Update från Nairobi
Men hallå! Här sitter ju jag i Afrika och lyssnar på regn, är mätt i magen och trött i benen. Jag har det bra. Tredje dagen i Nairobi är snart slut, tiden går alltså fort här också. Jag har ju haft kvalletid med bruschan, som har visat mig staden, i princip. På alla möjliga sätt. Och i lördags åt vi etiopisk mat, drack en himla massa öl, dansade liiiiite och hade kul tills kl 06:30 (se ovan)(den sista bilden minns jag inte ens att jag tog). Idag sprang vi till och med, Edvin och jag, som riktiga kenyaner. Imorgon ska lillasyster få följa med storebror till skolan och hälsa på, hihi. Sen kommer pappa, Åsa och Maja på onsdag. Då ska vi kolla på djur och sånt där coolt. 

Hej! 


Waka waka eh eh, it's time for Africa!

 
Yes box. Nu är det fan dags snart. Imorgon vid den här tiden sitter JAG på ett PLAN som ska ta mig till NAIROBI. Där finns EDVIN. Och nästa vecka kommer även PAPPA, Åsa och Maja dit. Herre. Gud. Kommer bli fett med nice.
 
Hörs! Hakuna matata!
 

Dagarna som går


Har matte, fast ändå inte.


Skrattar åt ingenting tills jag börjar gråta.


Spelar biljard.


Kollar på fantastisk solförmörkelse.


Ligger i min säng och ser på Girls och äter vindruvor.


Myser med mamma. Hör dock tyvärr inte till vardagen, men igår fick vi några timmar tillsammans i alla fall.

Är unik.
 

Det mindre trevliga på resanAlltså, jag vet inte ens riktigt vad jag ska säga om besöket på Auschwitz. Det var en sån sjuk upplevelse och något som verkligen alla borde vara med om. Där gick vi liksom runt som helt vanliga, lyckliga, fria människor, på mark och i byggnader där flera miljoner människor lidit, slavarbetat, plågats, dödats, gasats och gud vet vad. Usch. Den dagen har verkligen suttit kvar i mig länge och det var en himla massa känslor, tankar och intryck att bearbeta. Så, ja... Åk dit. Typ. 
 

När jag var i Krakow


Krakow mötte oss med megavår och massa sol, så trots att vi hade gått upp kl 04 på morgonen va man rätt glad. Här står Erica och njuter på tjejernas balkong.


Johanna var också glad i solen på ballen.


Första dagen strosade vi mest runt och tittade lite här och där.


På typ kyrkor och sånt.


Och så fikade vi.


Blev kär i den här staden på typ en timme. Så fint och bra och trevligt och gott och billigt och allmänt hääärligt.


En kväll åt jag megamassa sushi för typ inga pengar alls.


Haha, älskar den här bilden?


De sista dagarna var vädret inte lika härligt, men vi va rätt glada ändå.

Förutom att besöka Auschwitz (kommer lite bilder därifrån också), var vi på ett behandlingshem och typ världens största ungdomsgård, åt god mat, drack vatten och cola (heh, drogfri skola <333), shoppade, fikade, skrattade, myste osv. BRA resa, som ni kanske fattat. 

När jag var på fest

Jag ligger lite efter med bilder här visst, men det är för att jag bara pluggar, tränar och sover alla dygnets timmar just nu. Men så här såg det ut när jag var på födelsedagsfirande hos Emma. Superkul! Wooh! Snart kommer det kanske bilder från Krakow också om man har tur.....

 

När jag såg Thåström

Då såg det ut typ så här! Det var min första konsert på meeeeegaaaaalänge så det var helt underbart såklart. Och helt plötsligt kom Lars Winnerbäck in och sjöng lite. Jag blev helt lyrisk och dog lite. 

 

HEMMA!

Nu är jag äntligen hemma igen efter en fin, trevlig, rolig, omtumlande, påfrestande liten vecka i Krakow. Fick med mig en himla massa intryck, lite kläder, en liten tatuering, rätt mycket bilder och både vidriga och fina minnen därifrån. Nu är det helg och det är skönt och jag ska mysa och pysa och springa och dansa och dricka öl.
 
I brist på tid kommer några bilder från photobooth som vi skrattade ihjäl oss åt igår, när tröttheten var väldigt påtaglig. Hej!


 

Tillfälligt ångestbefriad

 
Okej, nu har solen gått ner. Men det har hållt i sig. Och imorgon är det fredag. Toppen!
 

Helgpepp!

Jaaaa, redan nu. Orkar inte vänta, för det enda jag tänker på just nu är framtiden.


På fredag får jag träffa både pappa, mamma och Thåström (okej, kanske inte träffa honom, men se på scen i alla fall)!!! Pappa och jag ska rocka tillsammans på konserten och mamma och jag ska sedan sova på hotell i Linköping. Helt otroligt jö!

På lördag drar jag sedan upp till Stockholm och firar att lilla Emma fyller 20 år, med mat och öl och mojitos och dans och sånt.
 
Och på söndag lär jag chilla och mysa runt nånstans. OCH förbereda mig praktiskt och mentalt för att kl 04:20 på måndag flyga till Krakow, där jag ska vara i fem dagar med skolan. Och igår bokade jag flyg till bruschan i Nairobi. Ja, ni märker. Framtiden. NU träning, i alla fall.
 

En natt i skogen


Vår kära fyslärare fick för sig att han ville övernatta i skogen med oss. Så det gjorde vi igår.


Paul täljde vapen ifall vi skulle bli attackerade av vildsvin.


Erica och jag var väldigt nöjda, som ni ser. Det var faktiskt supermys, lite kallt och hårt bara...


Vi satt uppe runt elden ett tag, grillade bananer med choklad och filosoferade om livet som sig bör när man campar. I det här vindskyddet sov vi också alltså. Det var ganska skönt att jag inte började förän 11 idag, och kunde gå hem och sova lite i min säng också. Ändå megatrött dock. 

Annars - plugg, plugg, träning, träning, häng, häng. Just nu känner och tänker jag väldigt mycket som jag inte kan skriva här, så därför blir det mest inlägg med bilder på saker jag gjort, och därför inte inte inlägg speciellt ofta heller. Men det händer så himla mycket kul framöver, så lille blöggen lär nog inte dö ut för det. Hej!

RSS 2.0