Tapas, biljard och för mycket blandning

Åt tapas igår kväll. Ser ni vad gott eller?!?!?! Och ser ni vad fina dom här killarna är eller?!?!?! Och dom är mina! Typ.. 
 
 
Vi spelade massa biljard, drack lite för mycket alkohol i lite för många olika former, men hade megakul. Idag har vi bara chillat, för att kanske orka med att dricka lite öl ikväll också. Imorgon blir det Las Palmas! Igen. Vill aldrig att brushan ska åka hem. Tror jag ska låsa in honom här. Forevah!
 

Igår kväll

 
Vi hängde först kvar i Arguineguin med norrmännen ett tag. Drack lite öl och åt lite hamburgare. Sedan åkte vi hemåt och gick till Rokoko istället, för där var det livemusik. Jag drack cola och gick hem och sov lite lagom sent. Ikväll ska vi på bio!
 

Ändrade planer

 
Vi hade ju tänkt flytta hem i mars, bokat flyg och allt. Men den senaste tiden har saker ändrats lite och vi har tänkt sönder oss och kommit fram till att det inte är så jävla fett i Sverige i mars. Och vi har inte riktigt något att göra där då. Vi vill ju flytta härifrån snart, men typ i maj/juni. Jag (och kanske Dea) kommer åka hem i mars ändå, i några dagar för att träffa mina bästa vänner Julia (och hennes bebis som snart föds!!!!!!!) och Paulina i Eslöv.
 
Sedan ska jag tillbaka hit och jobba stenhårt och samtidigt njuta av vartenda lilla sandkorn som finns på denna ö. Inga större ändringar, men de där två extra månaderna kommer betyda mycket tror jag. Så nu vet ni deeeeeeeet. Antar att ni legat sömnlösa sedan i lördags?!
 

Tittaaaaaaaaa!

 
På min brooooooor! Han är här. På Gran Canaria. Superdupermegakul. Jag har träningsvärk idag och har plågats runt på jobbet, sedan strosat med Edvin, ätit smörgåstårta och druckit öl. Fin dag!
 

Fixardag

Hanna tog bussen till flygplatsen vid halv 11 idag och sedan dess har vi nog fått mer gjort än vad vi lyckats med på en hel månad. Först storstäning, disk, tvätt och klippa buskar. Sedan tyckte jag att det var lite nog och la mig i solen ett par timmar. Och under tiden har Dea gjort smörgåstårta, borrat i väggen, handlat, försökt fixa en lampa, fixat en låda och nu tvättar han moppen. Jag kan verkligen tjata på honom i en evighet om vissa saker, men när han väl får tummen ur röven så gör han allt på samma gång. Och nu klagar jag inte, om man säger så. Kan nog till och med få honom att träna sen :))))))))))))))))))))))

Sedan förtjänar vi väl att chilla lite tycker jag. Klockan åtta ikväll är bruschan på ön, tjoho!

 
Igår kväll fick vi vara med på direktlänk från en fest i Linköping och jag blev glad och ledsen på samma gång. Det är lite sånt här som gör att jag vill flytta till Sverige snart. Just det! Vi har lite ändrade planer om det, men det ska jag skriva om en annan dag. Ciao!

Bläckfisk i Las Palmas

 
Idag hyrde vi bil och åkte till Las Palmas, där vi strosade runt lite, shoppade lite, åt bläckfisk i olika former och så vidare. Nu är vi lite slut i ben och fötter och ska mysa med vin och yatzy och film. Imorgon åker Hanna hem, men då kommer Edvin hit! 
 

Senaste tiden genom mobilen

Jag har spenderat väldigt mycket tid på jobbet, men på ett bra sätt. Jag säljer mycket nu och det är så jävla kul. Blir himla trött bara..
 
Dog sushidöden när mamma var här. Så. Gott.
 
Jag och mitt gull.
 
Vi har sett på Solsidan i sängen.
 
Och ikväll har vi spelat bowling med Hanna. Det var kul. Även att jag inte vann en ända gång.......
 

Monica Z

 
 
Vi såg den här fina filmen igår! Tyckte den var megabra. Nu ser vi på Guldbaggegalan och blir ännu mer pepp på svensk film. 

Och nya skor!

Dom hära faktiskt. Wea. 38 euro.
 
 
Idag har det varit en sån där helt perfekt lördag. Sova lagom länge, skypa med gravid bästis, sola lite, handla lite, gå långpromenad i öknen och sen den hääääääääääääär fina middagen. Musslor, räkor, aioli, bröd, vin. Nu ser vi på P3 Guld och megamyser. Kan. Inte. Bli. Bättre.
 
Imorgon får vi besök av Hanna, nästa vecka kommer Edvin och efter det kommer Alfred. Superkul SÅKLART, men kan bli så att jag får psykbryt efter ett tag pga att vi bor så litet och jag får panik när det bara är jag och Dea ibland. Så ikväll njuter vi av ytorna och imorgon börjar intensiva-och-trånga-men-jätteroliga-perioden. PUSShej.
 

Nya kläder

 
Jag fick ju äntligen shoppa lite när mossan va här! Bland annat detta. Pull & Bear och Stradivarius. Och det var ju megarea. Fint. Tycker jag. 
 

The Royal Concept

 
 
HAR UPPTÄCKT ETT NYTT BAND! WOOOOH! World on fire han man ju hört tusen gånger, men aldrig tänkt på vilka som egentligen gör den. Nu vet jag. Och dom har ju gjort massa megabra låtar! 

Och så var mamma-veckan slut..

 
Nu sitter moder jord på en buss på väg till flygplatsen. En vecka går för fort alltså. Men vi har ju hunnit med massor och nu klarar vi oss i några månader till utan varandra. Jag är då ledig idag va, och samlar nu krafter till att städa och diska. Skulle helt ärligt hellre bryta armen just nu :)))))))))))))))))))))))))))))))))
 

I say no more...

 

Varm smörgåstårta

 
Vi hade en jättemysig dag igår också, som avslutades med god mat, som ni ser!? Jag kom hem lite tidigare från jobbet idag, så nu ska vi strosa runt tills vi blir hungriga och då äta tapas. Ciao!

Typ så här fint var det igår då

 
Men bilderna gör det faktiskt inte alls rättvisa och jag kan heller inte riktigt beskriva hur himla vackert det är överallt. Så istället - åk till Gran Canaria, hyr en bil och bara kööööööööööööööööööööööööööööööör!
 

Halva Gran Canaria runt

Idag hyrde vi bil, min kära mor och jag. Och herregud, vad vi har åkt! Har sett ännu fler fantastiska vyer av denna ö, som verkligen aldrig tar slut. Vi avslutade dagen med lite, alltså extremt lite, shopping, tillsammans med en miljard andra människor :)))))))))))))))))))))


Här hade vi första fikapausen...

 
Och här hade vi andra. Ska visa fler bilder imorgon. Nu ska vi äta svamprisotto och sen typ sova. Är slut.
 

Just nu

 
Dricker vin och äter kex i väntan på att Pröppen ska komma hem, så vi kan dra och äta sushiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Är så glad att det inte ens gör något att det har regnat hela dagen :)))))))))))
 

Mamma är här!

Har bara myst ikväll och ätit hamburgare till middag. Nu är mamsen trött så hon sover och Dea och jag ser på Ylvis. Och vet ni vad mer? Vi har städat bort den lilla jul vi hade. Då tyckte jag att det skulle va mysigt att ha kvar ljusslingan nånstans. Titta här va!



Godnatt!


Sämsta löpturen någonsin

Hade jag igår. Låt mig berätta varför:
 
1. Jag blev störd i min löpning efter en kvart.
2. Jag blev störd av en hund.
3. Den här hunden sprang efter mig och jag blir livrädd såklart. Försöker skaka av mig den och blir förbannad på ägarna som såklart inte har hunden i koppen och till slut får ordning på sitt djur. 
4. Jag är superarg, fortfarande lite rädd och har hjärtklappning, men försöker springa vidare.
5. Två sekunder senare dör batteriet på min telefon, helt utan förvarning.
6. Jag har ingen musik och ingen aning om hur långt eller länge jag sprungit.
 
Ja. Ungefär så. Efter detta kändes allt bara förstört, så jag gav upp och sprang hem och surade. 
 
 
Jag var alltså INTE så här nysprungen och glad. Men idag är jag glad. Och vet ni vad? Imorgon kommer MAMMA hit! Då kommer jag vara ännu gladare.
 
 
Ska mysa sönder med henne 24/7.
 
 

Smulig fisk och potatismos

 
I det här huset är det alltid mannen som lagar potatismoset, för att han gör det så himelskt gott. Men Pröppen jobbar sent ikväll, så jag hade inte så mycket val, för jag ville ha potatismos! Det blev bra ändå, och fisken blev fin och smulig som vanligt. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
 

Känn ingen sorg

 


Ett halvår senare, men igår såg jag "Känn ingen sorg". Jag hade lite blandade förväntningar på den, för jag har hört så mycket olika åsikter om filmen. Håkan Hellströms musik är ju bland det finaste jag vet, och en film baserad på den, borde ju inte vara annat än bra, tänker jag. Den var lite upp och ner, lite halvbra skådespel och manus, men i slutändan - så himla fin! Det brast totalt för mig på slutet och jag storgrät och Dea grät NÄSTAN, vilket kanske säger mer (jag grät till Hip Hip Hora liksom..). Hur som haver - SE DEN!

Vilket jävla år



För några dagar sedan stod vi här uppe i backen med utsikt över hela Maspalomas, som varit vårt hem de senaste ett och ett halvt åren, och pussades såklart. Mellan cavaklunkarna och nyårskyssarna pratade vi lite om det här jävla året som varit, 2013. Det har faktiskt varit ett jävla år! Stora händelser, stora förändringar, stora utmaningar, stora beslut att ta, stora tankar att tänka och framför allt stora känslor att göra rätt sak med. 
 
Vi sa att det på ett sätt faktiskt är helt sjukt att vi faktiskt står här idag, tillsammans, glada, lyckliga och med flera fina vänner runt omkring. För när vi tänker tillbaka på 2013 har det varit så himla många kriser som man just då nästan inte såg någon lösning på. Framför allt ovisshet med jobb och pengar, men också känslor och viljor och framtid. Ibland allt på samma gång.
 
Jag tror kanske att detta var mitt mest lärorika år någonsin och ett år som jag alltid kommer att minnas och nu i slutändan tror jag att jag kommer minnas allt det positiva mest. För helt plötsligt så har allt löst sig, och jag är starkare än någonsin. Och mitt förhållande med Dea är minst lika starkt det. Jag har alltid tänkt att om vi klarade att bo 50 mil ifrån varandra i ett år, så klarar vi vad fan som helst. Men oj, vad fel jag hade! Nu när vi har klarat oss igenom 2013 och allt vad det innebar, DÅ klarar vi vad fan som helst!
 
Det jag försöker säga är att det har varit ett jävla år, på många sätt, men att jag har klarat mig, på alla plan. Och det är jag så fruktansvärt tacksam för.

Vill resaaaaaaaa

Barcelona, Kos, Norge, St. Tropez, Rio de Janeiro, Paris
 
 
Min absolut högsta prioritering 2014 är att resa. Jag ligger lite efter nu pga brist på tid och pengar. För varje deal jag sätter på jobbet känner jag mig närmare nästa resa. USA och Malta är nog först på listan just nu. Heja!

Vår superfina nyårsafton med superdramatiskt slut

Så här kul hade vi det alltså igår! Dea, Maria, Steffen och Anna efter vår goda middag.
 
Sedan kom Erik också, direkt från Norge. Vi drack massa öl, spelade lite spel och skrattade massor.
 
Nyårsfina sötisar.
 
Alltså den här tjejen är så fin! Älskar henne! Men hatar att vi inte kommer bo på samma ställe resten av livet... 
 
Klockan tolv!
 
Sedan åkte norrmännen till Arguineguin och vi gick vidare till Kashba och skålade med Marlene och Sofie också. Även dom väldigt fina människor <3
 
Efter det dansade vi en sväng innan vi begav oss hemåt. DÅ blev Deas plånbok stulen av en jävla påträngande hash-snubbe och vi fick panik. Men märkte det som tur var direkt och sprang efter honom. Jag hann ifatt honom och då gav han tillbaka plånboken, och allt var kvar i den, men vi fick tyvärr inte tag i honom igen. Helt sjuk upplevelse och vi var helt frälsta efteråt för att vi haft sån tur. Tog några timmar innan adrenalinet lagt sig, men sedan somnade vi gott hemma i sängen. Sammanfattat - megabra kväll!
 

RSS 2.0