Fruk(t)ost


Har sett att det har blivit himla modernt att lägga upp bilder på sin frukost. Jag älskar frukost, så inte mig emot! Idag var jag så sjukt sugen på frukt, så tog en morgonpromenad och gick en omväg till ICA och handlade lite. Jag har suktat efter mango i flera veckor, men SÅKLART hade de inte det. Fick nöja mig med papaya, banan och apelsin. Fruktsallad är sjukt underskattat, tycker jag. Nu har jag kommit av mig lite, men förra året hade jag en period när jag åt fruktsallad till lunch varje dag! Väldigt gott och mättande. Längtar tills det kommer lite jordgubbar och persikor och annat göttigt i sommar! Då ska jag leva på fruktsallad.

Idag är jag ledig från jobb, men MÅSTE plugga. Har en tenta nästa vecka, sedan är kursen slut. Helt otroligt vad fort det har gått. Är lite trött på det nu dock, men ska väl kunna hålla ut en vecka till. HEJA HEJA!


Kommentarer
Postat av: william

mums:D



Och säg gärna vad du tycker om mina "Inside an Assassin's head" Modell bilder som jag har tagit:D

2012-05-21 @ 10:57:30
URL: http://funnyones.blogg.se/
Postat av: Haldis johanna

Hej vill du få presentkort till olika klädbutiker helt gratis och gillar att medverka i olika tävlingar o vinna jätte fina priser? Bli då medlem på denna super bra sida: http://www.gratisklader.se/?r=196700

2012-05-21 @ 12:36:53
URL: http://haldisjohannanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0