Filmtipz



The Conjuring är nog fan en av de bästa skräckfilmerna jag har sett. Väldigt typisk historia om en familj som flyttar in i ett hus som är hemsökt, men sååååå mycket bättre gjord än alla andra. Spännande hela tiden, men blev aldrig överdrivet.
 


12 years a slave handlar om den sjuka slavtiden i USA och om Solomon som blir ifråntagen sin frihet i 12 år. Based on a true story och bara så himla hemsk och bra.



Gravity. Rymden. Älskar rymden. Sandra Bullock. Älskar Sandra Bullock. Behöver inte säga så mycket mer.. En sån där film som får mig att bli helt störd och förstå att jag är så fruktansvärt liten och obetydlig i förhållande till resten av universum. 

 
Prisoners var väldigt obehaglig, men sjukt bra och spännande exakt hela tiden. Den är typ två och en halv timme lång, vilket ofta kan bli segt, men tänkte inte ens över tiden när jag såg den. Och jag älskar Jake Gyllenhaal, alltså megabra film.
 
 
The escape plan innehåller Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger. Dom ska bryta sig ut från ett fängelse som är omöjligt att bryta sig ut ifrån. Kan inte bli annat än bra.
 
Nästa på listan är Oldboy, som verkar svinbra. Men det gör ju nästan alla filmer i trailern. Fler bra tips?!??!?!??
 

TITTA HÄÄÄÄÄÄR!

 
Ja. Det är sant. Linnea Ericsson har hål i öronen. Igen. Hade det nån gång i min barndom, men det blev infekterat eller nåt så sket i det. Men IDAG var visst dagen då jag försökte igen. Har funderat på det en stund och tänkte att jag kanske blir lite lite snyggare med örhängen? Just nu är det små hjärtan med röd pärla i (det enda som fanns såklart) så känner mig kanske inte jättesnygg och mest som 10 år. Men om en vecka kanske jag är snyggare, om jag hittar några fina hängen?! Tänker mig typ en liten enkel ring i silver... 
 
I övrigt har jag verkligen haft en megabra dag, helt utan speciellt mycket sällskap, och det älskar jag kanske lite för mycket ibland.. Har legat och solat, läst och lyssnat på pod de första timmarna, innan jag svettade vidare (har varit megavarmt!) till hålgörare och även frisör. Därav det platta, men ooohh så lena och fräscha håret. Känner mig som en helt ny människa. Lite svettig fortfarande bara. Så därför ska jag duscha nu. När bubben kommer hem ska vi vardagslyxa till det och äta middag på restaurang! 

Lite fler bilder från igår

 
Ikväll har jag ätit fisk, handlat, bokat klipptid, spelat tennis och ätit kesomacka. Imorgon är jag LEDIG! Så himla fantastiskt det ska bli. Hörs under den fantastiska dagen!
 

Hårfärgningsfest

 
Ikväll har vi varit hos Maria och Steffen, där Maria färgade håret på Dea och Jennie, några drack öl och några tittade bara på. Mysigt, hur som helst. Nu är vi hemma i soffan igen. Också mysigt.
 

Paaaaaaaaaaj

 
Är ju så jävla gott. Varför äter jag inte det oftare då, kan man undra sig? Vet ej. Jag tror att jag tror att det är jobbigt och tar tid. Men så är det ju inte? Degen tar tre minuter och sedan slängde jag bara ihop tonfisk, cream fraise, lite färskost med tomatsmak och kryddor. Ost på och så in ugnen i typ 20 minuter. Megafort ju. Och såååååååååå gott. 
 
Förutom denna fantastiska middag har jag också hunnit springa och se på Girls. Nu väntar jag på gubben så att vi kan se på Sherlock!

Godaste hamburgaren någonsin

 
Åt jag förut. På riktigt. Och Pröppens mos. Har varit fruktansvärt trött och seg idag. Och känslig tydligen. Vi såg på School of Rock förut och jag började gråta? Har inte ens mens. Nu har vi sett första avsnittet av Sherlock och det är ju FANTASTISKT! Snart kommer Maria och då ska vi se mer film. Pusshej!
 

Vi behöver ju nästan inga andra

 
Igår hade vi lite fest, jag och min kille. Det var bara vi. Först åt vi kina-hämt-mat och drack vin, sen gick vi till Rokoko och drack ett par drinkar. När vi kom hem igen drack vi ännu mer vin. Och Dea hade lite konsert. Det var en fest som innehöll det mesta och idag har jag ont i huvudet. Nu ska jag försöka sätta igång den här dagen och hitta på nåt kul! Kanske umgås med andra människor, också.
 

Tid

 
När jag tog den här bilden hade vi bott på Gran Canaria i cirka en timme. Om lite mer än TVÅ månader flyttar vi härifrån. Tiden är störd. Tänk vad lite jag visste när jag satt där i taxin, på väg från flygplatsen. Och tänk vad mycket jag vet nu! Kommer ju bli vidrigt att flytta härifrån på massa sätt, men också underbart att gå vidare och göra nåt nytt. Blir både rädd och glad när jag tänker på det, så därför försöker jag att inte tänka för mycket. Bara på NUET // #yologirl_91
 

Köttfärssåz!

 
Blev det till midda idaaa! Med massa chilipeppar i. Älskar när det är lagom starkt, så där så att det börjar rinna lite i näsan, men så att man ändå känner smaken av det andra i maten. Mmmmmmmmmums. 
 
Dagarna har varit ganska lika och ganska lugna den här veckan, därav inte så megaspännande bloggmaterial. Jobbat, kommit hem, ätit middag, gått till Vista Flor och myst med familjen Svensson. Idag hann jag springa också! Ciao!
 

Garbo's unforgettable

 
Lite bilder från igår. Det var god mat, gott vin, fint sällskap och massa bra musik. Michael Jackson, Queens, Elton John, George Michael, Stevie Wonder och Lady Gaga... SVINbra verkligen och SÅ värt pengarna. 
 

En sån där perfekt ledig dag

 
Här har vi gänget + Dea! De bor inte hos oss, såklart, men på hotellet precis bredvid. Perfekt ju! Idag har vi strosat runt i Playa del Ingles, ätit lite lunch och hängt lite hos oss. Det har varit molnigt och nu öser regnet ner. Tråkigt för turisterna, men jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt...
 
Just nu har vi lite siesta, jag dricker rödvin och förbereder ett bad. I badkaret. Om några timmar ska vi svida om till middagen på Garbo's. Ska bli skitkul faktiskt, och jag ska ta med mig kameran! Trevlig lördag, mis amigos!
 

Myspyset

 
Ungefär så här mysig alla hjärtans dag-middag hade vi igår + mat då. Musslor och räkor <3 Vi spelade lite yatzy och drack lite vin tills Svenssons var framme och vi hälsade på dom. Ikväll ska vi på middags-show-grej! KUL!
 

Fredaaaaaaaaag!



Slutade inte så tidigt idag ändå, men jag hann i alla fall handla, städa, tvätta, diska och sånt tråkigt. Innan jag drog från jobbet sa min chef att jag borde unna mig något i helgen. Så jag sprang in i en liten affär, där det inte fanns någon mat, och köpte en liten kjol, som ni kan få se någon dag. I väntan på gubben och myspysmiddag dricker jag nu liiiiiite vin och ser på Girls. 
 

Att springa

 
Är verkligen bland det bästa jag vet. Hade en skitbra dag på jobbet idag också, åkte hem och bytte om, sprang kanske 5 km och log i princip hela tiden. Var ganska seg i kroppen, men ändå var det fantastiskt. Att sedan sitta hemma och stretcha efteråt, är ju minst lika skönt.
 
Nu ska vi äta fisk och potatis. Imorgon ska jag jobba lite grand, men mest hämta en fin LÖN. På kvällen kommer familjen Svensson till Grankan, tjoho!
 

En fin onsdag

Idag var det en bra dag på jobbet. Jag tjänade pengar. Drack sedan smoothie och pratade med Marlene i några timmar. Fint. Sen gick jag hem och åt mackor till middag och nu ser jag på curling. 


 
Alltså, den här bilden blev så himla kul! Lamporna där inne ser ut som att dom sitter på Marlene och hennes ögon ser ut att stråla ut nån slags laser. Men hon är snygg ändå, ju!
 
För övrigt var detta den enda bilden jag kunde ta innan min telefon doooooooog. Den har blivit sjuk och det blir bara värre. Kan använda den i HÖGST två minuter, sedan är batteriet "slut" och den funkar inte utan att laddaren är i. Kuuuuuuuuuuul. 
 

Lite serier

 
 
Är faktiskt wätt kul tycker jag? Kanske mest för att jag älskar Björn Gustavsson och Nour el Rafai så himla mycket. 
 
Apropå serier, så såg vi färdigt Sons idag (blev visst för trötta igår) och det slutade ju helt sjukt, som vanligt. Det börjar gå lite för långt nu, tyvärr, så jag hoppas att nästa säsong blir den sista. 
 
 
Och så har ju Girls dagit igång igen! <333333333333333333 

Risotto och fruktsallad


Efter en ganska jobbig dag på jobbet kom jag hem till detta. Pröppen var ledig idag och hade lagat risotto. Och städat. Jag blev glad. Sedan har vi sett på Sons of Anarchy och jag har varit på gymmet och tränat. 

Ett par timmar och några muskler senare åt jag fruktsallad och en äggmacka. Nu ska vi ses sista Sons och sedan sova gottttttttttttttttt. 
 

Sova och äta

 
Det är ungefär vad jag har sysslat med idag. Vi var ute igår och drack öl till klockan 05, så var lite tröttis idag kan man säga. Sedan jag gick upp från sängen har jag i princip bara ätit och sovit mer, i solstolen. Nu på kvällen hyrde vi bil och åkte på restaurang. Nu ska vi se på film och tidiiiiiiiiigt imorgon bitti köra Alfred till flygplatsen. Det har gått megafort den här veckan också och nu har det helt plötsligt gått tre veckor. Stört. Och idag fick jag äntligen skypa med Julia och henne SON!!!! Längtar ihjäl mig tills jag träffar dom, om en månad <33333333333333
 

Trevlig hälj, svälj!

 

Affepaffe2342

Your image is loading...

Har precis sökt jobb!

Japp. Sömmarjöbb. I Skaune. Eslöv. Hoppasssssssss.


 

Förresten...

 
Min kusin och bästa vän, denna fantastiska skönhet, blev mamma för en vecka sedan! HELT SJUKT! Och underbart. Snart är det bara en månad tills jag är i Eslöv och får träffa Julia och ELIAS! Älskar honom redan. Fast jag aldrig träffat honom. Det är nog för att jag älskar hans mamma så oändligt mycket. 
 

Två bilder


En på den Flygande Jakoben som vi åt igår. GOTT!

Och en på två bästisar i vår soffa. FINT!
 

Laddar inför nästa besök

Alldeles för tidigt imorse kramade jag min bror farväl. Det har varit en helt underbar vecka och det känns skönt att vi faktiskt ganska snart bor i samma land igen. 

Nu har vi städat, tvättat, laddat med nya lakan, lagat Flygande Jakob och förberett oss för en vecka med Alfred. Han landar klockan åtta, så nu ska vi skeda och se på film tills dess. Hej!


 

RSS 2.0