Rekord!


Jag sprang 2 mil idag. Det var inte alls planerat, men jag kände mig så himla pigg efter en att jag började rikta in mig på att klara det. Och då kunde jag ju inte ge upp. Så trots konstant regn, blask och is på vägen och ont överallt sista 2 kilometrarna, så gick det. Grät typ när jag tittade på klockan och såg 20 km. 


Nu mår jag lite så här. Bra men 100% slut. Har i alla fall lyckats trycka i mig massa pasta och pluggat lite. Nu ska jag ligga i sängen resten av kvällen, tycker nog att jag förtjänar det faktiskt.

Igår hade jag det för övrigt megamys med Hanna i storstan. Vi shoppade lite, drack lite öl och åt maaaassa maaaaaat. Och skratt och prat och så, som det alltid blir när vi är i närheten av varandra. Välbehövligt!
 
 

Saker som har hänt


Vi åkte längdskidor idag. Heh, ja, här ser ni Finn till exempel. Han åkte i kalsonger. Helt normal klass, jaaaadå. Himla kul och härligt och jobbigt, i övrigt!


Jag sprang intervaller igår, 1-kilometare. Det är jobbigt, alltså. Men gött.


Äta middag med de här finisarna, gör jag ju i och för sig varje dag, men häromdagen såg det extra mysigt ut. Alltså HUR ska jag klara mig utan den här klassen sen?! Vill inte. ♥


Det pågår en väldigt prestigefylld och spännande volleybollturnering här på Stensund den här veckan, igår spelades de första matcherna. Jag hejade bara på, men de andra poliserna var ASgrymma. Imorgon tänkte vi vinna hela skiten!


Sedan har jag känt mig ensam och jävlig ganska mycket. Det är jobbigt ibland. Men sedan blir det bättre. Och då är det väldigt bra.
 

Igår

 
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
 
 

Här kan man va

 
Det är jag. Jag BOR här. Mmmmm..... :))))))))))))))))))))))
 

Heeeeeeeeej, mitt vinterlaaaaaaaaaand!

 
Lite här pulsade jag runt, i dubbel bemärkelse, efter skolan idag. ÄLSKAR att jag är frisk och pigg och kan springa och ha mig. ÄLSKAR ju också all himla snö och hoppas att den ska stanna för alltiiiiiiid. Eller till typ mars i alla fall. Imörrn äre hälg! Ska åka skidor med halva skolan på söndag, annars noll planer. Igen. Skönt, men också liiiiiiite panik. Måste göra nåt snart. 
 
Hej!
 

Läget

 
Jag fick äntligen mina nya glasögon idag, vilket känns kul såklart, för dom är fina och hela. Det är en ny vecka, vilket känns stört för den förra gick ju bajsfort och jag gjorde ingenting?! Jag pluggade och skrev en massa på mitt arbete i helgen, vilket känns megaskönt. Jag har friskförklarat mig själv och tänkte börja träna ordentligt imorgon, sååå hiiimlaaa göööööött. Ska avsluta detoxen innan jag kör stenhårt bara, höll på att svimma på fysen i skolan idag hehe. 
 
Ah.. typ så. Har inte så mycket mer att säga. Livet är fint. Hej!
 

En liten lista på en liten fredag

Vad har du på dig?
 
 

Hur mår du?
Just nu - ganska bra pga äter <3. Förut - piss pga hungrig, detoxad och förkyld. Men nu tuggar jag i mig stekta grönsaker och börjar bli människa igen.

Vad önskar du just nu?
Att snön kommer tillbaka! Hatar detta äckelväder.

Vad har du ätit idag?
Heh. Ett ägg, en morot och en banan till frukost. Sallad och en qournfilé till lunch, fruktsallad och nu då lite mer grönsaker.

 
Vad ska du göra imorrn?

Ska åka med ett gäng på loppis! Sen plugga. Sen vet inte.

Och ikväll?
Vet inte alls?! Se på film?

Vem saknar du?

 
 
Bruschan bland annat! Nu är han i Nairobi. Och mamma! Hade behövt hennes kramar just nu.

Senaste köp?
Grönsaker :))))))))

Vad skrattade du senast åt?
Spelade lite volleyboll förut (obs jag flaxade mest med armarna och försökte att inte falla ihop pga hunger) och då skrattade jag lite åt andra personer som flaxade och åt mig själv.

Vad grät du senast åt?
Allt.

Vem sov du senast med?
Hihi

Vad läser du just nu?
Lena Dunhams Not that kind of girl! Har inte kommit så långt, men redan sååå pepp! 

Senast sedda film?
Pride ju. 

Vilken svordom använder du mest?
Fan eller jävlar.

Vem var den senaste som ringde dig?
Mamma.

Senast 3 inkomna sms?
"På café opera också hahah"
"Ett brev är nu skickat från cdon.com blablabla.."
"Men är du hemma? För ska bara få hjälp med mina aktier och fonder så kan jag komma över annars :)"

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
"Haha så jävla kul! Ååhh stekta härliga gönsaker <3 inte svimfärdig längre men heller inte mätt haha."

Vilken är din favoritfrukt?
Mango!

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?
Haha ingen? 

Vad är du rädd för?
Hundar. Och att det helt plötsligt ska hända nåt sånt där hemskt som förändrar allt.

Blir du lätt svartsjuk?
Nej, det tycker jag inte.

Din favoritkaraktär ur en serie?
Finns ju så många! Men bland annat Consuela i Family Guy, Nick i New Girl och Phil i Modern Family.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Andreas.

Vilket språk hade du velat lära dig?
Alltså vill ju fortfarande lära mig spanska på riktigt! 

Vart vill du åka just nu?
Till Eslöv och ba mysa ner mig med mina bästisar.

 

 


!!! Girls s04e01 !!!

 
Här ligger jag och lyssnar på Tallest Man on Earth och känner välbehag. Som ni ser. Men snart ska jag lyssna...och titta...på...GIRLS! Säsong fucking fyra! Mmmmmm...... Välbehag deluxe.
 

Åh så bra och fin och viktig film!

 
 
Har precis torkat tårarna efter att ha sett Pride. Så himla fin och peppig! Vill ba ta mig ut och förändra världen nu typ. Men "kan" inte det riktigt idag, pga hostar fortfarande upp min inälvor. Så jag sover istället. Men en annan dag!

Snöpulsning, ansökning och detoxing

 
Hur oskönt och vidrigt det än ser ut (och kändes vissa stunder), så var det ändå rätt gött att springa runt i skogen, upp och ner för backar och berg, i snöstorm, vilket vi gjorde idag på fysen. Allra mest gött efteråt såklart. Inte lika skönt i mina lungor dock, som det ibland känns som att jag hostar upp lite delar av just nu. Mmmmmys. 
 
Idag har jag även fyllt i hela himla ansökan till PHS, så jävla läskigt och också sugigt att behöva vänta tills i mars med besked om första gallringen. VILL VETA NU JU. 
 
Men under tiden kan jag ju ägna mig åt andra saker, till exempel rensa kroppen på gifter och sånt. Tror jag? Finns ju en massa olika åsikter och forskningar på om det ens är möjligt, men jag och några andra i klassen ska i alla fall försöka oss på en detox. Frukt, grönsaker, bär, ägg och INGET annat i nio dagar. Kan ju i alla fall inte göra kroppen illa, tänker jag. Blir spännande, då jag lätt kan bli ett litet monster och min hjärna inte fungerar när jag är hungrig. Heh. 
 
 
 

Helgpepp!

 
Det är ju i och för sig bara torsdag kväll, men jag tar fan helg nu! Har ingen lektion imorgon? Jag ska springa en liten sväng på morgonen och sedan har vi någon slags grej med hela skolan istället för juridik. Efter det ska jag åka till Stockholm och dricka öl och dansa. Resten av helgen är oplanerad, men tänker att jag ska åka hem hit och PLUGGA. Heh. 
 

Ett känsligt år

 
Tänkte att jag skulle kunna sammanfatta 2014 på något litet vis. Men det är svårt. Det hände så himla mycket förra året och det var så himla mycket känslor inblandade, kanske lite för många? De första månaderna av året gick åt till att njuta som satan av Gran Canaria och den sista tiden där. För vi hade bestämt oss för att flytta därifrån. Mycket känslor. 
 
 
Vi flyttade. Jag till Vimmerby för ett par veckor bara, och sedan flyttade jag vidare till Eslöv. Mycket känslor. Sommaren var ju himla bra och viktigt för mig, är så tacksam för att den var som den var.
 

 
Sedan flytt igen. Till Trosa. Stensund. Mycket känslor. Kunde ju aldrig föreställa mig att jag skulle trivas så här fruktansvärt bra, och det är lite överväldigande när jag inser hur bra jag har det.
 
 
Jag har träffat så mycket människor det här året och det är så många som har kommit och gått i mitt liv, och det frambringar ju mycket känslor såklart. Kanske därför det har varit så jobbigt och bra på samma gång. Lämnade så himla många fina på GC, som då var en del av min vardag, men som nu bara finns på Facebook typ. I somras träffade jag och fick hjälpa en massa fina gamla människor i Eslöv. Några av dem kanske inte ens lever idag? Sjukt. 
 
 
Och så den här hösten. Skolan. 100 nya relationer på en gång. Och samtidigt förlorade jag en. Den största och längsta relationen jag haft i hela mitt liv. Jag insåg efter en lång och jobbig tid att jag inte längre var kär och förlorade min bästa vän helt plötsligt. Lika konstigt och sorgligt som det är, lika stolt och tacksam är jag över hela den grejen och att det ändå blev bra. 
 
 
2015 då? Jag ska fortsätta utvecklas och ha så himla kul i skolan, springa längre och mer än någonsin, göra en detox, resa resa resa, hångla, köpa ny kamera och fota mer, läsa mer böcker, stanna i Trosa över sommaren och jobba jobba jobba, gå på festival(er), äta ännu mindre kött. Till exempel. Sedan är det, som vanligt, ett halvt år där jag inte har någon aning om hur det blir, vad jag ska göra, var jag ska vara osv. Men det löser sa!
 
Ps. Skrev ju i förra inlägget att jag inte kan gråta längre, har inte gjort det på flera månader, vilket är SÅ olikt mig. Har ändå haft ganska mycket att gråta över och känt att jag verkligen behövt det. Men det har inte gått. Men när jag satt och skrev på det här inlägget tidigare idag, så släppte det. Jag grät. Befriande!

Känslor genom photobooth


När jag insåg att jag hade TVÅ bitar att äta i chokladkalendern. (saknar december lite nu kände jag :(((()


När jag vaknade upp i Vimmerby, första dagen på lovet, ont i halsen, snorig och jävlig.


När jag såg sista avsnittet någonsin av Sons of Anarchy. (obs! normal reaktion från mig hade varit stortjut, men kan tydligen inte gråta längre :))))))))


När det började snöa på julafton.

När jag är hemma. Och tänker på att idag kommer hela min fina klass också hem. Och imorgon börjar skolan. 
 
Sedan tänker jag på att ansökan till Polishögskolan öppnade igår och att jag supersnart kommer få inlogg och söka. Första gången på 3 år. Blir asnervös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Morgonsolen


Imorse när jag gick till tvättstugan, var det så himla fint för solen höll på att gå upp.


Så jag gick hem och hämtade kameran.


Titta rååååååååå! Bästa skolan!


Satte mig där på en bänk och njöt en liten stund. Hade nog kunnat sitta hela dagen, om jag inte hade varit vrålhungrig. Havet alltså<3

15 km orkade jag springa! Nöjd! Slut! Hej!

HEMMA!

 
 
Igår klockan 20:38 gled ett litet tåg in på Vagnhärad station. På det tåget satt jag. Och i en liten vit bil satt Hanna och väntade. På mig. Hanna skjutsade mig i sin lilla vita bil, till mitt lilla blåa rum på Stensund. Jag åt gröt. Sedan pratade och skrattade vi i några timmar. Jag har saknat att skratta och prata med Hanna så jävla mycket. Och jag har saknat Stensund lika jävla mycket. Men nu är jag hemma. Frid i själen, om man säger så. Och det gör jag.  Nu tvättar jag tusen kilo kläder och när jag är färdig med det ska jag springa så långt jag bara orkar. 
 
 
 
Just det. Det är världens finaste väder ute också. 
 
 

Tack och hej Klövsjö!

 
 Nu har jag åkt skidor färdigt för den här gången. Gav upp vid lunch idag faktiskt pga slut och rätt nöjd. Kände att jag slutade när jag var på topp, tyckte själv att jag svischade fram himla bra iallafall. Typ ända tills det kommer en femåring och svischar förbi 1000 gånger bättre och snabbare.... Men ändå nöjd :))))))))))))))))))
 
Nu har jag precis bastat :))) och inväntar mat :))) sen blir det väl en sista myskväll innan vi kör hem imorgon bitti. Alltså HEM :))))))))) kan inte beskriva hur jävla skönt det ska bli att komma hem till mitt fina lilla rum på fina lilla Stensund :)))))) och får träffa HANNA<333 imorgon och snaaaart resten av klassen och skolan<333 Kan inte bli för mycket smileys idag känner jag :)))) <33333 herrå! hörs från Trosan!

Sista timmarna av 2014


Igår tog jag alltså en bil och körde ner till Sälen, där Thassen befinner sig om vintarna nu för tiden. Vi ses ju inte så ofta, så kände att jag kunde passa på när vi ändå var rätt nära. 


Vi åt megagod mat med några andra arbetare. Där var det nyårspyntat och det börjades dansa och så.


Glatt fölk.


Thereses nipple covers var asdåliga och lossnade, så det var roligare att leka med dom ju.


Heh..


Så här såg jag ut typ, i min bästaste klänning och mitt festligaste nagellack.


Ahh, det var typ det, hade inte med mig kameran resten av natten. Ovanligt lugn och kort nyårsfest, MEN inte sämre för det. Det var superkul, mys att träffa Therese och jag är nöjd. 


Igår var vi ganska slut ändå, men lyckades äta god mat och ha det trevligt ett tag, innan jag körde uppåt igen. 
 
Och gott nytt år då! Måste sammanfatta 2014 i ett eget inlägg såklart, nån gång, när jag har lite ro. Har ju varit ett himla år.. Som vanligt nu för tiden? Aja, pusshaj!
 

RSS 2.0