffade vi Sofie... 


Och Marlene! Superkul kväll det också, som slutade lagom sent och gjorde oss lagom trötta idag. Vi sov typ halva dagen och har sedan sett film, solat och badat. BRA HELG! 
 

Semester!

 
Det blev inte riktigt som vi tänkt oss igår. Cheferna på jobbet bestämde sig för att stänga linjen där uppe nu över sommaren. Det har ju varit ganska dåligt hela vintern pga allt som hände i somras och nu är ju säsongen ändå typ slut. Så det betyder att jag helt plötsligt gjorde min sista presentation (någonsin?!) och att jag fick extra lång semester! Skulle bara ha jobbat nästa vecka också, så det blev ju inte stor skillnad för mig, lite jobbigare för andra såklart. Men allt löser sig! 
 
Vi bestämde oss då för att vara kvar i Arguineguin, köpte hamburgare och drack öl och dansade halva natten. Det blev en helt underbar personalfest av allt, och det var så himla kul. Och lite sorgligt, för det är många som åker nu, som jag kanske aldrig kommer träffa igen. Hatar sånt. Men idag är jag glad (och bakfull) och börjar ladda för nästa festlighet. Dea är och handlar mynta.................
 

Fredagsmusik

 
 
 





Ikväll vill jag lyssna på dom här låtarna. Äta middag på restaurang och dricka vin. Gå ut och dansa och ta en mojito.

Vi ses snart!

 
Idag flyttade min älskade Maria tillbaka till Norge. Har träffat henne så mycket som möjligt den här veckan, därför har det varit lite tyst här. Detta är så jävla sorgligt, ville aldrig åka hem igår kväll. Bara sitta där och prata för alltid. Grät och tyckte att livet var skit när jag körde hem. 
 
Egentligen skulle ju allt vara så mycket enklare om man inte ville göra nåt med sitt liv. Bara bo på samma ställe hela tiden, med sina bästisar då, och inte göra nåt speciellt, inte ha några drömmar eller mål. Bara vara. För alltid. Då skulle man slippa alla jobbiga beslut, ta stora steg, säga faväl, splittras, ses en gång om året, sakna och längta. Och så skulle man ha sina vänner och familj nära. 
 
Men nu är det inte så. Maria ska bli journalist och jag polis. På olika ställen. Men vi ska resa och ha kul ändå, och SES! OFTA! 
 

Middag i El Tablero


Förra veckan, onsdagen tror jag?, så skulle vi äta middag i El Tablero med Ruben och Vanessa. Kanarierna var sena, såklart, och vi stod utanför och väntade en stund. Dea var lite sjuk och hade legat i soffan hela dagen, därav liggfrisyr.


Jag såg ut så här, typ. Snygg ju.

Vi tog ett glas vin i väntan också, till solnedgången. Sedan hade vi så trevligt att jag glömde att jag hade en kamera. Men vi åt tapas, såg på fotboll och drack lite mer vin. Myspys!
 
 

Från stranden igår

 
Igår var jag ju på stranden med min kära Maria. Det var helt perfekt väder och vi bara låg där och njöt. Sov och läste om vartannat. Fffffint. ÅH, hur jag ska klara mig sista månaden utan henne?! Vill inte. Bästa bästa Maria <3
 

I torsdags


Ett väldigt fint gäng åt en middag tillsammans. Första och sista gången. Supermysigt och kul, men också lite sorgligt. 


Det var den här snygga tjejens sista dag på jobbet och då ville hon äta kinamat och dricka öl med oss. Såklart. Så det gjorde vi.


Maria och Jennie.


Min kille var allvarlig, tydligen.


Också snygg tjej!


Todos!


Oskar och Maria diskuterar något och Erik njuter av solen. Nu är han på väg till flygplatsen, och jag vet inte när jag träffar honom igen. Sjukt.


Söta killar.


Efter massa massa mat, åkte jag, Dea, Maria och Jonas till Puerto Rico där vi drack mer öl och dansade hela natten lång. 


Det var kul. Som ni kanske ser.

 
Jättekul alltså.
 
Igår var jag superslut, såklart, men Maria och jag lyckades ändå ta oss till Las Palmas och SHOPPA! Som vi längtat efter det. Ska visa resultat en annan gång. På kvällen åt vi lasange och såg på Star Wars hos oss. Idag har vi varit på stranden och nu ska jag ligga i soffan resten av kvällen. Hörz!
 

Ett steg närmare

 
Jag ska ju bli polis. I väntan på att söka igen (i höst) och komma in (nångång) på polishögskolan, tänkte jag gå en polisförberedande utbildning. Det gör man till exempel på en folkhögskola i Trosa, i ett år. Det har jag alltså sökt. Och häromdagen skickade pappa bilder på brev som hade kommit hem, där det stod att jag är antagen! Jag tänkte nog att det inte borde vara så svårt att komma in, men man vet ju aldrig, och jag trodde inte att det skulle komma så fort. Men det känns ju megaskönt såklart! Hösten bokad. Aaahhhhh!
 

Till deppiga dagar

 
 
 
 
 
 
 
Sist men inte minst.. 
 
 
 
 

Här sitter jag och stretchar

 
Och klockan är 07:54! Hahahahahahha.
 

Gammal mat och trötthet

 
Några random gamla matbilder. Såg att det var länge sedan jag bloggat om mat, vet egentligen inte riktigt varför? Lagar ju mat varje dag, men har väl antagligen varit svinhungrig eller inte tyckt att det varit speciellt spännande att visa för omvärlden.
 
Ja ja. Idag är jag trött. Höll på att somna i soffan klockan nio. Men har lyckats hålla mig vaken, fast jag ger nog upp snart och somnar till ett HIMYM. Så är jag pigg klockan sju imorgon! Ha ha.. 
 

RSS 2.0