Turistdag i huvudstaden

 
Åh, vilken fin dag vi har haft! Trots ganska mycket rödvin igår, gick vi upp vid nio imorse och tog oss till bussen som tog oss till Las Palmas. Vi har nästan inte varit där alls och hade absolut ingen aning om var vi hamnade eller vart vi skulle. Men vi skaffade oss en karta på busstationen, gick åt det håll som verkade mest rätt, hittade El Corte Ingles och tittade i en miljard affärer. Sedan åt vi myslunch på en uteservering och tittade på lite gamla hus och katedraler innan vi tog bussen hem igen.
 
Las Palmas är en himla fin stad alltså och det var väldigt skönt att komma bort från all turism och vara i en "vanlig" storstad istället. Superkul! När vi kom hem tänkte vi bara ligga i soffan resten av dagen, men vi råkade bjuda hit våra grannar till Melodifestivalen. Då blev det en himla fart på oss och vi fixade, städade och bakade innan dom kom hit.
 
Nu är jag slut. Imorgon ska det bli storm, så det blir nog mest film och fett i soffan. Skulle vara rätt gött faktiskt. Slippa sola och bada och sånt...hehe :))))))))))))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0