Tillbaka!Jag är inte bara tillbaka fysiskt, i Sverige och i skolan och på bloggen, utan på typ alla plan som jag har varit lite borta på den senaste tiden. Jag är inte längre gravid på mat och alkohol, jag står inte längre och drömmer på Amadores, jag har inte längre ont i halsen osv. Jag har tränat varenda muskel den här veckan (känns så i alla fall), fyllt mig med skolans goda, nyttiga och vegetariska mat, soooooooovit, pluggat massor och sakta men säkert jobbat mig tillbaka till vardagen. Jag har också haft en liten livskris fylld med megaångest, då jag i måndags fick besked om att jag inte blir kallad till testerna och därmed inte kan söka till Polishögskolan på två år. :)))))))))))))))))))))))))))))))))
 
MEN, den krisen är över. Det är typ vår. Fredag. Helg. Jag ska plugga och träna ännu mer. Sova. Äta. Kanske dricka vin. Vem vet (mest? ska jag nog kolla på, marathon på söndag..). Allt kan hända. 
 

Den där veckan på Grankan

Det är visst nästan en vecka sedan vi kom hem (!!!), men här kommer en gäng mobilbilder från får sjuka resa, bättre sent än aldrig.

Peppade turister!

Vi hade lite kul i Photobooth på flygresan.


Flyget var typ en timme försenat och vi var superslut men ändå aspepp, så vi hällde i oss lite alkohol och gick ut och spelade biljard och dansade. 


Jag hade längtat efter mojito i cirka 10 månader. Blev nöjd.


Vi åt en himla massa under hela veckan, såklart. I bakgrunden kan man också skymta vår fina gran (canaria). Mohahah...


På alla hjärtans dag försökte vi vara extra snälla mot varandra, klädde upp oss och åt mexikanskt till middag.


Stranden.


Lite drag.


Kärlek.


Kanske lite för många mojitos här, Linnea?

Ah, lite så här såg det ut. Väldigt censurerat. En så jävla underbar resa med två så jävla underbara personer. 
 

Imorgon

 
Imorgon åker jag till Gran Canaria. Ska bli så jävla underbart att komma bort, koppla bort, koppla av. Bara sova, sola, bada, läsa, dansa, dricka, äta i sex dagar. Hej!
 

Fint


Vi har åkt längdskidor ganska många gånger nu på fysen. Det är ju helt underbart. Men nu är snön typ borta.. </3


Typ så här mysigt hade Hanna och jag det i fredags. 


Vi råkade köpa likadana tröjor när vi var i Stockholm och förra veckan hade vi på oss dom på samma dag, haha! Så jälvla töntiga ♥


Jag älskar sååå mycket att det börjar bli ljusare och jag älskar ännu mer att äta frukost till den här utsikten. 

Vi grillade lite körv häromdagen, fint och gött och mys.
 

Igår när jag sprang var det ungefär så här fint. Men på slutet fick jag ont i magen och var tvungen att gå för att inte bajsa på mig. Inte så fint. 
 

Livet suger/livet äger

Jag håller på och skriver en himla massa på ett arbete om Kriminalvården nu om dagarna. Det ska vara klart innan påsk, men försöker bli rätt färdig nu. Jag har mest riktat in mig på fängelse, hur det funkar och hur det är och så. Har en massa objektiv fakta såklart, från Kriminalvården själv, men kände att jag också vill prata med någon som faktiskt har suttit i fängelse. (mina 30 timmar i kanariskt häkte, är egentligen inte mycket att komma med, heh...) 

På den här skolan finns det ju alla möjliga härliga människor och nu har jag precis "intervjuat" en kille som suttit i fängelse till och från under hela sitt vuxna liv. 

Efteråt kände jag först så här. Blev så himla ledsen över hur det faktiskt är. Att folk bara skickas in och ut och hit och dit och bara förstörs, istället för att få hjälp. Att den "behandling" som erbjuds på antstalterna knappt existerar. 
 

Sedan blev jag arg! Varför i helvete ska det vara så här? Måste Sverige/världen/livet/rättsystemet vara så jävla svårt att få bra? Varför måste man bryta ner personer som "bara" hamnat snett? Och varför kan inte lilla jag GÖRA något? Varför sitter jag bara här och är meningslös?

Sedan ryckte jag ändå upp mig lite grand och tänkte att jag ändå får göra det bästa av det "vanliga", priviligerade, förhållandevis faktiskt problemfria och enkla livet jag har blivit berikad med. Och så här en fredag kan det till exempel vara att dricka vin och äta sushi. Och så tänkte jag också lite på att jag om exakt EN VECKA sitter på ett plan som ska landa på Gran Canaria, tillsammans med de två viktigaste personerna jag har just nu. Och då kände jag så som bilden ovan visar. 
 

Fluff och färg och dans och PONTIAK


Vi hade fest här igår! Med tema 80-tal! Först fick vi prova på lite olika danser, innan vi klädde upp oss och åt massa god mat. Jag hade visst min vanliga kläder på mig hehe, fast kanske inte i vanlig kombination.


Jag, Paul, Martin och Filip uppträdde lite också haha. Här genrepar vi vårt fantastiska kopp-nummer!


Sen vare mingel och mat!


Vår underbara och megakonstiga rektor!


Sen dansade vi en massa mer såklart, och ett konstigt band spelade live.


Och så blev det en liten eldshow som avslutning! Megakul kväll!
 
 


Klassen som hade ordnat hela festligheterna hade till och med fixat en videohälsning från självaste Pontiak, sååå jäävla coooolt! :))))))))))))))))))))))))))

RSS 2.0